کلافگی، سردرگمی و تاخیر در رسیدن به اهداف

توجه : روز های دوشنبه ساعت ده شب به وقت ایران مدیتیشن دوقلب در پیج دکتر آرام برگزار می شود. به دوستان اطلاع رسانی کنید و برای اینکه اطلاع رسانی شود به در لینک زیر ثبت نام کنید. شما امروز فقط یک نفر را به این مدیتیشن دعوت کنید |||||| . ||||

فاطمه هراتیان

کاربر ویژه
درود بر استاد آرام عزیز و دوستان🌹
استاد برای موردی کار میکنم که شخص دائما بی دلیل دچار استرس و اضطراب میشه و کلا با این احساس از خواب بیدار میشه و در طول روز به کرات این حس رو تجربه میکنه و با وجود داشتن برنامه ی منظم برای کار و زندگی شخصی، دائما کلافه و سردرگمه
از طرفی برخلاف تلاش زیاد و البته هوشمندانه در شغلش به نتایج قابل قبولی نمیرسه!
●من مدتی درمان استرس و پاکسازی روانی رو برای ایشون انجام دادم شرایط کمی بهتر شده ولی درمان ایشون هم نسبت به درمانهایی که انجام دادم بنظرم کم تاثیر و با تاخیر هست.
●در اسکن چاکراها ماهیت های منفی زیادی مثل ترس و خشم و نفرت و ناامنی بود که روی پاکسازی تک تکشون دارم کار میکنم.
در مجموع با اینکه تمرکزی روی نتیجه ندارم و فقط درمان رو انجام میدم روند درمانشون چندان برام قابل قبول نیس.
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید که چطور درمان رو ادامه بدم و اینکه خود شخص چه کارهایی برای بهبودش انجام بده.
🙏🏻🙏🏻🙏🏻

فاطمه هراتیان

کاربر ویژه
دقیقاً در این درمان دنبال کدام بخش درمان هستید و دقیقاً می‌خواهید چه اتفاقی برای او بیفته
استاد باید روی تک تک این مسائل کار کنم ولی نمیتونم اولویت بندی کنم!
بنظر شما از کدوم موضوع شروع کنم که بهتره؟

Dr.Aram

تیم مدیریت
ما همزمان نمی‌توانیم بر روی همه مسائل و مشکلات افراد کار کنیم
شما دکتر هم که می‌روید همه مشکلاتتان را با همدیگر حل نمی‌کند
بلکه بر اساس حساسیت و اینکه کدام یک بیشتر شما را اذیت می‌کند آنها را برطرف می‌کند
مشکلات او را به روی کاغذ بنویسید
و از لیستتان بر اساس اولویتی که مشخص می‌کنید یک یا دو مورد را انتخاب کنید و برنامه را شروع کنید
ممکن هست در طی درمان مشکلات برطرف شود
و به بیمار هم اعلام کنید فقط باید یک مشکل کار می‌کنید

فاطمه هراتیان

کاربر ویژه
ما همزمان نمی‌توانیم بر روی همه مسائل و مشکلات افراد کار کنیم
شما دکتر هم که می‌روید همه مشکلاتتان را با همدیگر حل نمی‌کند
بلکه بر اساس حساسیت و اینکه کدام یک بیشتر شما را اذیت می‌کند آنها را برطرف می‌کند
مشکلات او را به روی کاغذ بنویسید
و از لیستتان بر اساس اولویتی که مشخص می‌کنید یک یا دو مورد را انتخاب کنید و برنامه را شروع کنید
ممکن هست در طی درمان مشکلات برطرف شود
و به بیمار هم اعلام کنید فقط باید یک مشکل کار می‌کنید
سپاسگزارم استاد 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
پس فعلا درمان استرس رو ادامه میدم و بعد از بهبود فکر میکنم اولویت بعدی کنترل خشم ایشون هست

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا