تقدیس کارت بانکی

توجه : روز های دوشنبه ساعت ده شب به وقت ایران مدیتیشن دوقلب در پیج دکتر آرام برگزار می شود. به دوستان اطلاع رسانی کنید و برای اینکه اطلاع رسانی شود به در لینک زیر ثبت نام کنید. شما امروز فقط یک نفر را به این مدیتیشن دعوت کنید |||||| فعلا برگزار نمی‌شود. ||||

hashemi

ناظم انجمن
درود بر درمانگران جان
یازدهم اسفند آخرین روز دوره جدید بود،همراه با استاد عزیز، کریستال‌ها، نبات و کارت‌های بانکی‌مونو تقدیس کردیم.
دیروز به کارتم مبلغی واریز شد، خندیدم به همسرم گفتم ببین، کارتم تقدیس شده😄🙃اونموقع شوخی کردم، منتظر بودم ببینم بابت چیه.
یکی از دوستام که تجسم‌خلاقی هم هست.
پیام داد مبلغی هدیه کرده به من و دوست داره که برای شهریه دوره‌ای که دوست دارم هزینه کنم.
این جا هم خواستم از دوست خوبم تشکر کنم و بگم با کمال میل و عشق این هدیه‌رو پذیرفتم و خدا را برای هدایای بزرگتری که به من عطا کرده شاکرم، دوستانی سرشار از عشق و مربی‌ای آگاه و لبریز از مهر و عضوی از خانواده بزرگ تجسم خلاق بودن.
تقدیس، مفهومی بزرگ است، برکت است و عشق و نور.
نرسیده به درخت
کوچه باغی است که از خواب خدا سبز از تر است
ودر آن عشق به اندازه ی پرهای صداقت ابی است
....
کودکی می بینی
رفته از کاج بلندی بالا،جوجه بردارد از لانه ی نور
واز او می پرسی
خانه ی دوست کجاست؟

آخرین ویرایش:

علیرضا عباسی

کاربر ویژه
درود بر درمانگران جان
یازدهم اسفند آخرین روز دوره جدید بود،همراه با استاد عزیز، کریستال‌ها، نبات و کارت‌های بانکی‌مونو تقدیس کردیم.
دیروز به کارتم مبلغی واریز شد، خندیدم به همسرم گفتم ببین، کارتم تقدیس شده😄🙃اونموقع شوخی کردم، منتظر بودم ببینم بابت چیه.
یکی از دوستام که تجسم‌خلاقی هم هست.
پیام داد مبلغی هدیه کرده به من و دوست داره که برای شهریه دوره‌ای که دوست دارم هزینه کنم.
این جا هم خواستم از دوست خوبم تشکر کنم و بگم با کمال میل و عشق این هدیه‌رو پذیرفتم و خدا را برای هدایای بزرگتری که به من عطا کرده شاکرم، دوستانی سرشار از عشق و مربی‌ای آگاه و لبریز از مهر و عضوی از خانواده بزرگ تجسم خلاق بودن.
تقدیس، مفهومی بزرگ است، برکت است و عشق و نور.
نرسیده به درخت
کوچه باغی است که از خواب خدا سبز از تر است
ودر آن عشق به اندازه ی پرهای صداقت ابی است
....
کودکی می بینی
رفته از کاج بلندی بالا،جوجه بردارد از لانه ی نور
واز او می پرسی
خانه ی دوست کجاست؟
دقیقا به چه شکل تقدیس کردید ؟

hashemi

ناظم انجمن
درود بر شما بانو هاشمی تجربه فوقالعاده عالی داشتن 🥰🥰
دعا میکنم از اسمان برای تان طلا بیبارد
درود دوست خوبم
طلا که نه
در و گوهر می‌باره
سپاس خدای را برای دوستی‌هامون.
زکریای عزیز، قبل‌ها که در اینستا، کامنت می‌ذاشتی؛ از عمق وجودم می‌خواستم یک تجسم خلاقی بشی.و چند ماه بعد همین شد و ما چقدر خوش‌بختیم برای این هم‌زبانی‌ها و هم‌زمانی‌ها.
در نور برکت و عشقی

مرضیه جعفری

کاربر ویژه
سلام خانم هاشمی عزیزم🥰💫
میگم چرا دوره‌های استاد اینجوریه؟
یه دوره رو اذن میکنی شرکت کنی از درودیوار عجایب میباره😄😄
من کارمارو ثبت نام کردم.اصلا انگار یماهه کلاس شروع شده..خوابام.نشونه‌های بیداری..اتفاقات از چپ و راست برکت و آگاهی میباره..
جدن چرااینجوریه؟
تازه من اصلا قبل اینکه استاد شروع کنن معرفی دوره رو خوابشو دیدم.
خواب دیدم استاد رفتند تو یه اتاق و از داخل درو از بیرون هم قفل کردند.ینی یمدت قرار بود دور بشن چون یکار مهم میخواستن انجام بدن.
بیدار که شدم گفتم استاد فکر کنم یه دوره جدید خفن دارن تهیه میکنن..!!
بیست سال پیش این دوره زندگی خیلیارو کن فیکون کرده..بخودم گفتم فک کن الان تو این دوره‌و زمانه چرا استاد باید دوباره دوره کارما رو بزارن؟؟
مططمئن بودم که شرکت نکنم ضرر کردم..
خلاصه که دارم پرپر میشم از اشتیاق😅😁
جدی جدی خانم هاشمی چجوری شکر استاد رو بجا بیاریم؟؟؟ 🥲🥺❤❤

زکریا ذکاوت

کاربر ویژه
درود دوست خوبم
طلا که نه
در و گوهر می‌باره
سپاس خدای را برای دوستی‌هامون.
زکریای عزیز، قبل‌ها که در اینستا، کامنت می‌ذاشتی؛ از عمق وجودم می‌خواستم یک تجسم خلاقی بشی.و چند ماه بعد همین شد و ما چقدر خوش‌بختیم برای این هم‌زبانی‌ها و هم‌زمانی‌ها.
در نور برکت و عشقی
ممنون ازشما شما لطف دارین❤❤🙏🙏

hashemi

ناظم انجمن
سلام خانم هاشمی عزیزم🥰💫
میگم چرا دوره‌های استاد اینجوریه؟
یه دوره رو اذن میکنی شرکت کنی از درودیوار عجایب میباره😄😄
من کارمارو ثبت نام کردم.اصلا انگار یماهه کلاس شروع شده..خوابام.نشونه‌های بیداری..اتفاقات از چپ و راست برکت و آگاهی میباره..
جدن چرااینجوریه؟
تازه من اصلا قبل اینکه استاد شروع کنن معرفی دوره رو خوابشو دیدم.
خواب دیدم استاد رفتند تو یه اتاق و از داخل درو از بیرون هم قفل کردند.ینی یمدت قرار بود دور بشن چون یکار مهم میخواستن انجام بدن.
بیدار که شدم گفتم استاد فکر کنم یه دوره جدید خفن دارن تهیه میکنن..!!
بیست سال پیش این دوره زندگی خیلیارو کن فیکون کرده..بخودم گفتم فک کن الان تو این دوره‌و زمانه چرا استاد باید دوباره دوره کارما رو بزارن؟؟
مططمئن بودم که شرکت نکنم ضرر کردم..
خلاصه که دارم پرپر میشم از اشتیاق😅😁
جدی جدی خانم هاشمی چجوری شکر استاد رو بجا بیاریم؟؟؟ 🥲🥺❤❤
عزیزکم
عمویی داشتم که همیشه یادآور بود:
«من لم یشکر المخلوق لم یشکر الخالق»
اما گفتی چطور.
راه زیاده و تو هم خلاقیتت به وفور.
یک مربی همیشه از شاگرداش می‌خواد درسو خوب یاد بگیرند و اهل اقدام باشند.
و من فکر می‌کنم اگر خوب یاد بگیرم بذر عشق بپاشم و سد خرافات و یاوه باشم، شکر وجود استاد و شکر وجود خودمو به‌جا اوردم.
و حالا این کارما
و
کار ما...🥰🥰🌱🌱🌱
درخشانی

عزیزکم
اما گفتی چطور.
و من فکر می‌کنم اگر خوب یاد بگیرم بذر عشق بپاشم و سد خرافات و یاوه باشم، شکر وجود استاد و شکر وجود خودمو به‌جا اوردم.
و حالا این کارما
و
کار ما...🥰🥰🌱🌱🌱
درخشانی
خوش به سعادتتون
ان شاءالله برای شما و همه ی شرکتکنندگان پر از خیر و برکت و....باشه.😍

مرضیه جعفری

کاربر ویژه
عزیزکم
اما گفتی چطور.
و حالا این کارما
و
کار ما...🥰🥰🌱🌱🌱
درخشانی
🥰🙏🏼🕊💫

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا