نتایح جستجو

توجه : روز های دوشنبه ساعت ده شب به وقت ایران مدیتیشن دوقلب در پیج دکتر آرام برگزار می شود. به دوستان اطلاع رسانی کنید و برای اینکه اطلاع رسانی شود به در لینک زیر ثبت نام کنید. شما امروز فقط یک نفر را به این مدیتیشن دعوت کنید |||||| . ||||
  1. فاطمه هراتیان

در جستجوی خویشتن

یک دنیا سپاس خانم جعفری عزیز و مهربونم شاد و سلامت باشید🌹🥰
  2. فاطمه هراتیان

در جستجوی خویشتن

ممنونم خانم هاشمی عزیزم مثل همیشه زیبا نوشتیدو همیشه نکته هایی که یادآوری میکنید عالی و بینظیره یک دنیا سپاس🌹🌹🌹🌹 شاد و مانا باشید
  3. فاطمه هراتیان

در جستجوی خویشتن

یک دنیا سپاس خانم هاشمی عزیزم🌹🌹🌹
  4. فاطمه هراتیان

در جستجوی خویشتن

درود بر استاد آرام عزیز و بزرگوار و دوستان خوبم🌹 بعد از مدتها تصمیم گرفتم تجربه ی شیرینی که از آموزه های ناب شما داشتم را به اشتراک بگذارم. مدتها قبل درمانجویی داشتم که غیر ارگانیک بزرگ و قوی داشت و هرچه برای رهایی از این موضوع تلاش کرده بود به نتیجه نرسیده بود، جلسات درمانی را برای ایشان شروع...
  5. فاطمه هراتیان

کلافگی، سردرگمی و تاخیر در رسیدن به اهداف

سپاسگزارم استاد 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 پس فعلا درمان استرس رو ادامه میدم و بعد از بهبود فکر میکنم اولویت بعدی کنترل خشم ایشون هست
  6. فاطمه هراتیان

استاد باید روی تک تک این مسائل کار کنم ولی نمیتونم اولویت بندی کنم! بنظر شما از کدوم موضوع شروع کنم که بهتره؟
  7. فاطمه هراتیان

درود بر استاد آرام عزیز و دوستان🌹 استاد برای موردی کار میکنم که شخص دائما بی دلیل دچار استرس و اضطراب میشه و کلا با این احساس از خواب بیدار میشه و در طول روز به کرات این حس رو تجربه میکنه و با وجود داشتن برنامه ی منظم برای کار و زندگی شخصی، دائما کلافه و سردرگمه از طرفی برخلاف تلاش زیاد و البته...
  8. فاطمه هراتیان

آریتمی و ایسکمی قلبی

سلام خانم اسکندری عزیز الان حدود یکسال هست که من متوجه این بیماری شدم و در تمام این مدت از انرژی درمانی استفاده کردم، ابتدا به عنوان درمان مکمل در کنار مصرف دارو، بعد از مدتی دوز داروهام کمتر شد بعد از مدتی فاصله جلسات انرژی درمانی رو بیشتر کردم و الان به لطف خداوند و به لطف آموزه های مفید و...
  9. فاطمه هراتیان

استفاده از تکنیک انحرافی و تورمالین سیاه

بله دقیقا میشه برای محیط کار برنامه ریزی کنین.
  10. فاطمه هراتیان

استفاده از تکنیک انحرافی و تورمالین سیاه

سلام فاطمه عزیز🥰 بله من تورمالین سیاه رو پاکسازی کردم و بهش دستور دادم از امروز به مدت ۷ روز تمام انرژی های منفی و حمله های روانی که از سمت خانم X به من ساتع میشه رو قبل از اینکه به من برسه جذب، تجزیه و نابود کن.. دستور رو چندین بار تکرار کردم و در نهایت تثبیتش کردم. من از این روش چند مورد نتیجه...
  11. فاطمه هراتیان

خارج کردن غیر ارگانیک با پاکسازی

سلام خانم شوندی عزیز🌹 همونطور که استاد بزرگوارمون فرمودن بعد از مدتی روان درمانی انجام دادن غیر ارگانیک ها به راحتی احساس میشن. من فقط چاکراها رو اسکن کردم در مجموع تجربه ام اینه که سنگینی و حس ناخوشایند غیرارگانیک ها در چاکراها انقدر محسوس هست که اگر وجود داشته باشن حتما متوجه میشیم
  12. فاطمه هراتیان

درود بر خانم جهانگیری عزیز سپاس از لطف و حسن توجهتون دوست خوبم ممنون از لطفتون امیدوارم همیشه در صحت و سلامت باشید🌹
  13. فاطمه هراتیان

درود بر مهین عزیز بله هم محیط رو با بنفش الکتریکی پاکسازی کردم و هم برای خودم پاکسازی انجام دادم البته این رو هم بگم که چند روز متوالی مجبور شدم پاکسازی محیط رو انجام بدم.
  14. فاطمه هراتیان

درود بر خانم حسینی عزیز سپاس از حسن توجه و بازخورد زیباتون قطعا با وجود استاد بزرگوار و دوستان عزیز انجمن و البته با پشتکار همگی هرروز بیشتر و بهتر می آموزیم شاد و پاینده باشید 🌹
  15. فاطمه هراتیان

سپاس از لطف و حسن توجهتون دوست خوبم من هم از تجربیات شما استفاده میکنم شاد و پاینده باشید🌹
  16. فاطمه هراتیان

درود خانم هاشمی عزیز سپاس از حسن توجه و راهنمایی های ارزشمندتون. متشکرم، همیشه از تجربیات شما می آموزم و استفاده میکنم. حضور در کنار استاد عزیز و بزرگوار و شما دوستان ناب و مهربان باعث افتخاره یک دنیا سپاس🌹🌹🌹🌹
  17. فاطمه هراتیان

سپاس از شما استاد عزیز و بزرگوار شکر وجود ارزشمندتون🌹🌹🌹
  18. فاطمه هراتیان

پاکسازی عمومی رو با سبز انجام دادم چون احساس کردم پرانا به راحتی جریان نداره و با سبز بهتر پاکسازی میشه آلودگی ها رو در آتش بنفش انداختم فقط چاکراهای آلوده رو با بنفش الکتریکی پاکسازی کردم
  19. فاطمه هراتیان

درود بر استاد آرام عزیز و دوستان🌹 درمانجو دختر جوان ۲۳ ساله ای هست که حدود ۶ ماهه به دلیل نامشخصی دچار ضعف جسمی شدید شده جوری که برای راه رفتن دستش رو میگیرن و کمکش میکنن. درمانجو به سختی میخوابه و تا صبح بارها از وحشت بیدار میشه چون موجودات عجیبی رو در اتاقش تصور میکنه ●موقع اسکن بیمار در آجنا...
  20. فاطمه هراتیان

تکنیک القای ذهنی و تسریع دوران نقاهت

من فکر میکنم بسته به نوع ارتباطی که با شخص داریم روند قابل تغییر هست. البته چارچوب کلی باید رعایت بشه ولی به گمانم اگر حس خوبی ندارید الزامی به نوازش نیس و فقط باید سعی کنیم ارتباط مثبت و موثر بگیریم البته این نظر شخصی من هست
دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا