نتایح جستجو

توجه : روز های دوشنبه ساعت ده شب به وقت ایران مدیتیشن دوقلب در پیج دکتر آرام برگزار می شود. به دوستان اطلاع رسانی کنید و برای اینکه اطلاع رسانی شود به در لینک زیر ثبت نام کنید. شما امروز فقط یک نفر را به این مدیتیشن دعوت کنید ||||||
  1. س

سلام خانم هاشمی عزیز برای افزایش قد مو چه تکنیکی استفاده میشه؟برای افزایش حجم مو هم میشه کاری کرد؟

سلام خانم هاشمی عزیز برای افزایش قد مو چه تکنیکی استفاده میشه؟برای افزایش حجم مو هم میشه کاری کرد؟
  2. س

اقدام کردن ولی موفق نشدن به نظر خودشون چون مدت زیادی گذشته یا اینکه همسرشون مشکلی پیدا کرده...

اقدام کردن ولی موفق نشدن به نظر خودشون چون مدت زیادی گذشته یا اینکه همسرشون مشکلی پیدا کرده اتفاق نیفتاده گفتم اگه میشه بتونم کمکشون کنم
  3. س

سلام و احترام دوست عزيز واسه بارداری دوتا از دوستان یکی بعد از ۱۰ سال و اون یکی ۲۰ سال بچه دوم...

سلام و احترام دوست عزيز واسه بارداری دوتا از دوستان یکی بعد از ۱۰ سال و اون یکی ۲۰ سال بچه دوم میخوان ممنون میشم راهنمایی کنید
  4. س

انرژی درمانی

سپاس بیکران استاد عزیز سلامت باشین
  5. س

انرژی درمانی

سلام و عرض ادب خدمت استاد عزیز یکی از بستگان به دکتر مراجعه کرده و تشخیص بیماری بهجت هست که دهان و دستگاه تناسلی زخم میشه و بهش داروی کورتون داده و گفته این بیماری درمان قطعی نداره فقط باید کنترل بشه خواستم ببینم میشه واسش کاری انجام بدم ؟و قابل درمان هست؟
  6. س

قربونت مهربونترین

قربونت مهربونترین
  7. س

سلام و احترام خان هاشمی جان دل ممنونم از محبت و راهنمایی تون سلامت باشی ان شاءالله فقط هرروز...

سلام و احترام خان هاشمی جان دل ممنونم از محبت و راهنمایی تون سلامت باشی ان شاءالله فقط هرروز باید انجام بدیم یا هفته ای ۳ بار کافیه ؟
  8. س

سلام و احترام دوست عزیز و مهربون خانم هاشمی جان دوستم چند سالی میشه که خونریزی های شدید داره و...

سلام و احترام دوست عزیز و مهربون خانم هاشمی جان دوستم چند سالی میشه که خونریزی های شدید داره و تحت نظر دکتر هست الان دیواره رحم که معمول ۳ سانت باید باشه واسه اون ۱۷ شده و دکتر میگه باید رحم رو دربیاره میشه واسش کاری انجام بدم و چه تکنیکی بزنم؟
  9. س

سپاسگزارم عزیز دل

سپاسگزارم عزیز دل
  10. س

سپاس بیکران مهربونترین....القای ذهنی رو گفتن باید یکماه انجام بدیم تا جواب بده قبل مسابقه میشه؟

سپاس بیکران مهربونترین....القای ذهنی رو گفتن باید یکماه انجام بدیم تا جواب بده قبل مسابقه میشه؟
  11. س

سلام خانم هاشمی عزیز برای مسابقات ورزشی از چه تکنیکی استفاده کنم برای مقام آوردن ممنون میشم...

سلام خانم هاشمی عزیز برای مسابقات ورزشی از چه تکنیکی استفاده کنم برای مقام آوردن ممنون میشم راهنمایی کنید
  12. س

تجربه درمان خانم دادگر

سلام عزیزم خسته نباشی شرمنده شما برای فروش چه تکنیکی انجام دادین ممنون میشم توضیح بدین
  13. س

انرژی درمانی

سلام و احترام استاد عزیز برای بیماری که حالش خوب نیست یا کودکی که نمیشینه و حالت پذیرش نداره باید چکار کرد آیا تو هرحالتی میشه ؟
  14. س

انرژی درمانی

عرض ادب استاد عزیز برای خردسالان اگه بخوام تکنیکی استفاده کنم برای پذیرش چکار کنم پای خواهرزاده‌ام پیچ خورده بود روی زمین نشست و پاش رو دراز کرد منم انجام دادم بهتر شد ولی هنوز توراه رفتن لنگ میزنه
  15. س

انرژی درمانی

سلام و احترام استاد عزیز درمورد فیلمی که گذاشتین واقعا جالب بود من هم به جای اون پسر صبرم تموم شده بود مثل همیشه اونی که استاد میبینه شاگرد باید حالا حالاها منتظر بمونه واسه دیدنش خدا کنه یه روز بتونم مثل شما درمانگر خوبی بشم سپاس
  16. س

تجربه انجام دوقلب را در این بخش بنویسید

عرض ادب من دیروز انجام دادم مجدد چشمام به شدت داغ شده بود و این دفعه نور سفید زیادی بود و بین دستام کره زمین رو حس میکردم عالی بود تکنیک دعا رو هم انجام دادم حس خوبی بود و چشام پر از اشک شده بود سپاس بیکران
  17. س

انرژی درمانی

عرض ادب خداقوت دوستم ۸ ماه میشه گوشش رو عمل کرده پرده گوش پاره شده بود ولی هنوز سرگیجه و وزوز گوش داره دکترش گفته من هر دارویی میدونستم تجویز کردم احتمالا تومور داخل مخچه هست باید ام آر ای تزریقی انجام بده میشه تا یه هفته دیگه که نوبتش بشه کاری واسش انجام بدم؟
  18. س

انرژی درمانی

مجدد تکنیک استرس‌ کتاب مقدماتی رو انجام دادم خداروشکر خوب شد ممنونم استاد عزیز
  19. س

انرژی درمانی

سلام و احترام استاد عزیز پسرم دیشب بعد تصادف به شدت ترسیده بود و ضربان قلبش بالا رفته بود تکنیک بی نظمی ضربان قلب رو انجام دادم بعدش حالت تهوع گرفت البته سریع جاروی موضعی روی معده انجام دادم بهتر شد علت چی بود؟
دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا