نتایح جستجو

توجه : روز های دوشنبه ساعت ده شب به وقت ایران مدیتیشن دوقلب در پیج دکتر آرام برگزار می شود. به دوستان اطلاع رسانی کنید و برای اینکه اطلاع رسانی شود به در لینک زیر ثبت نام کنید. شما امروز فقط یک نفر را به این مدیتیشن دعوت کنید ||||||
  1. گ

تجربه من از پاکسازی چاکراها

سلام وعرض ادب خدمت استاد گرامی و تمام دوستان خداوند را هزاران مرتبه شکر که توانستم در دوره چشم سوم شرکت کنم در زمانی که استاد پاکسازی انجام می دادند من فقط جریان انرژی در روی صورتم احساس می کردم بعد چند دقیقه چشم زیبا با رنگ های زیبا ی بنفش ،صورتی را دیدم سپاس فراوان 🌹
  2. گ

درد

سلام شب خوش خانمی شصت ساله میگویند درد ی در بدنشان هست هر دفعه یک نطقه ای از بدنشان هست یک دفعه در دل یک دفعه در سر و غیره بارها دکتر رفتن ازمایش دادن ولی علت درد شان مشخص نیست چه طوری میتوانم بهشون کمک کنم?
  3. گ

قورباغه

تشکر استاد
  4. گ

تأثیر قدم‌زدن بر مغز

سپاس بانو جان
  5. گ

تنیک باران صورتی

سلام عرض ادب من از وقتی دارم این تنیک را انجام می دهم به نظرم حیوانات زیبا تر هستن
  6. گ

قورباغه

سلام استاد گدامی بنده هم چنان دگیر بودم که قورباغه من چیه یا کیه که یک دفعه متوجه شدم در تربیت دختر 12ساله ام موفق نبودم باید براش بیشتر وقت بگزار یا اینکه با شرکت در کلاس شما اول خودم را تربیت واصلاح کنم بعد فرزندانم را ایا درسته ؟ میتونه یکی از قورباغه های من همین موضوع باشه
  7. گ

نظر در مورد فیلم

سلام شب خوش بنده با تمام وجود به استاد ارام اعتماد دارم وخداوند را شکر گزار هستم که با ایشان اشنا شدم
  8. گ

پروتکل مربوط به خار پاشنه

سلام شب خوش برای خار پاشنه باید پروتکل سنگ کلیه را انجام بدهیم
  9. گ

تجربیات روزانه گروه بهمن 1401 و مهر 1402

استادگرامی روز تان مبارک بابت تمام مطالبی که بهمون اموزش دادید سپاس گزارم 🥀🥀🌺🌺🌺🌺🌺
  10. گ

.سلام وعرض ادب یک خواهشی دارم لطفا فیلم های ضبط شده کلاس را مهلت بیشتری بدهید و آنها را پاک نکنید چرا که حجم کلاس ها زیاد است 🙏🙏
  11. گ

خار پاشنه

سپاس فراوان یک روز درمان خوبه انجام دهم؟
  12. گ

سلام وعرض ادب استاد ایا میتوانیم زمانی که درمان رابرای کسی انجام میدهیم و خودمان نیز همان بیماری را داریم در یک زمان درمان را انجام دهیم ممکنه توضیح دهید باید چگونه انجام دهیم
  13. گ

خار پاشنه

پرتوکلی در موردرفع خارپاشنه ی داریم؟ واینکه با ید چنددفعه انجام بدهم
  14. گ

خارش

همیشگی نیست ولی اکثر مواقعه کلافشون میکنه سپاس فراوان
  15. گ

خارش

درمان خارش طبق پروتکل چند بار انجام شود کلا هر درمانی را نمی دانم چند بار باید انجام بدهم البته بعضی درکتاب گفته شده
  16. گ

سلام شب خوش درمان خارش را باید چند بار انجام دهیم تا به نتیجه مطلوب برسیم؟ برای مادرم که سنشون بالاست وبدنی خیلی ضعیفی دارن یک بار انجام دادم چند سال که خارش کل بدن دارن خیلی دکتر رفتن ونتیجه نگرفتن
  17. گ

درمان ریه برای مادر یکی از دوستان طبق پرتوکل انجام دادم چون ریه هاش درد داشت گفت عرق کرده در زمان درمان من متوجه شدم تاثیر گزار بوده ولی چون دردش در ان زمان کمتر نشد بود دیگه به من اجازه نداد که روشون درمان را انجام بدهم شب که احوال شون پرسیدم بهتر بودن
  18. گ

رفع چین و چروک

ممکنه روش استفاده درمان زیبای را باکوارتزصورتی را هم اموزش بدهید
دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا