نتایح جستجو

توجه : روز های دوشنبه ساعت ده شب به وقت ایران مدیتیشن دوقلب در پیج دکتر آرام برگزار می شود. به دوستان اطلاع رسانی کنید و برای اینکه اطلاع رسانی شود به در لینک زیر ثبت نام کنید. شما امروز فقط یک نفر را به این مدیتیشن دعوت کنید |||||| فعلا برگزار نمی‌شود. ||||
  1. مهدی اسلامی

سلام آقای انصاری عزیز.‌مادرم میگه پاهاش قوت نداره چه درمانی براشون انجام بدم؟ 🙏🙏🙏

سلام آقای انصاری عزیز.‌مادرم میگه پاهاش قوت نداره چه درمانی براشون انجام بدم؟ 🙏🙏🙏
  2. مهدی اسلامی

درود خانم هاشمی عزیز. وقت تون بخیر. مادرم میگه پاهام قوت نداره چه درمانی انجام بدم که توان پاهاش...

درود خانم هاشمی عزیز. وقت تون بخیر. مادرم میگه پاهام قوت نداره چه درمانی انجام بدم که توان پاهاش زیاد بشه. ممنونم
  3. مهدی اسلامی

🌿درمان فوری استرس با کریستال

بی نهایت ممنونم آقای دکتر. متاسفانه مردم ناراضی هستن و اعتراض زیاد میکنن در ادارات دولتی
  4. مهدی اسلامی

خیلی خوشحالم از تشویق تون. خدا خیرتون بده دمتون گرم. من شب برای خشم ۳۰ دقیقه درمان خشم رو انجام میدم و انتظار دارم چیزی باعث عصبی شدنم نشه ولی فرداش در محل کار بخاطر اینکه کار زیاد هست و ارباب رجوع دارم یه لحظه عصبی میشم و انرژی وجودیم هدر میره ولی نا امید نیستم و هر شب درمان خشم کتاب روان...
  5. مهدی اسلامی

ممنون آقای محمودی عزیز. منظور پرانای سفید به چاکرا از محیط وارد کنم و از پرانای هاله خودم...

ممنون آقای محمودی عزیز. منظور پرانای سفید به چاکرا از محیط وارد کنم و از پرانای هاله خودم استفاده نکنم؟
  6. مهدی اسلامی

سپاس فراوان

سپاس فراوان
  7. مهدی اسلامی

سپاس آقای انصاری گرامی. نکات کلیدی و مهمی رو فرمودین. با کریستال به دو نفر در دو شب انرژی فرستاده بودم و دیروز خسته بودم زیاد و طول عصر بخاطر خستگی خوابیدم و احتمال زیاد به قول شما بخاطر سختگیری خودم باشه. 🙏🙏🙏😍
  8. مهدی اسلامی

ممنون آقای محمودی عزیز من فیلمارو نگاه کردم دکتر آرام دم و بازدم انجام نمیدن و کتاب نوشته باید...

ممنون آقای محمودی عزیز من فیلمارو نگاه کردم دکتر آرام دم و بازدم انجام نمیدن و کتاب نوشته باید انجام داد. من در فیلمها اصلا تنفس پرانیکی استاد رو ندیدم که مثلا از تاج دم عمیق و از کف دست بازدم عمیق انجام بده.
  9. مهدی اسلامی

تعمیر یخچال

بسیار عالی خانم جواهری. درصد رنگ‌ رو تجسم میکنین یا نیت و فرض میکنین که درصد رنگ مثلا ۵۰ درصد باشه. تجسم درصد کم هست و من گوشی رو جلوم میزارم و به رنگ نگاه میکنم
  10. مهدی اسلامی

تعمیر یخچال

خانم جواهری روزتون بخیر. ببخشین شما هنگام ارسال انرژی دم و بازدم میکنین همراه با توجه به چاکرای رنگ مورد نظر و کف دست یا نه؟ ممنون که پاسخ میدین. چون من خودم برای هر انرژی دم و بازدم عمیق میکرد و خانم هاشمی گفتن لازم نیست. از شیوه انجام شما هم مطلع بشم. ممنونم
  11. مهدی اسلامی

درود آقای محمودی عزیز. ببخشین شما هنگام انرژی دادن دم و بازدم انجام میدین یا همینجوری خیال...

درود آقای محمودی عزیز. ببخشین شما هنگام انرژی دادن دم و بازدم انجام میدین یا همینجوری خیال میکنین که از کف دست تون انرژی خارج میشه؟ لطفا روش کار خودتون رو توضیح بفرمایین.
  12. مهدی اسلامی

لطف فرمودین چون دم و بازدم میکردم و با این فرمایش شما دیگه انجام نمیدم و فرض میکنم انرژی از کف دست خارج میشه 🙏🙏🙏
  13. مهدی اسلامی

خانم هاشمی ببخشین که وقت تون رو میگیرم، دکتر آرام هنگام تدریس من دقت میکردم هنگام انرژی دادن دم...

خانم هاشمی ببخشین که وقت تون رو میگیرم، دکتر آرام هنگام تدریس من دقت میکردم هنگام انرژی دادن دم و بازدم انجام نمیدادن. آیا لازم نیست دم و بازدم عمیق انجام بدیم همراه با تمرکز به چاکرای مثلا تاج و کف دست ؟ یا بدون دم و بازدم تجسم کنیم پرانا از تاج وارد و از کف دست خارج میشه کافیه؟ سپاسگزارم
  14. مهدی اسلامی

خانم هاشمی ببخشین که وقت تون رو میگیرم، دکتر آرام هنگام تدریس من دقت میکردم هنگام انرژی دادن دم و بازدم انجام نمیدادن. آیا لازم نیست دم و بازدم عمیق انجام بدیم همراه با تمرکز به چاکرای مثلا تاج و کف دست ؟ یا بدون دم و بازدم تجسم کنیم پرانا از تاج وارد و از کف دست خارج میشه کافیه؟ سپاسگزارم
  15. مهدی اسلامی

ببخشین کوارتز قرمز اسمش چیه؟ صورتی رز کوارتزه فکر کنم
  16. مهدی اسلامی

خانم هاشمی گرامی ببخشین اگر چاکرا رو کف دست در نظر بگیریم درمان دچار مشکل میشه و باید مثل عکس جایی که با خودکار مشخص شده در نظر بگیریم؟ ضمنا در درمان روی خودمون بهتره تماما روی دست انجام بدیم یا نه و جاهایی مثل شبکه خورشیدی ناف قلب آجنا روی چاکرا انجام بدیم؟
  17. مهدی اسلامی

استفاده از تکنیک انحرافی و تورمالین سیاه

خدا خیرتون بده خانم جواهری. این نکته واقعا طلایی بود. وزن ترمالین مهمه در برنامه دادن و حفاظت؟ تمام مدت هفته باید در آب نمک باشه؟ این سنگ های کوچولو بعد پاکسازی و برنامه هم باید شارژ و تقدیس کرد ؟ ترمالین سبز بخرم یا سیاه؟ ببخشین که چند تا سوال کردم🙏🙏🙏
  18. مهدی اسلامی

ممنون. من الان یک تورمالین سیاه راف شکل زیر ۱۰ گرم شارژ و برنامه دادم برای حفاظ و هر جا میرم میزارم تو جیبم. در این حالت نتیجه عکس میده و باید از خودم دور نگه دارم و بزارم آب نمک؟ چون تاثیر خاصی ندیدم ازش
  19. مهدی اسلامی

ممنونم مگه لازم هست که همیشه داخل آب نمک باشه؟
دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا