تله پاتی باشخص

توجه : روز های دوشنبه ساعت ده شب به وقت ایران مدیتیشن دوقلب در پیج دکتر آرام برگزار می شود. به دوستان اطلاع رسانی کنید و برای اینکه اطلاع رسانی شود به در لینک زیر ثبت نام کنید. شما امروز فقط یک نفر را به این مدیتیشن دعوت کنید |||||| فعلا برگزار نمی‌شود. ||||

شهین محمدی

کاربر ویژه
سلام به دوستان گلم و استاد عزیزم و خانم هاشمی گلم..من و خواهرانم درگیر مشکل ارث و میراث هستیم..هر چند من دوست دارم به مالم برسم ..نه از طرق دادگاه و مشاجره بر خلاف میل خواهرانم
.ما تقریبا 6سالی هست که رابطه نداریم.و وقتی برادرم من رو می دید سلام و علیک می کرد ولی سرد..من چند بار تک برادرم رو پاکسازی کردم و به اجناش دستور دادم و شروع کردم به انجام تکنیک القای ذهنی و تکنیک دعا و تو مدیتیشن دوقلبم به اون و خانواده‌اش دعا می کنم و نامه نوشتم به فرشته درون برادرم و اینکه من خیلی دوستش دارم و دوست دارم این مسئله به خیر و خوشی تموم
بشه. یک سالی بود ندیده بودمش. هفته پیش
خداروشکر بعد این تمرینات دیدمش و کلی بهم
احترام گذاشت ..و من کلی خوشحال شدم

علیرضارضائی

کاربر ویژه
میشه لطفاً القای ذهنی و توضیح بدید به چه صورت انجام میدید
سلام القای ذهنی یک فایل هست ک بصورت خودهیپنوتیزمی هست وشماروبحالت خلسه میبره و زمانی ک طرف مدنظرتون درخواب هست میتونید ازین روش برای القای هرانچه ک میخواهید بهشون استفاده کنید و دقیقا جواب میده ب وفور تجربه جواب گرفتن وجود داره ازین تکنیک ها

سعید شیرزادی

کاربر ویژه
سلام القای ذهنی یک فایل هست ک بصورت خودهیپنوتیزمی هست وشماروبحالت خلسه میبره و زمانی ک طرف مدنظرتون درخواب هست میتونید ازین روش برای القای هرانچه ک میخواهید بهشون استفاده کنید و دقیقا جواب میده ب وفور تجربه جواب گرفتن وجود داره ازین تکنیک ها
سلام والا من یکبار انجام میدم ولی فعلانتیجه نگرفتم شاید خوب تمرکزندارم سعی مکنم بیشتروبادقت انجام بدم بامیدخداحتما جواب میده چون دوستان هرکی فایل روگرفته راضی بودن.🙏🙏🙏🙏

آخرین ویرایش:

علیرضارضائی

کاربر ویژه
سلام والا من یکبار انجام میدم ولی فعلانتیجه نگرفتم شاید خوب تمرکزندارم سعی مکنم بیشتروبادقت انجام بدم بامیدخداحتما جواب میده چون دوستان هرکی فایل روگرفته راضی بودن.🙏🙏🙏🙏
یه فوت کوزه گری داره برای شما..باید اونو رعایت کنید

آزاده قاسمی

کاربر ویژه
سلام ببراقای رضایی بزرگوار.فوت کوزه گری اون چیه؟ راستش منم نتونستم ازفایل القا جواب بگیرم و میدونم یه جایی رو احتنالا من اشتباه میرم براهمین جسارت کردم بپرسم بنظر شما فوت کوزه گری فایل چی هست؟شاید اینطوری یادگرفتم

Dr.Aram

تیم مدیریت
فوت کوزه‌گری آن این هست که مداومت داشته باشد با یک بار نتیجه‌ای دریافت نخواهید کرد
نکته بعدی این هست که چیزی را باید القا کنید که به نفع دو طرف باشد نه اینکه فقط یک نفر سود ببرد
مسئله بعدی که باید توجه کنید شما می‌توانید بذرها را در ناخودآگاه افراد بکارید و به آنها آب بدهید ولی باید در نظر داشته باشید که بعداً باید اقدام کنید و این بذرها را برداشت کنید
یعنی اگر کاری را انجام داده‌اید و چیزی را در ذهن کسی کاشته‌اید بعداً باید آن را یادآوری کنید و اون بذر را شکوفا کنید و برداشت کنید

آزاده قاسمی

کاربر ویژه
فوت کوزه‌گری آن این هست که مداومت داشته باشد با یک بار نتیجه‌ای دریافت نخواهید کرد
نکته بعدی این هست که چیزی را باید القا کنید که به نفع دو طرف باشد نه اینکه فقط یک نفر سود ببرد
مسئله بعدی که باید توجه کنید شما می‌توانید بذرها را در ناخودآگاه افراد بکارید و به آنها آب بدهید ولی باید در نظر داشته باشید که بعداً باید اقدام کنید و این بذرها را برداشت کنید
یعنی اگر کاری را انجام داده‌اید و چیزی را در ذهن کسی کاشته‌اید بعداً باید آن را یادآوری کنید و اون بذر را شکوفا کنید و برداشت کنید
پس ۳،۴،۵تا فوت داره نه یه فوت استادجانم.😃مرسی🙏🙏🌹🌹🥰🥰🌷🌷... هم درفایل القا توضیح دادین وهم درتکنیک دعا ،دقیقا درست میفرمایید، من شاگرد تازه کار وکم تجربه و عجول🙈، درنورو درخشش باشید وبرکت استادجانم که اینقدر عشق هستین و مهر وخوبی😍🙏🙏😍🌼🌼🌷🌷آمین

م

مریم ع

کاربر جدید
سلام استاد وقت بخیر. من پکیج خلق آینده و تلپاتی خرید کردم. در تلپاتی با شخص ، برای سه آدم متفاوت به مدت چهل روز همراه با تکنیک دعا و مدیتیشن دوقلب انجام دادم ولی جواب نگرفتم. هر سری برای آشتی و ارتباط مجدد بوده ولی اتفاق نیفتاده. ممنون میشم اگه راهنمایی کنید که چطوری میتونم این قدرت رو تقویت کنم تا جواب بگیرم.

Dr.Aram

تیم مدیریت
سلام استاد وقت بخیر. من پکیج خلق آینده و تلپاتی خرید کردم. در تلپاتی با شخص ، برای سه آدم متفاوت به مدت چهل روز همراه با تکنیک دعا و مدیتیشن دوقلب انجام دادم ولی جواب نگرفتم. هر سری برای آشتی و ارتباط مجدد بوده ولی اتفاق نیفتاده. ممنون میشم اگه راهنمایی کنید که چطوری میتونم این قدرت رو تقویت کنم تا جواب بگیرم.
اسمتان را به صورت کامل در پروفایلتان بنویسید و در انجمن‌های مخصوص به خود سوالتان را بپرسید

م

مریم ع

کاربر جدید
اسمتان را به صورت کامل در پروفایلتان بنویسید و در انجمن‌های مخصوص به خود سوالتان را بپرسید
سلام استاد وقت بخیر امکان تغییر نام در پروفایل نیست. ممنون میشم بفرمایید انجمن مخصوص سوال من کجاست. سوالم در مورد تلپاتی هست که در انجمن تلپاتی پرسیدم.

مریم عبدی راد

کاربر انجمن

Dr.Aram

تیم مدیریت
در تله پاتی چیزهای زیادی نقش داره

از دستوری که به او می‌دیم
شرایطی که او هست و ما دستور می‌دهیم
یا القاهای ذهنی که برای او انجام می‌دی
شما دقیقاً چه کاری انجام دادید؟

مریم عبدی راد

کاربر انجمن
در تله پاتی چیزهای زیادی نقش داره

از دستوری که به او می‌دیم
شرایطی که او هست و ما دستور می‌دهیم
یا القاهای ذهنی که برای او انجام می‌دی
شما دقیقاً چه کاری انجام دادید؟
درود و سلام. در ساعتی که خواب هست، بهش برای آشتی دستور می‌دهم. تصویرسازی‌ام این است که اول برایم پیام می‌دهد که دلتنگ هست، بعد تماس می‌گیرد که دیداری داشته باشیم.

Dr.Aram

تیم مدیریت
درود و سلام. در ساعتی که خواب هست، بهش برای آشتی دستور می‌دهم. تصویرسازی‌ام این است که اول برایم پیام می‌دهد که دلتنگ هست، بعد تماس می‌گیرد که دیداری داشته باشیم.
معمولاً باید بعد از یک الی دو هفته نتایج را شما ببینید اگر نتایج ظاهر نشدند باید مطالبی که در القا می‌گویید یا تلقین می‌کنید یا دستوراتی که می‌دهید باید تغییر کند
دستوراتی که با باورهای او و تصمیمات جدی او روبرو هست اجرا نمی‌شود
باید از خلاقیتتان استفاده کنید.
این‌ها تکنیک هستند. مهم خلاقیت شما هست که چگونه از این تکنیک‌ها برای اهدافتان استفاده کنید

شهین محمدی

کاربر ویژه
سلام یکبار بیشتر باید انجام بدید و حسی رو که دوست دارید تجربه کنید بنویسید و با تکرار حتما جواب می گیرید و تکنیک دعا و تو مدیتیشن دعا هم به اون یه نفر پر رنگ تر دعا کنید

سعید شیرزادی

کاربر ویژه
سلام یکبار بیشتر باید انجام بدید و حسی رو که دوست دارید تجربه کنید بنویسید و با تکرار حتما جواب می گیرید و تکنیک دعا و تو مدیتیشن دعا هم به اون یه نفر پر رنگ تر دعا کنید
درودبرشما دوست عزیزم خانم محمدی 🙏

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا