ادمک مغزی

لیلا احمدپور

کاربر ویژه
سلام. من تمرین آدمک مغزی را صبح که بیدار میشم و بعدازظهرها که انجام میدم وضعیت خوبی دارم .
شبها قبل خواب هم انجام میدادم و مشکلی نداشتم ولی چند شب هست که وقتی قبل خواب انجامش میدم فوق العاده حین تمرین خارش پوست دارم و هر دفعه هم قسمتی از بدنم درد می گیره بیشتر کف پاهام و بین دو کتف و حتی بعضی وقتا کف پاهام خارش می گیره....البته بعد تمرین رفع میشه ولی باعث میشه درست نتونم تمرکز کنم و حس خوبی نداشته باشم.

Dr.Aram

تیم مدیریت
معمولا هر قسمتی از بدن که دچار مشکل می‌شود یا احساس درد در ناحیه دارید نشان می‌دهد که آن ناحیه مشکل دارد و در حال خروج انرژی کثیف می‌باشد
برای انجام این منظور می‌توانید تمرین را کم کنید یا آن زمانی که اذیت می‌شوید مثلاً برای شما شب هست آن تمرین را به یک زمان دیگر موکول کنید

لیلا احمدپور

کاربر ویژه
با سلام.
من ۵ روز هست که تمرین خودهیپنوتیزم را انجام میدم، ولی اصلا احساس سنگینی را تجربه نکردم. برعکس احساس بی حسی و سبکی می کنم. آیا تمرین را درست انجام می دهم؟ ممنون از راهنمایی تون

Dr.Aram

تیم مدیریت
بله هر چقدر شما تلقین سنگینی بر روی خودتان انجام بدهید سبک‌تر و احساس راحتی می‌کنید و این از نشانه‌های خلسه و هیپنوتیزم عمیق است
سعی کنید به جای اینکه دنبال این سنگینی باشید از انجام دادن تکنیک لذت ببرید

لیلا احمدپور

کاربر ویژه
استاد عزیزم سلام .سپاس بابت راهنمایی های خوبتون.
طبق دستور شما تکنیک آدمک مغزی انجام دادم. در طول روز هم که انجام میدم باز احساس ناراحتی می کنم و بیشتر پاهام درد می گیره و به قول معروف تیر میکشه. و پوستم خارش پیدا میکنه (البته من مشکل پوستی هم دارم).
با توجه به اینکه بیشتر تکنیک‌ها(به غیر از خودهیپنوتیزم ) از آدمک مغزی استفاده می کنند من این حالت‌های ناراحت کننده را خیلی تجربه می کنم. آیا مقاومت کنم و اینقدر انجامش بدم تا این مسئله بهتر بشه یا فقط خودهیپنوتیزم انجام بدم.
به نظر شما اصلا چرا من اینطوری میشم.

Dr.Aram

تیم مدیریت
اگر از تکنیک هیپنوتیزم استفاده می‌کنید و این حالت اتفاق نمی‌افتد همون تکنیک را چندین بار انجام بدهید تا این مشکل برطرف شود
نیازی نیست که به خودتان فشار بیارید و عذاب بکشید
دقت بفرمایید
تکنیک آدمک مغزی و بقیه تکنیک‌ها برون‌ریزی ندارند احتمالاً مشکلی در بدن شما وجود دارد
مثل کمبود ویتامین یا مینرال یا ضربه‌ای به ماهیچه‌ها یا استخوان‌های شما در ناحیه پاها وارد شده است یا فشار زیادی قبلاً به پاهایتان وارد کرده‌اید در کل می‌توانیم بگوییم که یک مشکل زمینه‌ای وجود دارد که زمانی که شما تکنیک آدمک را انجام می‌دهی به دلیل اینکه بدنتان کاملاً ریلکس می‌شود دردها یا مشکلات او ظاهر می‌گردد
مثل سر و صداهایی که در طول روز آنها را نمی‌شنویم ولی در طول شب که همه چیز ساکت و آرام می‌شود شنیده می‌شود مثل صدای تیک تیک ساعت.
به نظر من بهتر هست که به پزشک هم مراجعه کنید و این مشکل را به او بگویید تا شما را راهنمایی کند که دقیقاً چه مشکلی در پاهایتان وجود دارد

بهاره سودی

کاربر ویژه
سلام و احترام خدمت استاد گرامی و خانم احمدپور عزیز
استادجان شما فرمودید تکنیک آدمک مغزی برون ریزی ندارد
ولی من به شدت برون ریزی دارم. البته مسائل من جسمی نیست کاملا روانی و ذهنی است. من برون ریزی های شدیدی را دارم تجربه میکنم. دوش آبنمک و قهوه هم کمک میکنه
ولی واقعا خشم و عصبانیت و استرس و نوسانات خلقی بسیاری ایجاد شده تمرینها رو افزایش دادم که زودتر انسدادها رفع شود (البته میدونم به دلیل مشکلات اخیر انسدادهای بسیاری در من ایجاد شده بود)

Dr.Aram

تیم مدیریت
سلام و احترام خدمت استاد گرامی و خانم احمدپور عزیز
استادجان شما فرمودید تکنیک آدمک مغزی برون ریزی ندارد
ولی من به شدت برون ریزی دارم. البته مسائل من جسمی نیست کاملا روانی و ذهنی است. من برون ریزی های شدیدی را دارم تجربه میکنم. دوش آبنمک و قهوه هم کمک میکنه
ولی واقعا خشم و عصبانیت و استرس و نوسانات خلقی بسیاری ایجاد شده تمرینها رو افزایش دادم که زودتر انسدادها رفع شود (البته میدونم به دلیل مشکلات اخیر انسدادهای بسیاری در من ایجاد شده بود)
ببینید تکنیک برون‌ریزی نداره
در واقع این خشم‌ها و عصبانیت‌هایی که در درون ما هست می‌خواهند تخلیه شوند و شما اجازه تخلیه به آنها نمی‌دهید
باید موقع انجام تکنیک فقط به این فکر کنید که مهم‌ترین کار انجام دادن تکنیک است
اگر با آرامش و اطمینان خاطر تکنیک را انجام بدهید برون‌ریزی نخواهد داشت
ولی در هفته‌ای که در پیش داریم تکنیک‌های از بین بردن خاطرات را برای شما خواهم گفت که این کمک می‌کند زودتر چیزهای منفی که در درونتان هست از بین برود

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا