کودک درون دیگری

فرشیده شاپری

کاربر ویژه
سلام ودرود خدمت استاد عزیزم
استاد ما میتونیم ب کودک درون یک کسی دیگه عشق و‌محبت بدیم؟؟و تاثیری در حالت و روحیه اون فرد داره ؟؟؟

Dr.Aram

تیم مدیریت
بله ما می‌تونیم به کودک درون افراد توجه کنیم و زمانی که به این کودک درون توجه می‌کنیم همه افراد به شدت دوست داشتنی می‌شوند
و زمانی که روحیه و ارتباط ما با آنها تغییر می‌کند مطمئناً رفتار آنها هم عوض می‌شود

فرشیده شاپری

کاربر ویژه
بله ما می‌تونیم به کودک درون افراد توجه کنیم و زمانی که به این کودک درون توجه می‌کنیم همه افراد به شدت دوست داشتنی می‌شوند
و زمانی که روحیه و ارتباط ما با آنها تغییر می‌کند مطمئناً رفتار آنها هم عوض می‌شود
وااای عالیه استاد ممنونم ازتون با آدما ارتباط گرفتن سخت حداقل به کودک درونشون توجه کنم بلکه کیفییت رابطه هام بهتر شه

محمدتقی بیگی

کاربر ویژه
چطور میتونیم با کودک درون افراد دیگه ارتباط بگیریم
واگر کسی مثلا حقی از ما ضایع کرده به کودک درونش بگیم حق ما را بده ..
و یا کسی که امروز بدرفتاری میکند میتوانیم روی آنشخص تاثیر بگذاریم
لطفا راهنمایی کنید با تشکر

حسین امیدوار

کاربر ویژه
درود.با تکنیک ساختن خاطرات.من جاهایی در حق پسرم بدی کردم و اون لحظات رو با تکنیک ساختن خاطرات به شکلی که رفتار درست بود رو جایگزین کردم.به دلیل اینکه ذهن مکان و زمان رو نمیتونه تشخیص بده بنابراین با این تکنیک میشه خاطرات بدی رو که داریم به شکل دلخواه و خوشایند جایگزین کرد و همچنین با تکنیک القای ذهنی میشه حس بدی که دیگران نسبت به ما دارند رو از بین ببریم.من با انجام تکنیک ساختن خاطرات تونسم ارتباطم رو با پسرم بهتر کنم و با تکنیک القای ذهنی تونسم از دادستان شهرمون که به دلایلی ازم شکایت کرده بود رضایت بگیرم.

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا