نتایح جستجو

توجه : روز های دوشنبه ساعت ده شب به وقت ایران مدیتیشن دوقلب در پیج دکتر آرام برگزار می شود. به دوستان اطلاع رسانی کنید و برای اینکه اطلاع رسانی شود به در لینک زیر ثبت نام کنید. شما امروز فقط یک نفر را به این مدیتیشن دعوت کنید |||||| . ||||
  1. hashemi

چشم‌ها، قابلیت لمس فیزیکی اجسام را دارند!

آیا تا به حال با دیدن بریدن دست بازیگر در فیلم ناخودآگاه دست خودتان را کشیده‌اید؟ یا با دیدن نوازش یک کودک حس آرامش کرده‌اید؟ شاید فکر کنید این فقط احساسات» است، اما علم می گوید مغز شما واقعاً در حال تجربه آن لحظه است. لمس نامرئی در کمتر از یک پلک زدن یک پژوهش جدید نشان میدهد مغز انسان تنها در...
  2. hashemi

نوزاد نارس

درود و خداقوت الحمدلله معصومه عزیز درود خدا بر تو درخشانی🥰🤩
  3. hashemi

در مورد فیلم استاد

چه قشنگ🌱🌱🌱💕
  4. hashemi

ویدیوی داخل کانال

قابل این گفته‌ها شو... استادم چقدر لحظه قشنگیه که خودت، پختگی‌تو حس کنی. نوجوان که بودم، از تکرار شب و روز زندگی گریزان بودم. و فکر می‌کردم این را گزیری نیست! در معبر زندگی، دریافتم هر بار که به مسیر نوسانی پشت‌سر نگاه می‌کنم، جمله درس بوده و من که عاشق یادگیری‌م؛ اکنون عاشق زندگی‌م. پ.ن: هر...
  5. hashemi

ویدیوی داخل کانال

اولین دوره خلق آینده رو سالها پیش شرکت کردم و پس از آن بارها. برای برداشتم از فیلم بر ذهنم که نهیب می‌زد، چرا نباید بپرسم، چرا باید بی‌چون‌و‌چرا بپذیرم.............. خیلی دیر ولی بالاخره افسار زدم. بارها به برداشت کامل‌تری از فیلم رسیدم. صبح‌زود امروز با یه حال عجیب ولی خوش بیدار شدم و خواستم...
  6. hashemi

گوستینگ نشانه‌ای آشکار از افول ادب و نزاکت است!

آداب اجتماعی و نزاکت به‌وضوح رو به افول رفته و رواج گوستینگ یا غیب شدن ناگهانی افراد در روابط، بارزترین نشانه این افول است. عمل گوستینگ که زمانی بزدلانه تلقی می‌شد، امروزه به‌واسطه فناوری و تغییر هنجارهای اجتماعی به امری عادی بدل شده است. این پدیده عمدتاً از شبکه‌های اجتماعی نشأت می‌گیرد. این...
  7. hashemi

زنان کاریزماتیک

ده ویژگی بارز زنان کاریزماتیک: زنانی که بدون نیاز به زیبایی افراطی، تنها با رفتار، نگرش و انرژی درونی‌ شان، دل‌ها را به دست می‌آورند. ۱. اعتماد‌ به‌ نفس درونی دارند خودشان را همان‌طور که هستند دوست دارند و برای تأیید دیگران زندگی نمی‌کنند. ۲. لبخند گرم و طبیعی دارند لبخندشان دلنشین است،...
  8. hashemi

درود.بله پروتکل برای هر دو اختلاله

درود.بله پروتکل برای هر دو اختلاله
  9. hashemi

اسکن کردن

درود شکوه عزیز تمرین‌های اسکن‌کردن داخل تلگرام رو انجام بدین. درخشانید
  10. hashemi

درمانهای فرعی

فدای صفات و عشق درون قلبت💕🫂
  11. hashemi

درمانهای فرعی

من گاهی بی‌صدا و اغلب با صدا🥰 گریه می‌کنم وقتی تجربه‌های درخشان از شما درمان‌گران جان رو می‌خونم ممنونم از گزارشی که از بیماری دختر عزیزت دادی بله این پرانیک، نوعی خودشناسیه‌ اگر خوب ببینیم و دانستن توانستن... پیشونی زیباتو می‌بوسم♥️🌻🌻🌻
  12. hashemi

درمانهای فرعی

عزیز دلم وجود ارزشمندت رو سپاس به‌به به این کشف اقتدار درخشانی🤩😍😍😍😘
  13. hashemi

سپر انرژی

به‌به الهام عزیز نور و عشق جاری در زندگی قشنگت👌🌱🌱🌱☯️
  14. hashemi

پولیپ بینی

امید در وجودتون جاری و ساری‌ست الحمدلله🥰🌻
  15. hashemi

صدای ناخودآگاه

جانی و جهانی🌱🌻🌱🤩
  16. hashemi

صدای ناخودآگاه

درود بر استاد عزیزم و مرضیه عزیزم سوال مرضیه‌رو که خوندم، روش فکر کردم. اما جواب شما درخشانه. توجه به جای‌گزینی به‌جای حذف. 🙏🤩👌🦋
  17. hashemi

پولیپ بینی

به‌به تبریک میگم الحمدلله🤩
  18. hashemi

عشق به خانواده بعد از بیداری کندالینی _ کارما

فدای صفا و عشق جاری بر قلبت خدا نگهدار خودت و عزیزانت باشه در عزت و صحت🙏🙏🙏 من عاشق دانستن م خدا کنه عامل هم باشم نازنینم🥰💞
  19. hashemi

عشق به خانواده بعد از بیداری کندالینی _ کارما

مرضیه عزیزم، کامنتهای تو باعث میشه، این متنهای عمیق و فوق‌العاده رو دوباره بخونم. با این‌که خدا رو شاکرم که من و خواهرهایم، افتخار خدمت به پدر و مادر را داشتیم و با این‌که به دیار باقی رفتند، همیشه حضور آن‌ها را با خود داریم، اما افسوس می‌خورم که بیشتر می‌تونستم دستها و پاهاشونو ببوسم و...
دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا