تجربیات و سئوالات دوره کوانتوم درون

Dr.Aram

تیم مدیریت
درود یواش یواش دارم بعدهای دیگه کودک درون پسرم رو کشف میکنم.یکیش اینکه سربه سری میکنه و هی دلش میخواد با سربه سری و لجبازی حال دیگران رو بگیره و اذیتشون کنه خصوصا در مورد افراد نزدیکم.فرمون دستش میگیره و پاش میزاره روی گاز و تخته گاز میره و مهارش سخته.آقا خودش رو عقل کل میدونه و میگه هر چی من میگم درسته و دیگران هی چی سرشون نمیشه دقیقا اینجا جایی هس که دیگه نمیتونم دیگران رو درک کنم.ولی میدونم با تمرین موفق میشم.
مطمئناً خیلی نتیجه می‌گیرید
کودکی درون پسر در آقایون تاثیر بسیار عالی و خوبی برای لذت بردن موفقیت و احساس رضایت زندگی داره

حسین امیدوار

کاربر ویژه
درود.یک بعد دیگه کودک درون پسرم خصوصا در ازدواج مقداری که جلو میرم دچار دو دلی میشم و دقیقا صدای کدوک درونم رو می‌شنوم که این کافی نیست،این به اندازه کافی زیبا نیس و ناراضیم میکنه و شدیدا دچار شک و تردید میشم و دیگه توانایی تصمیم گیری رو ندارم.و میخوام فرار کنم و از زیر بارش شونه خالی کنم.برای فرار بهونه میارم و سرد برخورد میکنم و رفتارهای آزار دهنده انجام میدم و طوری رفتار میکنم که طرف مقابل توی دلش خالی بشه و اون سرد بشه و بره.و بارها شنیدم که اخلاقت بچه گانه هس و دقیقا همینطوره.لطفا راهنماییم کنید.

Dr.Aram

تیم مدیریت
درود.یک بعد دیگه کودک درون پسرم خصوصا در ازدواج مقداری که جلو میرم دچار دو دلی میشم و دقیقا صدای کدوک درونم رو می‌شنوم که این کافی نیست،این به اندازه کافی زیبا نیس و ناراضیم میکنه و شدیدا دچار شک و تردید میشم و دیگه توانایی تصمیم گیری رو ندارم.و میخوام فرار کنم و از زیر بارش شونه خالی کنم.برای فرار بهونه میارم و سرد برخورد میکنم و رفتارهای آزار دهنده انجام میدم و طوری رفتار میکنم که طرف مقابل توی دلش خالی بشه و اون سرد بشه و بره.و بارها شنیدم که اخلاقت بچه گانه هس و دقیقا همینطوره.لطفا راهنماییم کنید.
زیبایی نقش مهمی در انتخاب اولیه افراد داره ولی در ادامه مسیر ممکنه خیلی نقشی رو نداشته باشد
به نظر من بهتر هست اول سراغ صمیمیت برید و ببینید که با چه کسی می‌تونی بهتر صمیمی بشید
اینجوری یک رابطه‌ای ایجاد می‌شه که هم عمق بیشتری داره و هم احساس رضایت بیشتری در طولانی مدت می‌کنید

حسین امیدوار

کاربر ویژه
درود.یه بعد دیگه از کودک درون پسرم اینکه خیلی سخت گیره.من سرویس کرده و میکنه دیگران رو هم همینطور.زندگی رو به دهن خودم و اطرافیان زهر میکنه.همیشه به جای صمیمیت میل به پس زدن داره.همش داره میگه دیگران فقط میخوان ازت سو استفاده کنن نزار بهت نزدیک بشن.شکم رو در آورده.

حسین امیدوار

کاربر ویژه
درود.یه بعد دیگه از کودک درون پسرم اینکه خیلی سخت گیره.من سرویس کرده و میکنه دیگران رو هم همینطور.زندگی رو به دهن خودم و اطرافیان زهر میکنه.همیشه به جای صمیمیت میل به پس زدن داره.همش داره میگه دیگران فقط میخوان ازت سو استفاده کنن نزار بهت نزدیک بشن.شکم رو در آورده.
اشکم در آورده

حسین امیدوار

کاربر ویژه
درود.استاد کسی که ترس‌های زیادی داره و خودکم بین هس،خودشو دوس نداره به همین شکلی که هست.باید بهش بگی تو خوبی،زیبایی و...آیا به عنوان کیس ازدواج میشه وارد رابطه شد باهاش؟
تعدادی از جملاتش برای مثال:(چرا دوستام ازدواج کردن من نکردم،میگم حتما هیچ پسری منو دوست نداره،همیشه میگم تو ذهنم هیچکس منو دوست نداره،چرا دماغم کوچیک نیست و...)آیا این جمله ها طبیعی هس؟با مطالبی که شما یادم دادید به فکر افتادم چون میدونم که کودک درونش زخمی هس.

Dr.Aram

تیم مدیریت
درود.استاد کسی که ترس‌های زیادی داره و خودکم بین هس،خودشو دوس نداره به همین شکلی که هست.باید بهش بگی تو خوبی،زیبایی و...آیا به عنوان کیس ازدواج میشه وارد رابطه شد باهاش؟
تعدادی از جملاتش برای مثال:(چرا دوستام ازدواج کردن من نکردم،میگم حتما هیچ پسری منو دوست نداره،همیشه میگم تو ذهنم هیچکس منو دوست نداره،چرا دماغم کوچیک نیست و...)آیا این جمله ها طبیعی هس؟با مطالبی که شما یادم دادید به فکر افتادم چون میدونم که کودک درونش زخمی هس.
در بسیاری از مواقع این احساسات در افراد وجود دارد ولی اون را بیان نمی‌کنند
در اینکه آیا کیس مناسبی برای ازدواج هست یا نه باید در نظر بگیرید که در بقیه مواقع یا در بقیه موردها احساساتی شبیه همدیگر دارید یا توافقاتی دارید یا خیر
اگر نظرتون از ازدواج این هست که با او ازدواج کنید و این مسائل را در او عوض کنید چه موردی امکان دارد نیفتد و بعداً دچار مشکل شوید.
ولی اگر او را همینطوری می‌پذیرید ممکن هست که بتوانید هم ازدواج خوبی داشته باشید و هم بتونید تاثیرات عمیقی در او ایجاد کنید

Dr.Aram

تیم مدیریت
بله خیانت به این برمی‌گردد که کودک درون سر زخمی شده است و زمانی نیاز به کمک داشته است و کسی او را کمک نکرده است یا به او خیانتی شده است و کسی به او کمک نکرده است و به صورت ناخودآگاه اینطور تعبیه شده است که می‌خواهد انتقام بگیرد از خیانتی که در آن زمان به او شده است
اگر به سراغ کودک درون پسر برویم و به او بگوییم که من تو را می‌بینم حق داشتی که ناراحت باشی حق داشتی که استرس داشته باشی حق داشتی که غمگین باشی این اجازه را داری که شرایط برایت سخت بوده و کسی در آن زمان به تو کمک نکرده است
و حالا تو در آغوش من و در حمایت من هستی
بعد از مدتی می‌بینیم که نیازی دیگر به انتقام گرفتن نیست و یا نیازی دیگر به خیانت نیست.
خیانت خیلی پیچیده است چیزهای بسیار زیادی از فیزیولوژی بدن گرفته تا فانتزی‌های ذهنی که در زمینه‌هایی مختلف برای افراد ایجاد می‌شود از جنسی تا مالی برای افراد ایجاد می‌شود ممکن هست در آن نقش داشته باشد

حسین امیدوار

کاربر ویژه
درود استاد عزیز.دلسوزی به حال خود از کدام کودک درون زخمی نشات میگیره؟البته خودم حس میکنم که کودک درون زخمی پسرم هس.

Dr.Aram

تیم مدیریت
می‌تواند نسبت به هر دو باشد
هر دو که توانمندی‌هایی دارند و از آن توانمندی‌ها در زندگی استفاده نکردیم و استعدادهای آنها در درون ما مسکوت مانده است
مثلاً از کودک درون پسرتان اگر استعدادهای او را پرورش نداده باشید و ابراز وجود و شجاعت و جاهایی که باید به طور کامل ابراز وجود می‌کردید را نکردید باعث می‌شود که جاهایی نسبت به خودتان دلسوزتر شوید و دلتان به حال خودتان بسوزد

حسین امیدوار

کاربر ویژه
درود استاد.یه چیز جدیدا متوجه شدم که خیلی زیاد تحت تاثیر حرف مادرم هستم مثلا کیس پیدا میشه برا ازدواج کافیه برگرده بگه"مادر به دلت هس"با این کلمه حرف زیر و رو میشم دچار شک میشم و بعدش میخوام ببینم نظر اون چیه.علتش چیه؟ریشه در کجا داره؟

Dr.Aram

تیم مدیریت
خوب اگه یادت باشه تو دوره کوانتوم در مورد این صحبت کردیم که این اتفاقاتی که در بیرون می‌افته دقیقاً برمی‌گرده به مسائل درونی ما
یعنی ما به اتفاقات بیرونی واکنش نمی‌دیم ما بلکه یک کودک زخم خورده هستیم که به اتفاقات گذشته داره اکنش نشون میده که این اتفاقات گذشته ممکنه محرومیت باشه ترس‌ها یا چیزهای دیگه باشه
دفعه بعدی که این فکر اومد تو ذهنت به این فکر کن که تو واقعاً به مادرت فکر می‌کنی یا صدای شرطی شده ذهنت هست که سعی می‌کنه تو رو از بار مسئولیت ازدواج مجدد دور کنه
و این ترس ازدواج مجدد هر دفعه خودش رو می‌تونه به یه شکلی به تو نشون بده
شاهدش باش
و ازش بگذر و سریع تصمیم بگیر و به تصمیمی که گرفتی احترام بزار

حسین امیدوار

کاربر ویژه
خوب اگه یادت باشه تو دوره کوانتوم در مورد این صحبت کردیم که این اتفاقاتی که در بیرون می‌افته دقیقاً برمی‌گرده به مسائل درونی ما
یعنی ما به اتفاقات بیرونی واکنش نمی‌دیم ما بلکه یک کودک زخم خورده هستیم که به اتفاقات گذشته داره اکنش نشون میده که این اتفاقات گذشته ممکنه محرومیت باشه ترس‌ها یا چیزهای دیگه باشه
دفعه بعدی که این فکر اومد تو ذهنت به این فکر کن که تو واقعاً به مادرت فکر می‌کنی یا صدای شرطی شده ذهنت هست که سعی می‌کنه تو رو از بار مسئولیت ازدواج مجدد دور کنه
و این ترس ازدواج مجدد هر دفعه خودش رو می‌تونه به یه شکلی به تو نشون بده
شاهدش باش
و ازش بگذر و سریع تصمیم بگیر و به تصمیمی که گرفتی احترام بزار
سپاس از شما که صبورانه پاسخم رو میدید

حسین امیدوار

کاربر ویژه
سپاس از شما که صبورانه پاسخم رو میدید
درود.در اصل ریشه در درونم داره و برا اساس گفته های شما ترسه.و چیزی که در توجه به درونم متوجه شدم اینکه شک و تردیدی که در وجود خودمه و عدم توانایی تصمیم گیری خودش رو به شکل‌های مختلف نشون میده و دنبال بهانه و دستاویز برا فرار میگردم.برداشتم درسته؟

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا