انجمن گفتگو روانشناسی و انرژی درمانی و هیپنوتیزم

hashemi
hashemi
درود پگاه عزیزم
تا آن‌جایی که می‌دونم این دو نام بیماری ضخیم‌شدن جداره رحم ست
پگاه شاهین پور
پگاه شاهین پور
اندومتریوز که میشه گفت سرطان خوش خیمه، توی تخمدان‌ها باشه اسمش میشه کیست شکلاتی، جاهای دیگه هم مثل لگن روده مثانه واژن حالبها ریه و... میتونه رشد کنه. تا جایی که من میدونم اگه بافت آندومتر تو رحم رشد کنه و به میومتر نفوذ کنه اسمش میشه ادنومیوز. این دست از بیماری‌ها خونریزی شدید میدن، تو خط آخر پروتکل نوشته بودید با نارنجی برای از بین بردن بافت اضافی انرژی بدیم، شرایط رو بدتر نمیکنه؟
hashemi
hashemi
این ضخامت و پیشرفت می‌تونه در قسمتهای مختلف باشه. ما ناگزیریم از نارنجی تخریبی استفاده کنیم.
وقتی فرد در دوره خون‌ریزی باشد ازین پرانا استفاده نمی‌کنیم بجاش آبی و سبز می‌دیم
پگاه شاهین پور
پگاه شاهین پور
ممنونم سلامت باشید
البته تو کتاب نوشته به بیماران فیبروم و کیست حتی مقدار کم هم نارنجی ندید و بنفش رو توصیه کردند. تجربه خود من هم از نارنجی دادن برای خودم خونریزی شدید بوده
hashemi
hashemi
موقع خونریزی همونطور که گفتم فرق می‌کنه.
تجربه من جدار رحم ۱۹mm بود که با درمان ۸mm شد و دیگه نیاز به جراحی نشد الحمدلله.
می‌بوسمت
پگاه شاهین پور
پگاه شاهین پور
علت افزایش جدار رحمتون چی بود؟ یعنی زمانی که نارنجی می‌دادید خونریزی نمیکرد؟ شما رحمتون ادنومیوز بوده یا اندومتریوز داشتید؟
hashemi
hashemi
درمان انجام شده برای کلفت‌شدن دیواره رحم بود.در دوره خونریزی به همان نحوی که گفتم و در سایر روزها طبق پروتکل و خیر در روزهای دیگر پروتکل باعث خونریزی نشد.
پگاه شاهین پور
پگاه شاهین پور
من تسلط کافی روی قسمت پزشکی ندارم ولی اگه اشتباه نکنم کلفت شدن دیواره رحم دلایل متفاوتی میتونه داشته باشه. چون شما در سرتیتر پروتکل اسم اندومتریوز رو برده بودید و اندومتریوز میتونه کیست هم ایجاد کنه پس از پروتکل کیست هم باید تبعیت کنه، به نظرم اومد که انرژی نارنجی برای مبتلایان اندومتریوز شاید مناسب نباشه. خواستم مشورتی با شما هم کرده باشم. سپاس فراوان
hashemi
hashemi
در سونوگرافی مراجع
اندومتریوز گزارش شده و می‌خواستن رحم رو خارج کنند.
منم پزشک نیستم.
ایشان وقت پریود
خونریزی‌های بسیار شدید و طولانی داشتن.بمدت چهار ماه و نیم درمان انجام شد(در دوران پریود تغییر پروتکل) و درمان انجام شد به فضل خدا
hashemi
hashemi
در مدت درمان ۳بار سونوگرافی انجام شد
پگاه شاهین پور
پگاه شاهین پور
چه سونوگرافی داده بودن؟ دکترها میگن برای اندومتریوز فقط سونوگرافی تخصصی قابل قبوله، اونو دادن؟ کدوم قسمتها گزارش شد اندومتریوز؟ تشخیص ادنومیوز نداده بودن؟ بیمار چند ساله بودن؟
ببخشید من سوالام زیاد شده ولی خب بیماری بدی هست و درمان نداره، جراحی پی در پی اذیت کنندست
hashemi
hashemi
توسط سونولژیست و داخلی بوده.
آندومتریوز.
خانم ۴۵ ساله
در جوانها کورتاژ تشخیصی و در خانمهای مسن خارج کردن رحم، مخصوصن اگر با فیبروم و کیست اگر همراه باشه.انشاالله
شفا جاری‌ست.
همه بیماری‌ها آزارنده‌س.
این ناراحتی که فوری باید درمان شه کمخونی و عواقب خطرناکش، بخاطر اینه.
hashemi
hashemi
قسمت پزشکی کار و تشخیص و اعلام بهبود با پزشکه
و اینجا کار درمانی ما باعث میشه از جراحی جلوگیری کنیم
پگاه شاهین پور
پگاه شاهین پور
مشکل اصلی اندومتریوز تشخیص دیرهنگامه، بعضی که کیست شکلاتی دارن فکر میکنن فقط کیسته در حالی که احتمال درگیری نقاط دیگری از بدن هست. متاسفانه هر سونوگرافی ای تشخیص نمیده تو تهران فقط چند مرکز محدود وجود داره برای سونو تخصصی اندومتریوز که معروفترینش دکتر سعادت هستن، اگه احتمال یا تشخیص اندومتریوز باشه باید حتما سونو تخصصی داده بشه تا مطمئن بشیم جاهای دیگه درگیر نیست
پگاه شاهین پور
پگاه شاهین پور
موردهای زیادی بودن که به خاطر این بیماری ده سانت از رودشون رو برداشتن کلیه هاشون از کار افتادن و....
انشالله که هر دو درمان در کنار هم نتیجه مساعدی برای بیماران به همراه داشته باشه
سپاس فراوان از شما
پگاه شاهین پور
پگاه شاهین پور
شما نگفتید اندومتریوز کدوم قسمت بدن گزارش شده، من میخوام بدونم اندومتریوز داخل رحم بوده؟ چون تعریف بیماری چیز دیگریست
و دکتر ایشون آیا دکتر زنان بودن یا متخصص اندومتریوز؟
hashemi
hashemi
شما لوپی از تعاریف ساختی.من بارها نوشتم ضخامت جدار (داخلی) رحم.
باز می‌پرسی🥰
رحم هم به متخصص زنان مربوط میشه.
پگاه شاهین پور
پگاه شاهین پور
شما نوشتید اندومتریوز یا هیپرپلازی
تعریف اندومتریوز: به حالتی گفته می‌شود که یاخته‌های مشابه با یاخته‌های آستر رحم در بیرون از رحم رشد کنند.
اندومتریوز داخل رحم نیست و باعث افزایش جدار رحم نمیشه
رحم به متخصص زنان مربوط میشه ولی اندومتریوز رو باید ارجاع بدن به جراح لاپراسکوپی متخصص اندومتریوز
hashemi
hashemi
اینجا ما جراحی نمی‌کنیم
درمان پرانیک برای هر دو یکی‌ست
پگاه شاهین پور
پگاه شاهین پور
دقیقا منظور من هم همینه توکتاب نوشته برای درمان کیست و فیبروم نباید نارنجی بدیم
دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا