چه نوع فکری در شما تکرار می شود | جلسه اول

مرضیه جعفری

کاربر ویژه
اولا بگم چقد خوبه سوال طرح میکنید ادمین جان😍👌🏻👌🏻 چقدر دوسداشتم..سپاس😇🙏🏼

فکر اینکه من ادم خوبی نیستم..چون خیلی اشتباه میکنم!!
البته از درون ادما که خبر نداریم چجورین!
ولی مقایسه میکنم خودمو و میگم چرا دیگران این اشتباهاتو نمیکنن!!؟🤦🏻‍♀️

حسین امیدوار

کاربر ویژه
درود.معمولا رفتن به گذشته مثل رنجش ها اشتباهات گذشته و احساس گناه و خجالت،ترس از آینده مثل اینکه تو یه بار توی ازدواج شکست خوردی اولا نه مورد خوبی برا ازدواج برات پیدا میشه و دوما چه معلوم که دوباره نشه مثل قبل و....که باعث احساس ناتوانی در من میشه.اگر در حال انجام کارهای تخصصی خودم باشم وقتی به مشکلی بر میخورم وارد تصورات باطل و قضاوت میشم.شاید فلان مسئول عمدا نمیخواد کار من انجام بده،شاید کسی بهش گفته کار فلانی رو انجام نده و....

فرشیده شاپری

کاربر ویژه
درود و سپاس
من قبلا خیییلی نشخوار فکری داشتم دو سالی هست با مدیتیشن و تمرینات مستمر تونستم تا حدودی هم از نظر شدت و هم از نظر مدت کمش کنم اما هنوز هم افکار منفی رو دارم و بیشتر در مورد ترسهام هست ترس از تنهایی ترس از دست دادن و...که این قدر تکرار میشه تا اشکم رو در میاره و واقعا ناخوداگاه اشک میریزم

زهره نصیری

کاربر ویژه
بله متاسفانه . درمورد حرفهایی که چرا نگفتم ...
و گاها چرا این حرفو زدم نکنه دل طرف شکسته باشم ...بسیار از دل شکستن با کلامم گریزانم
برای من بیشتر در مورد ترس هایی که دارم و مدام فکر میکنم اگه اونطوریکه میخوام اتفاق نیفته و این مورد همیشه در شرایط کاری‌، تحصیلی ،ارتباطی، و.... با من بود و هست و اگر گاها اونطوریکه میخوام پیش نرفت، هم ترس هام رو زیادتر میکنه و هم افکار تکراری رو .

hashemi

ناظم انجمن
آیا تا به حال تجربه کرده‌اید که یک فکر بارها و بارها در ذهن شما تکرار شود؟
آن فکر معمولاً درباره چه موضوعی بوده است؟
درود استاد جان
سپاس فراوان برای این بخش در انجمن که دوره آنلاین را مشابه دوره حضوری شما کرده، چرا که هیچگاه متکلم‌وحده نیستید و همیشه ذهن ما را به چالش می‌کشید...🥰
فکرها تکرارپذیرند،چرا که ما خود را محصور در زمان و مکان می‌بینیم یا غم دیروز داریم یا ترس فرداها.
ما گرفتار استرسیم،پس خسته‌ایم و تمرکز نداریم، پس ناتوان از تصمیم مناسب می‌شویم..
افکار تکرارشونده من مربوط به مسائل اجتماعی‌ست.سیل بی‌کاری و تبعات آن و ...
تا جایی که وقتی دستفروش امروز خواست تا از او چیزی بخرم و نخریدم. دقایقی تمام ذهنم معطوف به آن شد، تا جایی که اشکم سرازیر شد.
در لحظه به خود آمدم و ناظر جریان بودم و به خودم گفتم، دوباره احساساتی شدم و توجه‌ام را به بدنم معطوف کردم.
وقتی ذهنم از هشدار و درماندگی خارج شد، توانستم منطقی فکر کنم.
منطقی فکر کردن به من اجازه داد، حیطه اختیار و وظایف خودم و تحلیلی بر اوضاع کنونی داشته‌باشم.
نه این‌که الان در رنج نباشم.
اما این حس مسؤلیت با درک محدودیت، می‌تواند افکار مرا به توانستن‌های خلاقانه و راه‌های آن جذب کند تا افکاری منفی و فلج‌کننده...
البته
این راهی‌ست که سال‌ها با شما شروع کرده‌ام و منحصر به یک جلسه این دوره نیست.
آگاهی سیر است و سفر...

مریم عبداله پور

کاربر انجمن
من قبلا چرخه فکرها و خاطرات گذشته داشتم ، مدتی روی خودم کار کردم و بهتر شدم ولی استرس انجام کاری که باید انجام بدم در آینده مثلا روز بعد باعث میشه ذهنم خیلی درگیر بشه .

اعظم علیجانی

کاربر ویژه
فکرهایی که تکرار می شوند در ذهنم مربوط به اشتباهات گذشته. افسوس و حسرت. پشیمانی از ازدواج گاهی. عدم عکس العمل های مناسب دیگران. متوجه نبودن دیگران. رویدادهای اتقاق افتاده که نقطه عطفی برام داشته اند......

نسیم شریفی

کاربر ویژه
سلام و عرض ارادت خدمت استاد کرامی و همه بزرگواران ‌

بارها پیش اومده که فکری مدام به ذهنم خطور کنه، که کاش همین نگرشم‌ به زندگیو سالها قبل داشتم، و عجب نادانیها مرتکب شدم.

لعیا رحیمی

کاربر ویژه
فکری که مدام تکرار میشه
سالهایی از زندگیم که از دست دادم
دوران قشنگ ۲۰ سالگی ،۳۰ سالگی
نتونستم از درسی که خوندم ،رشته م به درستی استفاده کنم مفید باشم🥺

محمدتقی بیگی

کاربر ویژه
سلام استاد گرامی دوستان عزیز
من گاهی نشخوار فکری زیاد دارم و حتی بعضی شبها یک خواب را چند بار میبینم تمام میشه دوبار میبینم بطوری که خودم میفهمم خوابم و دارم خواب میبینم خسته و کلافه میشم ولی نمیتونم کاری بکنم

وجدیدا یک فکر تکراری دارم ...خنده داره
یک دستگاهی لیزری تو ذهنم ساختم که ناو آمریکایی را نابود میکنه و حتی خود آمریکا را بهم میریزه ...تموم میشه دوباره از اول

Dr.Aram

تیم مدیریت
یکی از فکرهای تکراری من اینه که میگه تو به هیچ دردی تو زندگی نمی‌خوری بودنت هیچ سودی ندارد ا
این افکار سرزنشگر برای همه به حدی وجود دارد و شما این شجاعت را دارید که این را اعلام کردید
مهم این است که به آن توجه کنیم و ببینیم توی زندگی چه کسی این را به ما گفته است
آن کسی که این را گفته است صحیح نمی‌شود که درست گفته باشد اون هم ممکن است مشکلاتی داشته و تحت فشار بوده و اینگونه به ما القا کرده است
مهم این است که من زمانی که در زندگی نگاه می‌کنم بسیار مفید بودم هم برای خودم هم برای دیگران
حرفام درست نبوده
و با این می‌توانم خودم را پذیرش داشته باشم که ن فرد مفیدی هستم و احساس آرامش برای خودم و کودک درونم و خانواده‌ام ایجاد کنم

حسین امیدوار

کاربر ویژه
درود استاد وقتی از سامانه قضایی برام پیام میاد فوری ترس و استرس میگیرم و چرخه افکار منفیم شروع میشه میگم وای چی شده کی شکایت کرده و.... خلاصه ساعتها ذهنم مشغول میکنه

Dr.Aram

تیم مدیریت
درود استاد وقتی از سامانه قضایی برام پیام میاد فوری ترس و استرس میگیرم و چرخه افکار منفیم شروع میشه میگم وای چی شده کی شکایت کرده و.... خلاصه ساعتها ذهنم مشغول میکنه
کاملا حق دارید چون معمولاً زمانی که از سامانه قضایی پیامی می‌آید نشون دهنده این هست که ایرادی وجود دارد و یا اینکه فردی از ما شکایت کرده است یا یک مشکلی هست
یکی از روش‌ها برای کنترل کردن چنین موضوعی این است که به خودمان زمان می‌دهیم که چه زمانی نگران آن باشیم
یعنی اون موقع به خودمان می‌گوییم که درست است که الانه برای من پیام از سامانه قضایی آمده است ولی الان وقت نگران شدن آن را ندارم شب ساعت ۸ تا ۸:۳۰ من نگران اون می‌شوم و برای آن غصه می‌خورم ا عصبانی می‌شوم الان موقع این کار نیست و باید به کارهای مهمترم برسم
به این صورت می‌توانیم جلوی افکار را به افکار تکراری را بگیریم

دنیا مخبری

کاربر ویژه
سلام
با مشاهده افکارم در روزهای متمادی این دستاوردم هست که فکرها رو نوشتم
این فکر که
چقدر کار اشتباه میکنی بسه دیگه یادبگیر
توهمش میدونی و اشتباه میکنی از دستت خسته ام
کی میخای بزرگ شی بفهمی خوب و بد رو خسته ام کردی
چقدر همه راحت سرت گول می‌مالن بزرگ شو خجالت بکش
تو ناکافی هستی هرچقدر هم زور بزنی درست نمیشی
زمان داره تموم میشه عمرت تموم شد ولی هنوز زندگی کردن رو یاد نگرفتی
همه کارهات اشتباه خجالت بکش و بزرگ شو تاکی میخای بچه بمونی از دستت خسته شدم
فک کردی تا ابد زنده ایی عمرت تموم شد و هنوز هیچی یاد نگرفتی خودتو درست کنی
تا کی این کارهات رو ادامه میدی ازت خسته شدم خجالت بکش

مریم منتظریان

کاربر ویژه
اینکه هنوز در مقام عمل نتونستم با ترس هام کنار بیام و همیشه در تصمیماتم دچار تردید هستم و آنقدر فکر میکنم که در آخر ساده ترین راه رو انتخاب میکنم و صورت مسئله رو‌پاک میکنم و رها میکنم و فرار میکنم و غالبا در یک لوپ تکراری قرار میگیرم و عکس العمل های مشابه که به نظر خودم اشتباه بوده نا خودآگاه نشون میدم و نتیجه باز هم پشیمانی است

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا