اعتیاد ۱۵ ساله

مونا خلجی

کاربر ویژه
استاد وقت بخیر سپاس از پاسخگویی شما ، استاد برادرم ۱۵ سال هست که اعتیاد دارد الان داخل کناب دیدم درمان اعتیاد رو بخوام انجام بدم طبق همون پرتکل هایی که گفته شده انجام بشه ؟ استاد ایشون بالای پنجاه بار کمپ ترک اعتیاد رفتن الان هم اونجا هستن و اصلا پذیرش ندارن اجازه دارم بدون اینکه خودش بدونه کار کنم روش ؟ فردا قراره برگرده خونه چه زمانی میتونم انجام بدم چون نیومده میره سراغ مواد بدون اجازه یا حالت پذیرش داشتن میتونم روش کار کنم البته گویا الان خواب هست به گفته مادرم ، و چون شدید هست اعتیادشون میتونم در روز چند بار انجام بدم ؟ ایشون دارای توهم شنیداری و دیداری و بی قراری شدید هست و چون پذیرش نداره، اگر بشه خودم انجام بدم ، نوع مواد مصرفی در درمان که متفاوت نیست ؟ سپاس از شما

مونا خلجی

کاربر ویژه
هفته اول روزی دو بار و بعد از روزی یکبار انجام دهید
موقعی که خوابه بهتره .
استاد داخل کتاب نوشته جارو کردن موضعی و انرژی دادن را با انرژی پرانایی قرمز روشن با استفاده از تکنیک چاکراهای قاعده ای و کف دست بروی چاکراهای قاعده ای ، ناف ، طحال یعنی باید با قرمز روشن پاکسازی کنم ؟ و انرژی بدم ؟ یا با بنفش ؟ پاکسازی کنم ؟ مگر نگفته بودیم بنفش و قرمز با هم استفاده نمیشن ؟ الان فکر کنم من اخرین قسمتشو اشتباه انجام دادم میشه این مرحله رو تصیح کنم یا باید برم از اول انجام بدم مجدد ؟

admin

تیم مدیریت
عضو کادر مدیریت
خانم خلجی عزیز
بخشی از چاکراها را باید با قرمز پاکسازی کنید و انرژی بدید مثل قاعده ای و ناف و جنسی.

بخش را با بنفش پاکسازی کنید و انرژی بدید .

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا