خود‌مراقبتی

hashemi

ناظم انجمن
من زمان کرونا همان اویلش تقریبا سال ۹۸ یا ۹۹ بود من با کتاب قدرت عشق کاترین پاندر به مدت ۳ روز کرونام رو درمان کردم بعد یک هفته کامل خوب شدم دقیقا ویرس اصلی مادر رو گرفته بودم ۳ روزه بویایم برگشت فقط باجملات و عشق دادن به اعضام خودم درمان کردم الان که از انرژی اگاهم میفهم چه چیزی باعث شفا شد که ان زمان نا اگاه بودم
درود مهین عزیز
راستش من حوصله کتاب‌های پاندر رو نداشتم؛ یادته استاد جلسه دو یا سه کوانتوم‌درون، ما بین درس گفتند که شفای پاندر رو بخونید.
من صبح همان روز قبل از کلاس شروعش کرده‌ بودم
و کتاب توان‌گری و ...
بعد به چند نفر توصیه کردم
و شفا رخ داد
هم بیماری هم مالی هم معنوی، تماس گرفتند.
کتاب اثرش را گذاشته‌بود.
دیشب یه کار رونق برای یکی از دوستان می‌خواستم انجام بدم که تا حدود ۲ و نیم شب طول کشید و تبدیل به بزم شد برایم.
چرا گفتم انرژی ذخیره شده در لوتوس، چون بر این باورم فقط خواندن یکبار کتابی، باید انرژی شگرفی در خود ذخیره داشته باشه که این نتایج درخشان حاصل شه.
این نیرو فقط متعلق به پاندر نیست؛ بلکه خوانندگان و عاملین و نتیجه‌گیرندگان ازین کتاب باعث هم‌افزایی این‌ انرژی شده‌اند...
سپاس
استاد آگاهم را
سپاس یاران جان را
سپاس خود مقدسم را

مهین جواهری

کاربر ویژه
درود مهین عزیز
راستش من حوصله کتاب‌های پاندر رو نداشتم؛ یادته استاد جلسه دو یا سه کوانتوم‌درون، ما بین درس گفتند که شفای پاندر رو بخونید.
من صبح همان روز قبل از کلاس شروعش کرده‌ بودم
و کتاب توان‌گری و ...
بعد به چند نفر توصیه کردم
و شفا رخ داد
هم بیماری هم مالی هم معنوی، تماس گرفتند.
کتاب اثرش را گذاشته‌بود.
دیشب یه کار رونق برای یکی از دوستان می‌خواستم انجام بدم که تا حدود ۲ و نیم شب طول کشید و تبدیل به بزم شد برایم.
چرا گفتم انرژی ذخیره شده در لوتوس، چون بر این باورم فقط خواندن یکبار کتابی، باید انرژی شگرفی در خود ذخیره داشته باشه که این نتایج درخشان حاصل شه.
این نیرو فقط متعلق به پاندر نیست؛ بلکه خوانندگان و عاملین و نتیجه‌گیرندگان ازین کتاب باعث هم‌افزایی این‌ انرژی شده‌اند...
سپاس
استاد آگاهم را
سپاس یاران جان را
سپاس خود مقدسم را
از دید انرژی انرژی ذخیره شده در لوتوس که گفتید این هست هرکتابی رو که میخوانیم مستقیم وصل میشیم به باورها و انرژی درونی و بیرونی نویسنده کتاب بخاطر همین هست که نباید هرکتابی رو بخوانیم اول باید ان نویسنده رو بشناسیم که به باورهای ما و هم فرکانسی ما نزدیکتر هست یا نه که هم راستا هم فرکانس همدیگر بشویم چون در خواندن کتاب ناخوداگاهمون با ناخواداگاه نویسنده همسو میشود،این مطلب تنها درمورد نویسنده نیست حتی درانتخاب استاد،معلم وحتی دوست هم خیلی موثر هست،حتی توی دنیای مجازی نباید هر استادی رو فالو کنیم چون وصل میشیم به باورهای درونی ان استاد،اینجا هم کاترین پاندر در راستایی انرژی شفاست

اینجا یک مثالی میزنم مثلا شخصی قران یا کتاب مقدس خود را با حضورقلب درلحظه حال بخواند به انرژی نویسنده ان یعنی خدا وصل میشود هم میخوانی هم میشنویی هم میبنی اینجاست انرژی جریان یافته در لوتوس در تاج سر چه اثرات شگرفی دارد مثل خواندن نماز باحضور قلب همین حسارو میشه تجربه کرد،

لذت اینجاست وقتی خودت با تجربه خودت به این باور و حس میرسی درسته استاتید زیادی همینها رو گفتند مثلا من دوره ای شرکت کرده بودم استادش اینهارو اموزش داد که باورها افکارها بهم دیگه وصل همسو میشوند ولی شما این رو خودتون درک کردید این درک کردنها مثل کشف گنجینهای ناشناختست وقتی بهش میرسی درک میکنی لذتش چشیدنیه و از درونت میاد قابل ستایش شکر گزاری هست کاملا این حستون رو میفهمم چیه و خدارو بابتش شکر گذارم بخاطر همینه دیگه در انتخاب کتاب و استاد اگاهم و خدارو شکر میکنم به استاد وصلیم در کنارایشون رشد میکنیم

مهین جواهری

کاربر ویژه
و منیکه مهر سال ۹۸ سر کلاس خلق اینده بودمو هیچی از بحران اون موقع نفهمیدم خانم جواهری جان 😅🌹
این سعادت موهبتی بوده که ان زمان بااستاد اشنا شدید من هم به زمان بندی خدا باور دارم که هرکسی زمان درستش به ان اگاهی میرسه و منهم دقیقا از ان تاریخها شروع به رشد شخصی کردم تا ظرفیت روحیم به درک اگاهی حد خودش برسه

مرضیه جعفری

کاربر ویژه
این سعادت موهبتی بوده که ان زمان بااستاد اشنا شدید من هم به زمان بندی خدا باور دارم که هرکسی زمان درستش به ان اگاهی میرسه و منهم دقیقا از ان تاریخها شروع به رشد شخصی کردم تا ظرفیت روحیم به درک اگاهی حد خودش برسه
البته مهین جان من تقریبا از سال ۸۵ موقعی که موسسه تو اصفهان بود با استاد آشنا شدم.. ولی بطور رسمی اولین کلاس حضوری که باشون داشتم سال ۹۸ بود تو خلق اینده..😊
درهرصورت واسه همش شکر 🌹🙏🏼

hashemi

ناظم انجمن
از دید انرژی انرژی ذخیره شده در لوتوس که گفتید این هست هرکتابی رو که میخوانیم مستقیم وصل میشیم به باورها و انرژی درونی و بیرونی نویسنده کتاب بخاطر همین هست که نباید هرکتابی رو بخوانیم اول باید ان نویسنده رو بشناسیم که به باورهای ما و هم فرکانسی ما نزدیکتر هست یا نه که هم راستا هم فرکانس همدیگر بشویم چون در خواندن کتاب ناخوداگاهمون با ناخواداگاه نویسنده همسو میشود،این مطلب تنها درمورد نویسنده نیست حتی درانتخاب استاد،معلم وحتی دوست هم خیلی موثر هست،حتی توی دنیای مجازی نباید هر استادی رو فالو کنیم چون وصل میشیم به باورهای درونی ان استاد،اینجا هم کاترین پاندر در راستایی انرژی شفاست

اینجا یک مثالی میزنم مثلا شخصی قران یا کتاب مقدس خود را با حضورقلب درلحظه حال بخواند به انرژی نویسنده ان یعنی خدا وصل میشود هم میخوانی هم میشنویی هم میبنی اینجاست انرژی جریان یافته در لوتوس در تاج سر چه اثرات شگرفی دارد مثل خواندن نماز باحضور قلب همین حسارو میشه تجربه کرد،

لذت اینجاست وقتی خودت با تجربه خودت به این باور و حس میرسی درسته استاتید زیادی همینها رو گفتند مثلا من دوره ای شرکت کرده بودم استادش اینهارو اموزش داد که باورها افکارها بهم دیگه وصل همسو میشوند ولی شما این رو خودتون درک کردید این درک کردنها مثل کشف گنجینهای ناشناختست وقتی بهش میرسی درک میکنی لذتش چشیدنیه و از درونت میاد قابل ستایش شکر گزاری هست کاملا این حستون رو میفهمم چیه و خدارو بابتش شکر گذارم بخاطر همینه دیگه در انتخاب کتاب و استاد اگاهم و خدارو شکر میکنم به استاد وصلیم در کنارایشون رشد میکنیم
البته من نگاه متفاوتی دارم.مطالعه کتابها و آدم‌ها و تضاد افکار همیشه برایم جالب و پر چالشه و نگرانی بابت اتصال انرژیک ندارم.
دوست دارم به هر چیز بی‌تعصب نگاه کنم.
قضیه دیشب من مرتبط با نیلوفر تاج نیست.
تجربه‌ بسیار قشنگی بود که دیشب برام تکرار شد.
اثر این شادی در رونق کار دوستم بخوبی نمایان شد.
البته در درمان‌گری هم موقع درمان وقتی لبخند و سرور و وجد درونی داریم، درمان بهتر انجام می‌شود.
درخشانی

مرضیه جعفری

کاربر ویژه
خانم هاشمی عزیزم یچیزی رو دلم میخواد برای شما بگم.ولی جایی عیر از انجمن نداریم..مجبورم اینجا بگم!!🤭😅
یه دوستی دارم نزدیک به یکساله که باهم مراوده و رفت و امد داریم..باهم حرف میزنیم نظراتمونو میگیم راجب همه چیز..
گاهی مخالفیم گاهی موافق..خلاصه که از هر دری باهم صحبت میکنیمو نظراتمونو میگیم.‌
چند وقت پیش بهش گفتم شما فیلم نیمه شب در پاریس رو دیدی؟گفت نه.گفتم شما منو یاد اون فیلم میندازین..حس میکنم شما یه ادمی که از گذشته اومدی به زمان حال..!!

(ینی این حسم واقعیه‌ها..انقد قشنگ از عقاید قدیمیش حرف میزنه که انگار تاااازه‌ی تازس!!!)

اونم خوشش اومد..!!

گذشت تااااا امروز که وسط صحبت،یه حرف خیلی عجیبو جالب بهم زد!!!
گفت تو مغزت نسبت به من تکامل یافته تره!!!!! ابدیت شدس مغزت!!!!😃😀
واااای..انننقد این حرفش جالب بود برام که بدنم داشت از شادی و تعجب میلرزید!!!🤭😅
ینی در دم یاد استاد بزرگ افتادمااا !!
و این همه اموزش فوق‌العاده..
و یاد شما افتادم گفتم حتما برا خانم هاشمی بگم🤗

بنطرم این خیلی مهم بود..!! نه؟؟🙂
و اونم ادم خیلی باهوشیه البته..!

خداشاهده نمیخوام بگم حالا من یه کسی هستما😅
ولی خب این خیلی باارزشه..جهان این جمله رو امروز بمن هدیه داد..!!خیلی قشنگه..خیلی..
تبریک به همه تجسم خلاقیها..
و استاد بی مثل و مانندمون 🪷🌏

hashemi

ناظم انجمن
خانم هاشمی عزیزم یچیزی رو دلم میخواد برای شما بگم.ولی جایی عیر از انجمن نداریم..مجبورم اینجا بگم!!🤭😅
یه دوستی دارم نزدیک به یکساله که باهم مراوده و رفت و امد داریم..باهم حرف میزنیم نظراتمونو میگیم راجب همه چیز..
گاهی مخالفیم گاهی موافق..خلاصه که از هر دری باهم صحبت میکنیمو نظراتمونو میگیم.‌
چند وقت پیش بهش گفتم شما فیلم نیمه شب در پاریس رو دیدی؟گفت نه.گفتم شما منو یاد اون فیلم میندازین..حس میکنم شما یه ادمی که از گذشته اومدی به زمان حال..!!

(ینی این حسم واقعیه‌ها..انقد قشنگ از عقاید قدیمیش حرف میزنه که انگار تاااازه‌ی تازس!!!)

اونم خوشش اومد..!!

گذشت تااااا امروز که وسط صحبت،یه حرف خیلی عجیبو جالب بهم زد!!!
گفت تو مغزت نسبت به من تکامل یافته تره!!!!! ابدیت شدس مغزت!!!!😃😀
واااای..انننقد این حرفش جالب بود برام که بدنم داشت از شادی و تعجب میلرزید!!!🤭😅
ینی در دم یاد استاد بزرگ افتادمااا !!
و این همه اموزش فوق‌العاده..
و یاد شما افتادم گفتم حتما برا خانم هاشمی بگم🤗

بنطرم این خیلی مهم بود..!! نه؟؟🙂
و اونم ادم خیلی باهوشیه البته..!

خداشاهده نمیخوام بگم حالا من یه کسی هستما😅
ولی خب این خیلی باارزشه..جهان این جمله رو امروز بمن هدیه داد..!!خیلی قشنگه..خیلی..
تبریک به همه تجسم خلاقیها..
و استاد بی مثل و مانندمون 🪷🌏
مرضیه امروز آخرین روز دوره کوانتوم بود.
یکی از بچه‌ها بهم گفت:تکنیک خوش‌بختی رو داری؟ برام بفرستی.
خوشبختی چیه که همه دنبالشیم، یکی در گذشته و یکی در آینده می‌خواد پیداش کنه.
تو و دوستت حتمن خوش‌بخت و خوش‌شانسید که توی این دنیا همو پیدا کردین.
بعضی جملات به آدم می‌چسبند، اونایی که گوینده‌ش می‌دونه که کلمات، خالقند...
امشب یک دوست برایم خوشمزه‌ترین کشک‌بادنجان عمرم رو فرستاد...
از طعمش نگم برات که طعم دوستی چندصد برابر، خوش‌مزه‌ترش کرد.
شک نکن به حرف دوستت. منم که میگم درخشانی🥰🤩
شادمانی واگیر داره و عشق دست به دست میشه و الفت بین قلبها، کار خداست، فقط!!!

مرضیه جعفری

کاربر ویژه
مرضیه امروز آخرین روز دوره کوانتوم بود.
یکی از بچه‌ها بهم گفت:تکنیک خوش‌بختی رو داری؟ برام بفرستی.
خوشبختی چیه که همه دنبالشیم، یکی در گذشته و یکی در آینده می‌خواد پیداش کنه.
تو و دوستت حتمن خوش‌بخت و خوش‌شانسید که توی این دنیا همو پیدا کردین.
بعضی جملات به آدم می‌چسبند، اونایی که گوینده‌ش می‌دونه که کلمات، خالقند...
امشب یک دوست برایم خوشمزه‌ترین کشک‌بادنجان عمرم رو فرستاد...
از طعمش نگم برات که طعم دوستی چندصد برابر، خوش‌مزه‌ترش کرد.
شک نکن به حرف دوستت. منم که میگم درخشانی🥰🤩
شادمانی واگیر داره و عشق دست به دست میشه و الفت بین قلبها، کار خداست، فقط!!!
کاملا درسته 🤗👍🏻😊
کشک و بادمجان با طعم عشق و دوستی نوش جانتون دوست عزیزم..🫂😘

خوشبختی ینی داشتن دوستی مثل شما 🌹😍

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا