دیدن خواب و جهان موازی

سمیه حسینی نسب

کاربر ویژه
سلام و درود بر استاد بزرگوار و دوستان گرامی... استاد من در بخش آموزش رسیدم به اون قسمتی که شما درباره جهان های موازی صحبت کردید. ناخودآگاه یاد خوابی افتادم که زمستون پارسال، دیدم. در اون خواب خودم رو در اتاقی دیدم که در اونجا انسان ها رو هیپنوتیزم میکردند. من در گوشه ای از اتاق ایستاده بودم و دیدم که نور رنگین کمان بسیار بسیار زیبایی،با طیف های رنگی ای که اصلا توی این دنیا، نظیر اون ها رو ندیده بودم، از سمت بالا، روی سرم و تمام بدنم میتابید و حس آرامش عجیبی داشتم که تا حالا تجربه اش نکرده بودم، بعد اونجا خانمی رو دیدم که کارش هیپنوتیزم کردن بود و با لحنی بسیار رسا و زیبا بهم گفت که تو یک روح برتر هستی که از جهان موازی به این دنیا اومدی، حتی استاد به جهان موازی، جهان خط خطی میگفت و اون رو چند بار تکرار میکرد... از بین همه خواب هایی که از سن چهارده سالگی تا العان که چهل و سه ساله هستم،دیدم، این زیباترین خوابی بود که دیدم و وقتی برای یک استاد از خواب هام گفتم، ایشون به من گفتند که من مدیوم هستم، استاد ولی نمیدونم چرا اصلا هیپنوتیزم نمیشم، دو بار تا حالا در دو جلسه یک ساعته سعی کردند ولی هیپنوتیزم نشدم، البته این کار توسط هیچ استادی انجام نگرفت. من هیپنوتیزم نمیشم ولی همه چی رو در عالم خواب به وضوح میبینم. ولی استاد من چطور میتونم یک روح برتر از جهان موازی باشم؟ این یعنی چی استاد؟

Dr.Aram

تیم مدیریت
معمولاً خواب‌هایی که ما می‌بینیم یک دسته آنها مربوط به آرزوها و خواسته‌های ما هستند و دیگری الهاماتی هست که از ناخودآگاه یا از کائنات یا جهان برتر یا جهان‌های دیگر به ما می‌رسد.
علت خوابی که دیدید می‌تواند یکی از این‌ها باشد
اما به نظر من همه افراد روح برتر هستند برگزیده شدند و به این جهان آمده‌اند پس شما هم جز آنها هستید
علت اینکه هیپنوتیزم نمی‌شود شاید به دلیل این هست که حساسیت پذیری‌تان کم هست یا اینکه تکنیک درست و صحیحی برای شما انجام نشده است

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا