فراری دادن مورچه ها،😍😂

علیرضا انصاری

کاربر ویژه
سلام به دوستان گلم ❤️ من مهمون بودم دیدم توی سبد سینک ظرفشویی کلی مورچه جمع شده شروع
کردم به پرانای نارنجی و بنفش دادن
چند دقیقه طول نکشید که مورچه ها یا فراری شدن
یا بی حال
خانوم محمدی ببخشید مهمان ناخوانده را چطوری باید فراری داد ؟ 😂😂

علیرضا انصاری

کاربر ویژه
فکر کنم با همین روش بشه فراری داد.یا یه روش خودتون ابداع کنید،😂😂 آقای انصاری عزیز🙏🙏
البته ما طب سنتی کار میکنیم و داخل کفش مهمان فلفل سیاه میریزیم اصلا ردخور نداره.. طرف سریع بلند میشه جمع می‌کنه می‌ره.. اینم روش من کافیه یکبار امتحان کنید😂😂😂

hashemi

ناظم انجمن
البته ما طب سنتی کار میکنیم و داخل کفش مهمان فلفل سیاه میریزیم اصلا ردخور نداره.. طرف سریع بلند میشه جمع می‌کنه می‌ره.. اینم روش من کافیه یکبار امتحان کنید😂😂😂
ایام عید، مصرف فلفل‌تون میره بالا🙃😄

علیرضا انصاری

کاربر ویژه
ایام عید، مصرف فلفل‌تون میره بالا🙃😄
خانوم هاشمی من حاظرم هر روز 3 بسته فلفل بخرم چون از پسته و آجیل یک میلیونی که بهتره .. تازه اگه به صرف نهار و شام باشه که باید گوشت هم خرید و بیچاره میشیم .. پس همون فلفل بهتره .. تازه قراره این روش سپر فلفلی در کتاب های جدید تدریس بشه .. چرا شما امتحان نمیکنید ؟😂😂😂 🌹

hashemi

ناظم انجمن
خانوم هاشمی من حاظرم هر روز 3 بسته فلفل بخرم چون از پسته و آجیل یک میلیونی که بهتره .. تازه اگه به صرف نهار و شام باشه که باید گوشت هم خرید و بیچاره میشیم .. پس همون فلفل بهتره .. تازه قراره این روش سپر فلفلی در کتاب های جدید تدریس بشه .. چرا شما امتحان نمیکنید ؟😂😂😂 🌹
از کجا می‌دونی استفاده نمی‌کنم؟😄

سعید شیرزادی

کاربر ویژه
سلام به دوستان گلم ❤️ من مهمون بودم دیدم توی سبد سینک ظرفشویی کلی مورچه جمع شده شروع
یا بی حال
خخخخخ درود واحسنت بشما .ابتکارعمل شما بینظیره خدایی🙏🙏🙏

فاطمه هراتیان

کاربر ویژه
یا بی حال
درود بر خانم محمدی عزیز
راه حل بسیار عالی و کاربردی بود من امروز در محل کار انجام دادم و نتیجه گرفتم🥰👌

مرضیه جعفری

کاربر ویژه
آقای انصاری از شما بعیده 😂😂😂

ولی خب ممنون که گفتین 🤗😂😂

یا بی حال
سلام.
بعد از دادن پرانای نارنجی ، فقط دستتون رو میتکونین، یا باید توی آتش سبز بتوکنیم؟
بعد از دادن پرانای بنفش چجوری ؟

بعدش باید تثبیت هم انجام بدیم ؟

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا