دروازه ایران و بستم

درود عشق استاد مهربانم💙
دیشب به خاطر اصرار خواهرم با سد آبی مثل همونی که برای هیپنو توی محل کار درست کردم جلوی دروازه مون کشیدم و به هاله آبی دستور دادم که از ورود توپ جلوگیری کنه.
برای هر نیمه جدا🩵

درود عشق استاد مهربانم💙
دیشب به خاطر اصرار خواهرم با سد آبی مثل همونی که برای هیپنو توی محل کار درست کردم جلوی دروازه مون کشیدم و به هاله آبی دستور دادم که از ورود توپ جلوگیری کنه.
برای هر نیمه جدا🩵
سلام ازاده جون افرین پس انشالله جام جهانی و بردیم

مهین جواهری

کاربر ویژه
درود عشق استاد مهربانم💙
برای هر نیمه جدا🩵
چقدر جالب آزاده منم میخواستم انرژی بفرستم متوجه شدم دروازه ایران سدی داره فکر کردم طلسم شده دیگه روش کاری انجام ندادم من قبله این مورد رو با نارنجی یکبار سد درست کردم و نتیجه گرفتم

من روی دروازبان القا ذهنی انجام دادم گل نخوره میخواستم تست کنم ببین دراینجور موارد که محیط استرس زاست ایا القا ذهنی اثر داره یا نه

میتونی از قرمز و نارنجی برای بعضی جاها به کار ببری
اتفاقا امشب به اصرار خواهرم که طرفدار مسیه و دلش می خواست ۱۸ گله بشه امتحان کردم و پاهاشو بنفش دادم که گل دوم هم خودش بزنه آخه موقع پنالتی گفتم اینو گل نمی کنه اونم غر می زد که چون تو گفتی این شده حالا باید جبران کنی در صورتی که ربطی به حرف من نداشت من فقط می دونستم نمیشه

چقدر جالب آزاده منم میخواستم انرژی بفرستم متوجه شدم دروازه ایران سدی داره فکر کردم طلسم شده دیگه روش کاری انجام ندادم من قبله این مورد رو با نارنجی یکبار سد درست کردم و نتیجه گرفتم

من روی دروازبان القا ذهنی انجام دادم گل نخوره میخواستم تست کنم ببین دراینجور موارد که محیط استرس زاست ایا القا ذهنی اثر داره یا نه
وای چقد جالب که سد دفاعی رو تو اسکن متوجه شدی دمت گرم عزیزم

من خیلی کامل توضیح ندادم خیلی کارها میشه کرد روی دروازه حریف کار کنید باز بشه
خیلی جالب بود من که بازی و میدیدم انگار تو یه بعد دیگه بودم
میشه زیپ دروازه بان حریف و کشید که گل بخوره

فرشیده شاپری

کاربر ویژه
درود عشق استاد مهربانم💙
برای هر نیمه جدا🩵
سلام خانم جهانگیری جان با توجه ب تجارب بسیاری ک دارید من یه سوال دارم ازتون
ما میتونیم برای بالا رفتن بورس و فارکس و.. ک روش سرمایه‌گذاری شده انرژی بدیم؟؟چ رنگی و چجوری؟؟ممنون میشم راهنماییم کنید🙏

ما میتونیم برای بالا رفتن بورس و فارکس و.. ک روش سرمایه‌گذاری شده انرژی بدیم؟؟چ رنگی و چجوری؟؟ممنون میشم راهنماییم کنید🙏
سلام و درود
میشه از طلایی استفاده و کانال کشی کرد.
اما من از ارتعاش اعداد اون ارز و این که در چه روزی باشه استفاده می کنم.

مهین جواهری

کاربر ویژه
میشه زیپ دروازه بان حریف و کشید که گل بخوره
دراینجا شهود خیلی کمک میکنه چون دوست دارم هرچیزی و موردی رو با انرژی تست کنم میخواستم به دروازبان بلژیک القا کنم گل بخور ولی درونم هشدار داد به دروازبان خودمون القا بدم گل نخور اینجاست که شهود درونمون راهنمایی میکنه چطور انرژی در راستایی درست استفاده کنیم تا کارما نداشته باشه

سلام خانم شاپری عزیز امیدوارم خوب و عالی باشید 🙏
طبق تجربیاتی که در این زمینه دارم و تستهایی که کردم اولآ در این مورد ناخوداگاه خودتون باید فرمان بده که چه کار کنید و از چه پرانای رنگی استفاده کنید پرانای طلایی باعث میشه که فروش بره بالا یعنی افرادی که اون سرمایه رو دارن سریع تبدیل به پول میشه و فروشنده میشن رنگ سبز مثبت میکنه

دراینجا شهود خیلی کمک میکنه چون دوست دارم هرچیزی و موردی رو با انرژی تست کنم میخواستم به دروازبان بلژیک القا کنم گل بخور ولی درونم هشدار داد به دروازبان خودمون القا بدم گل نخور اینجاست که شهود درونمون راهنمایی میکنه چطور انرژی در راستایی درست استفاده کنیم تا کارما نداشته باشه
خانم جواهری همین و خواستم بگم روی تیم خودمون کار کنیم بهتره به خاطر کارما

مهین جواهری

کاربر ویژه
برای بورس فارکس با ترید در مرحله اول باید سواد کافی و اطلاعات کاملی داشته باشیم دراینجا شهودت موقعی کمکت میکنه که بخوای خرید فروش کنی ،میتونی تو لاین و اکانت مخصوص خودت چاکرای طلایی و یا لینک طلایی بکشی که سود خوبی جذب کنی و بهش برنامه بدی این رو میتونی روی حساب خودت استفاده کنی نه روی بورس یا ترید کلی جهانی اینجوری ریسک کردن خوب نیست

مهین جواهری

کاربر ویژه
خانم جواهری همین و خواستم بگم روی تیم خودمون کار کنیم بهتره به خاطر کارما
بله میتونیم روی روانشون استرسشو انرژی بفرستیم تا باارامش تمرکز بهتری بازی کنند
و یا انرژی تقویتی برای سرحالیشون دقیقا مثل دعای خیر که هر ملتی دوست داره تیم کشورش برنده بشه ما این دعا رو عملی بارنگها انجام میدیم من به دیده دعای عملی میبنم که فکر نکنم کارما داشته باشه

برای بورس فارکس با ترید در مرحله اول باید سواد کافی و اطلاعات کاملی داشته باشیم دراینجا شهودت موقعی کمکت میکنه که بخوای خرید فروش کنی ،میتونی تو لاین و اکانت مخصوص خودت چاکرای طلایی و یا لینک طلایی بکشی که سود خوبی جذب کنی و بهش برنامه بدی این رو میتونی روی حساب خودت استفاده کنی نه روی بورس یا ترید کلی جهانی اینجوری ریسک کردن خوب نیست
کاملا درسته
حتی میشه واسه ارزها تست انرژی هم گرفت

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا