احساس فکرهای تکراری | جلسه اول

مرضیه جعفری

کاربر ویژه
وقتی ذهن درگیر فکرهای تکراری می‌شود، چه احساساتی را بیشتر تجربه می‌کنید؟
معمولا خستگی..
بستگی به اون فکر داره،،
گاهی احساس خشم بیشتره،گاهی غم..
که یهو آدم بخودش میاد میبینه بیخودی داره گریه میکنه..

حسین امیدوار

کاربر ویژه
درود.احساس ناتوانی،کلافگی،خشم،ترس و اضطراب،در نهایت از خودم بدم میاد که چرا من اینجوریم

مهین جواهری

کاربر ویژه
قبلا احساس سرزنش و خستگی خشم داشتم ولی الان این احساسات رو ندارم ولی نمیدونم ته اینا یه جیزی هست و یه حسی هست که مخفی مونده من پاکسازیش نکردم چون یکم بعدش بهش آگاه میشم و پاکسازیش ولی اون ته ناخوداگاهم هست ولی نمیدونم چیه که هرازگاهی برگشت داره
بعضی موقعها جوری فراموش میشند از بین میرن که انگار اصلا نبودند ویامن الزایمر گرفتم ولی میدونم اون احساساتی که زمان وقوعش داشتم مونده و سخته یکی یکی پیداش کنی و پاکسازیش کنی فکرا فراموش میشند بعد یه مدت اگر فکر کنی یا حسش هست یا نیست این حسارو پاک کردن رو اموزش دادید سپاس

باران علیزاده

کاربر ویژه
بستگی به اون فکر داره
گاها عصبی میشم و قلبم تند میزنه
بعضی وقتا هم غمگین میشم ... بدی نوشخوار ذهنی توی اینه میبینی کلی کار انجام دادی تو روز اما اصلا حضور نداشتی در اون لحظه همش تو فکرام بودم و اون لحظست که خیلی ناراحت میشم خیلی...

زهره نصیری

کاربر ویژه
سلام من بخاطر افکار تکراری زیاد برای موضوعات مختلف فقط یک حس مشترک برای همه اون افکار تکراری دارم واون هم احساس درماندگی است که به دلیل طولانی شدن اون افکار تکراری در من ایجاد میشه راه حلی نیست ولی اون افکار مزاحم گاه وبیگاه وحود داره.

hashemi

ناظم انجمن
احساس‌هایی همچون خشم، ترس، نومیدی،اندوه،فحش‌دادن و سرزنش و...
در چنین مواقعی من بیشتر افسوس می‌خورم که چه بودیم و چه شدیم...
و بد و بی‌راه می‌گویم، البته نه جلوی فرد مقصر.(که گرچه فحش‌دادن خوب نیست، در تحقیقات متوجه شدند که افراد با ضریب هوشی بالاتر بیشتر اهل فحاشی هستند🥰)، اغلب در مخمصه‌هایی که عامل گرفتارشدن به آن خودم نیستم...(گرچه که می‌دانم شاگرد نانوایی سر کوچه‌مان را خود من انتخاب کردم)☯️

انیس رئوفی

کاربر ویژه
بنظر من معمولا این تکرارها برمیگردن به خشم ها و سرزنش کردنهامون..(ای کاش اینکارو میکردم؛یا زمانهایی که نتونستیم دفاع کنیم از خودمون و موقعیتی که بودیم؛ بارها تکرار و تکرار میشن)
این مورد رو هنوز چون در شروع کارم با انرژی درمانی هس؛ هنوز نتونستم درمان کنم.اما با Eft میشه ریشه یابی کرد و حل کرد ..اما برون ریزی شدیدی داره.

اعظم علیجانی

کاربر ویژه
احساس عدم رهایی اونا. اگه کسی مزاحم بشه بی توجهی به او. عدم توجه و تمرکز روی کار اکنون. اتلاف وقت. دشواژه گفتن. گذشته رو زیر و رو کردن. و مقایسه خود با دیگران و اینکه اشتباهات خود را بر گردن دیگران انداختن

لعیا رحیمی

کاربر ویژه
خستگی،کاهش انرژی چون تکرار افکار منفی انرژی زیادی مصرف میکنه،اضطراب،استرس
بسته به فرد میتونه متفاوت باشه
خود من (تخلیه انرژی و خستگی)

دنیا مخبری

کاربر ویژه
خسته میشم بیشتر مواقع خسته میشم
گاهی گریه میکنم که چرا اینقدر هی تکرار و تکرار میکنم و از دست خودم خسته میشم
گاهی اوقات که نمیتونم متوقف اش کنم دوست دارم بمیرم ولی متوقف بشه

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا