استرس و تپش قلب

محبوبه فروزان

کاربر ویژه
با سلام به استاد عزیز
بعد از انجام مراقبه مدیتیشن دو قلب تپش قلب و استرس میگیرم و این استرس مدام با منه باید برای برطرف شدن آن چه کاری انجام بدهم؟ و این رو طبق توضیحات شما اطلاع دارم که میتونه برون ریزی باشه .

Dr.Aram

تیم مدیریت
معمولا هر چیزی که در فرد باشد را تقویت می‌کند
و اگر فرد استرس خیلی زیاد یا خشم زیادی داشته باشد این اتفاق بیشتر می‌شود
بهتر هست که ابتدا با کمک ورزش و یا روش‌های دیگر کمی آرامش کسب کنید و بعد مدیتیشن دو قلب را مرتباً انجام دهید
اگر باز تپش قلب داشتید ممکن هست به دلیل بالا رفتن فشار خون یا مشکلات ضربان قلب باشد
ولی در هر صورت اگر باز با این‌ها بهبودی حاصل نشد بهتر هست که مدیتیشن را انجام ندهید

محمود قنوتی

کاربر ویژه
سلام استاد
استاد من هفته های اول روزی 6 تا 7 مرتبه تکنیک ها رو انجام می دادم الان خیلی بی انگیزه شدم . همش موقعه تکنیک و خارج از تکنیک تنش و دلشوره دارم . استرس شدیدی موقعه تمرین می گیرم . متاسفانه تمام ناخن ها و گوشه انگشتانم را جویدم تمام انگشتان زخم شده است . فکرهای ناجور به سرم می زند از زندگی خسته شده ام . واقعا چه خاکی برسرکنم. . تورو خدا کمکم کن .

آخرین ویرایش:

Dr.Aram

تیم مدیریت
معمولا اگر در همان ترتیبی که به شما گفته‌ایم انجام داده باشید این اتفاق نمی‌افتد مگر اینکه در طی دوره شوکی به فرد وارد شود
مهمترین چیزی که به نظر می‌رسد باید بر روی اون کار کنیم پاک کردن خاطرات منفی گذشته می‌باشد
و بعد از اون بهتر هست که دوباره از اول تمرینات را شروع کنید و انجام دهید
حداقل سه تا ۶ ماه تمرینات را باید کار کنید تا ثبات برای شما ایجاد شود

محمود قنوتی

کاربر ویژه
/عرض ادب و احترام
استاد زمانی که من کاری را شروع کردم ولی نتیجه دلخواه برایم نداشته باشد استرس می گیرم. مثلا 6 سال پیش زمینی درشمال خریداری کردم ولی بعدا فهمیدم که مشکل مجوز ساخت داره . هروقت فکر می کنم به این موضوع تمام وجودم پرازدلشوره میشه .افکاری مثل این که یعنی پولمو رو بابت این زمین ازدست دادم وازاین قبیل فکرها . حتی اگرسوالی از شما بپرسم به هر دلیلی پاسخ ندهید . همش می گم استاد ازمن خوشش نمی اد که جواب سوال منو نداده . استاد این افکار ریشه در چی داره . کدام قسمت ذهن مشکل داره . بهترین تمرین چی هست ؟ سپاسپگزارم

Dr.Aram

تیم مدیریت
هر کسی در هر زمینه‌ای که فعالیتی را انجام بدهد ولی تجربه نداشته باشد احتمال شکست و نتیجه نگرفتن بسیار زیاد است.
خرید و فروش زمین دقیقاً یک شغل هست و اگر شغل شما نباشد مطمئناً آسیب می‌بینید مثل کسی می‌ماند که تا حالا کار خرید و فروش موبایل را انجام نداده است و حالا می‌خواهد خرید و فروش موبایل انجام دهد و دوست دارد از همان اول هم سود کند.
خوب بین کسی که تجربه دارد و کسی که تجربه ندارد باید تفاوتی باشد.
کسی که تجربه ندارد باید بسیار با احتیاط کار کند یا اینکه ضرر کند تا زمانی به سود برسد مثل ترید کردن.
آیا همه کسانی که ترید می‌کنند در همان روز اول سود می‌کنند؟
پس این افکار ریشه در این دارد که شما می‌خواهید بدون تجربه سود کنید

فهیمه باغستانی

کاربر ویژه
سلام استاد عزیز
من دوره دوماه اول خلق آینده بیشتر تمرینات رو انجام دادم ولی بطور جدی تر شروع کردم طبق صحباتی شما تا شش ماه
بعضی روزا خیلی دلشوره و بی قراری دارم
همون تکنیک اب نمک اینارو انجام بدم ؟

Dr.Aram

تیم مدیریت
بسیار عالی هست بهتر هست که دوره سال آینده و تکنیک‌های آن را حداقل به مدت ۶ ماه انجام دهید تا اثرات پرقدرت آن را شما در زندگیتان ببینید
در روزهایی که دچار استرس می‌شوید می‌توانید آنها را با تکنیک‌هایی که به شما آموزش داده‌ایم مثل تکنیک آدمک مغزی یا شستشوی بدنتان را آب نمک یا آب و نمک و قهوه از بین ببرید
ولی باید در نظر داشته باشی که در اون روز چه اتفاقی افتاده است یا روزهای قبل چه مسئله و مشکلی داشته‌اید و بیشتر یک مسئله ذهنی هست و اون ذهنیت را پیدا کنید و آن را کنترل کنید و از بین ببرید

ز

زکریا زکاوت

کاربر جدید
درود استاد من هم استرس و تبش قلب دارم وقتی که میخوام در جمع صحبت کنم ویا با کسی جنگ کنم استرس زیاد میگرم تمام بدنم میلرزد تبش قلب ام خیلی تند تند میزند
کدام تکنیک انجام دهم بهتر نتیجه گیرم

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا