خنک کردن معده

سمیه حسینی نسب

کاربر ویژه
با سلام و درود بر استاد عزیز و بزرگواران...🙏 به همراه ناهارم مقداری فلفل تند خوردم و بعد از اتمام غذا احساس ناراحتی و آزردگی در قسمت معده ام داشتم و احساس کردم کم کم دارم دچار یک معده درد شدید میشم...😅 بلافاصله آبی سی درصد رو به شکل پره های پنکه درآوردم و با بیست تنفس پرانایی اون رو فرستادم داخل معده ام و بعد از چند ثانیه، معده ام کاملا خنک شد و تندی فلفل ها کاملا از بین رفت و معده ام به حالت عادی خودش برگشت...😁

با سلام و درود بر استاد عزیز و بزرگواران...🙏 به همراه ناهارم مقداری فلفل تند خوردم و بعد از اتمام غذا احساس ناراحتی و آزردگی در قسمت معده ام داشتم و احساس کردم کم کم دارم دچار یک معده درد شدید میشم...😅 بلافاصله آبی سی درصد رو به شکل پره های پنکه درآوردم و با بیست تنفس پرانایی اون رو فرستادم داخل معده ام و بعد از چند ثانیه، معده ام کاملا خنک شد و تندی فلفل ها کاملا از بین رفت و معده ام به حالت عادی خودش برگشت...😁
سلام خانم حسینی نسب بسیار عالیه من این تجربه رو داشتم پرانای آبی برای فلفل خورها آب رو اتیشه 👏

سلام و درود بر شما عزیزم...🙏 چقدر خوشحالم که میشنوم شما هم این رو تجربه کردید😃👏 حق لا شماست، پرانای آبی دقیقا مثل آب روی آتیشه!😄
فلفلی که تنده نمیشه خورد من همون اول آبی و جاری میکنم 😊 راحت خورده میشه اذیت کننده نیست

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا