روان درمانی و درمان فیزیکی

آناهیتا فخاری

کاربر ویژه
دو مورد روان درمانی انجام دادم.اولی روی همسایه ها، بشدت درگیر شده بودند از نظر لفظی و داشت به جنگ فیزیکی میکشید.همه رو با خانواده، در یک گروه گذاشتم و با بنفش پاکسازی کرده و با طناب بنفش بستم.بعد به زبان و پای انها ابی دادم که جنگ لفظی تمام و پایشان خسته شود تا بخانه بروند.صدایشان ارامتر شد اما خشمشان ارام نشد.همه را در یک گروه گذاشته و چاکراهایشان را پاکسازی کردم.کمی بعد بخانه رفتند.مورد دوم خانمی در همسایگی که ۴:۳۰ صبح تا حدود ۶ فریاد می کشیدند و تظاهر به بیماری می کردند و مردم را به کمک می طلبیدند.این خانم را با بنفش پاکسازی کردم و دو دور با طناب بنفش بستم از بالا به پایین از پایین به بالا.بعد به زبانشان آبی دادم.ارام نشد.چاکرای خورشیدی را از پشت و جلو با بنفش پاکسازی کردم، بعد قلب و قلبشان بشدت الودگی داشت.از ۳ جهت پاکسازی کردم و از چاکرای ۱ تا ۵ را کاملا پاکسازی کردم چاکرای ریشه هم بشدت الوده بود.بعد دوباره به گلو و زبانشان ابی دادم.در چند مرحله به گلو و زبانشان ابی دادم تا ارام شدند و عادی صحبت کردند

آناهیتا فخاری

کاربر ویژه
در سفر دچار افت انرژی شدید شدم و با غذا و نوشیدنی انرژیم برنگشت.توصیه کردند به بیمارستان بروم. بدون پاکسازی موضعی و عمومی شروع به پر کردن چاکرای ریشه با قرمز ۳۰ درصد روشن کردم بیش از ۱۰ تنفس قرمز دادم.چاکرای ریشه ام کاملا خالی بود،انقدر انرژی دادم تا چاکرا کاملا پر شد.بعد شروع به پاکسازی چاکرای ریشه با سبز ۳۰ درصدکردم و بعد ناف.به چاکرای ریشه قرمز ۹۵ درصد دادم و به ناف چند تنفس زرد ۳۰ درصد دادم.بعد تمام چاکراهای سر را با سبز پاک کردم و کمی به تاج انرژی دادم و به اجنا با بنفش فرمان تعادل انرژی رو دادم.در حالی که چند دقیقه قبل قدرت راه رفتن نداشتم بعد از درمان تونستم رو پاهام راه برم و خودم رو تا هتل برسونم و استراحت کنم

آناهیتا فخاری

کاربر ویژه
کمر درد شدید بخاطر خستگی و راه رفتن زیاد در بازار داشتم و اینکه باید از سفر با اتوبوس برمیگشتم و با اون وضع کمر نشستن در اتوبوس تقریبا غیر ممکن بود.دنبال درمان سریع و موثر بودم.از بنفش الکتریکی استفاده کردم با بنفش پاکسازی کردم و با بنفش انرژی دادم، بدون پاکسازی عمومی.کلا فکر کنم ۵ تا ۸ دقیقه تو اسنپ رو خودم کار کردم و درد کلا رفت و دیگه برنگشت

آناهیتا فخاری

کاربر ویژه
برای سردرد با بنفش الکتریکی روی خودم کار کردم.جواب میداد اما بعد از نیم ساعت درد برمیگشت.چند بار تکرار کردم بعد متوجه شدم سردردم بخاطر غذا نخوردنه و برای همین برمیگرده.فقط تنقلات خورده بودم و درد در پیشانیم بود

آناهیتا فخاری

کاربر ویژه
روی سر درد یکی از دوستان کار کردم.فشارش پایین بود و منگ مین حدود ۴ سانت و خالی بود.منگ مین رو پاکسازی کردم و اراده کردم بزرگ و پر انرژی بشه.با ۳ ۴ تنفس قرمز کاملا پر و حدود ۹ سانت شد.البته قبلش پاکسازی عمومی انجام دادم.پاکسازی موضعی رو با سفید انجام دادم کلا.بعد سرش رو کاملا پاکسازی کردم و به دو طرف سر نور سفید دادم طوری که دستهام به عقب هل داده شد و چاکرا کاملا پر بود.بیمار گفتند حدود ۸۵ درصد کاهش درد داشتند و خوابیدند.بعد ازشون پرسیدم حالشون بعدا چطور بود گفتند سردرد دوباره بعد از خواب برگشت و پریود شدند.ایا سردرد بعد خوابشان بعلت مشکلی در درمان من براشون ایجاد شده؟

آناهیتا فخاری

کاربر ویژه
روی روده های خودم به نیت بهبود سیستم گوارش کار کردم طبق پروتکل و شکم رو به ۶ ناحیه تقسیم کردم.پاکسازی و انرژی دادن رو روی هرقسمت ۳ بار انجام دادم و در خاتمه چند قرمز میدادم و تثبیت میکردم حدود یکماه. من شکم درد های عصبی داشتم که باعث میشد نتونم یکجا بشینم اخرین باری که انجام دادم ناخوداگاه بجای قرمز به همه اون قسمتها ۴ ۵ تنفس ابی دادم.شکم دردم کلا قطع شد و دیگه اون درد برنگشت.روی معده ام هم کار کردم ولی معده ام مثل روده درمان نشد ۱۰ دقیقه بعد از درمان معده ام اسیدی میشد.نمی دونم چرا.درمان روی معده ام رو متوقف کردم.دوباره شروعش میکنم و احتمالا تغییراتی در درمان بدم.متوجه شدم وقتی مدیتیشن دو قلب کار میکنم درد معده اگر کم باشه کاملا قطع میشه.احتمالا درمان با بنفش الکتریکی رو امتحان کنم و نتیجه هر چی شد اینجا می نویسم.البته یه روش برای قطع اسید معده پیدا کردم چون مربوط به دوره کوانتوم درون هست اونجا می نویسم که چطور انجام میشه

آناهیتا فخاری

کاربر ویژه
من ۳ درمان رو در دست داشتم که بعلت انصراف بیماران درمان نیمه کاره موند.اولی درد دست. دو روز کار کردم و بیمار گفت خوب شده و دیگه درمان رو ادامه ندم از نظر من درمانشون یک هفته وقت میبرد و چاکراهاشون کثیف و خالی بود من دو روز بشدت پاکسازی کردم و انرژی دادم.بیمار گفتند درمان رو ادامه ندم و چون رضایت نداشتند درمان رو متوقف کردم و درد برگشت و ایشون این درد رو بمن نسبت دادند که شما زیادی پاکسازی کردی و این باعث درد من شده.خودشون شروع به درمان کردند و موفق به درمان نشدندو گفتند چون شب بد میخوابم اینطور میشه.مورد دوم بیماری نادر چشمی با اجازه بیمار و با سوال از شما در مورد درمانشون درمان رو شروع کردم.ایشون بدون اطلاع من رو خودشون در همون نواحی شروع به انرژی دادن کرده بودندو و وضعیت بدنشون رو بهم ریختند و چشمهاشون ظاهرا بدتر شد که سربسته اینو انداختند گردن من و گفتند پروتکل از شما گرفتند و خودشون درمان رو انجام میدن.امیدوارم که موفق باشند ولی چون سر منشا بیماری رو نمی شناسند بعید میدونم موفق به درمان کامل بشن.

آناهیتا فخاری

کاربر ویژه
مورد سوم درمان سرطان روده بود.من ۴ جلسه روی ایشون کار کردم و ایشون گفتنددرمان رو متوقف کنم و درد شدید دارند در طول درمان بعد از پاکسازی و انرژی دادن من به نواحی دردناک ابی فراوان دادم ولی ایشون انگار یه جور مقاومت ذهنی به درمان داشتند و گفتند که شما گفتید فقط خودشون درمان رو خودشون انجام بدن و دیگه حتی به تلفن من جواب ندادند.میدونم هیچ درمانی رو خودشون انجام ندادند نه دارو و نه انرژی درمانی فقط بشدت مسکن مصرف می کنند الان دیگه نمی تونن بگن دردشون تقصیر منه چون من خیلی وقته که دیگه به درمانشون کاری ندارم.من حین درمان ایشون یک لحظه دستم با گوشم تماس پیدا کرد و نتیجه این شد که چند ساعت بعد دیدم دید چشمهام بشدت تار شده. من تمام سرم رو پاکسازی کردم و با فرمان به اجنا با بنفش، ۷۰ درصد دید چشمم رو همون روز برگردوندم و ۳۰ درصد بقیه دو سه روز زمان گرفت.با پاکسازی تنها، دید چشمم برنگشت ولی فرمان به اجنا عالی جواب داد.من برای درمان این بیماران وقت و انرژی زیادی صرف کردم بدون گرفتن هزینه و در تایم خوابشون روشون کار کردم که راحت باشند از خواب و راحتی خودم زدم و ۳ صبح برای درمانشون بیدار میشدم و در نهایت با ناسپاسی و قدر نشناسی رو برو شدم.اعتراف میکنم که اشتباه کردم که از راحتی خودم زدم و به راحتی بیمار فکر کردم بعد از این به بیماران تایم درمان میدهم و در بیداریشون روشون کار میکنم چون وقتی تو خواب هستند و براشون کار انجام میدی ظاهرا فکر میکنند تو کاری انجام ندادی یا خودشون رو خیلی والا قدر تصور می کنند و متاسفانه این دوستان با این حرکتشون از نظر روحی بمن اسیب وارد کردند طوری که دست از درمان کشیدم و فکر کردم من برای اینکار ساخته نشدم و اگر اتفاقی خودم چند بار مریض نمیشدم و درمان روی خودم انجام نمیدادم ممکن بود با این تصور غلط بمونم.واقعیت نمی خواستم بگم ولی چون گزارش کار خواستید نوشتم که در جریان باشید. بخاطر رفتار این دوستان من درمانهای دیگم رو هم متوقف کرده بودم.از امروز درمانها رو روی بیماران باقی مانده شروع میکنم و انشا الله نتایج موفقیت امیزش رو همینجا براتون مینویسم.برای این ۳ دوست هم امیدوارم شفای روحی و جسمی، هر انچه که بهش نیاز دارند حاصل بشه.
مرسی دکتر ارام
مرسی که هستید
هر پیشرفتی که در این راه داشته باشم مدیون اموزشهای خوب شما هستم🙏🙏🙏

Dr.Aram

تیم مدیریت
من چند تکنیک رو برای قطع اسید معده استفاده کردم و بلافاصله جواب داد.اسید معده قطع و ورم معده خوابید و گاز معده و نفخ شکم قطع شد.بطری یخ رو روی پشت گوشهام گذاشتم و در عین حال سر انگشتانم با یخ در تماس بود و مرتب بطری رو جابجا میکردم‌بعد بطری رو روی مچ دست بردم چند دقیقه بعد فکر کردم اگر کد امنیت بدن رو بهش اضافه کنم چی میشه.نتیجه قطع اسید معده بود.من اونروز اولین جلسه کلاس خوانندگیم بود و با معده اسیدی و گلوی گرفته بخاطر اسید شدید نمی تونستم تست بدم ولی خوشبختانه تکنیک ها جواب داد و کلاسم بدون مشکل برگذار شد.یخ سر انگشتان رو بصورت ناخوداگاه انجام دادم شما هنوز اینو درس نداده بودید.
دیشب دوباره همین تکنیک رو انجام دادم با این تفاوت که یخ رو روی مچ هر دو دست بردم و پشت گوشها و تماس مردین ها با یخ .بمحض اینکه کد امنیت بدن رو بهش اضافه کردم (خیره شدن به شصت دست)ریلکس شدم و شروع به لبخند زدن کردم و کمی بعد چشمهام تار شد و خوابم برد.خواب با کیفیت، ارام و با پایان خوش دیدم و از ساعت ۴ صبح فعالیت خودم رو شروع کردم.
ممنون دکتر ارام
ممنون بخاطر اموزشهای فوق العاده تون🙏

آناهیتا فخاری

کاربر ویژه
امشب در اسنپ خانمی که همسفر من بود حالش بد شد.سرش رو نمی تونست بالا نگه داره.با کسب اجازه ازشون روشون کار کردم.پاکسازی عمومی با سبز رو انجام دادم. منگ مین شون حدود ۴ سانت بود پاکسازی کردم و دستم رو دو طرف چاکرا گذاشتم و اراده کردم بزرگ بشه و انقدر قرمز ۳۰ درصد دادم تا چاکرا به حدود ۹ سانت رسید.بعد ناف رو با سبز پاکسازی کردم و چندین تنفس زرد دادم .بعد چاکرای ریشه که حدود ۱۰ سانت بود رو پاکسازی کردم و اراده کردم بزرگ بشه و دستهام رو دو طرف چاکرا گذاشتم و قرمز ۳۰ درصد دادم تا چاکرا به حدود ۲۰ سانت رسید.از درد پشت سر شکایت داشتند.با سبز پاکسازی کردم و انرژی نور سفید دادم.بعد گفتن کمی استرس دارند.دورشون با ۴ تنفس بنفش الکتریکی دادم و البته فرمان به اجنا برای تعادل چاکراها و اندامها و تنظیم انرژی و بیمار رو بین دستهام مجسم کردم و بهشون بنفش الکتریکی دادم.افت فشار برطرف شد.سردردشون قطع شد و حتی درد معده داشتند که گفتند اونم کاملا خوب شده و حتی از نظر روحی هم حال بهتری داشتند و تونستند رو پای خودشون به خونه برن.

آناهیتا فخاری

کاربر ویژه
سلام
کار روی بیمار دیابتی رو می خواهم شروع کنم.دقیق اطلاعات ندارند.فقط قرص مصرف میکنند.فکر می کنم دیابت نوع ۲ هست.مشکل شب ادراری بخاطر دیابت دارند.چاکرای جنسی و گلو، اجنا حدود ۱۰ سانت منگ مین حدود ۷ سانت ناف حدود ۴ سانت.چاکرای جلویی قلب حدود ۷۰ ۸۰ سانتیمتر هست چاکرای پشتی قلب و ریشه حدود۲۰ سانت هست.بیمار از درد قلب و دست شکایت دارند.
۱_می تونم چاکرای جلویی قلب رو با فشار دست و ابی ۳۰ درصد کوچک کنم؟

۲_در درمانها اکثرا نوشته انرژی سبز بدهید و قرمز بیشتر یا بنفش بیشتر.مگر هر مقدار سبز می دادیم به همان مقدار رنگ بعدی را نمی دادیم.منطور از بیشتر را متوجه نمی شوم؟

۳_ایا می تونم از پرانای الهی در درمانشون استفاده کنم؟
درمان معده خودم رو با بنفش الکتریکی و پاهام رو با طلایی شروع کردم و با اینکه تازه شروع کردم خوب پیش رفته.پاکسازی و درمان کلا با پرانای الهی هست.
برای این بیمار هم می تونم از پراناهای الهی استفاده کنم یا صلاح نمی بینید؟؟

Dr.Aram

تیم مدیریت
در اولویت ابتدا
درمان دیابت نوع دو را انجام بدید
بعد اگر نیازی بود چاکرا ها را کوچک یا بزرگ کنید
اگر ننوشته باشه تعداد تنفس ها برابر است ولی زمانیکه می نویسه بیشتر یعنی در این پروتکل باید بیشتر انرژی داده بشه
بهتر هست تا تسلط کامل بر روی انرژی ها از انرژی های معمولی استفاده کنید و از انرژی الهی استفاده نکنید .

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا