افسردگی

یسری سیاحی

کاربر ویژه
سلام خدمت استاد گرامی و دوستان
چند روز قبل دوستم به دلیل بحث و مشاجره با همسرس مشکلی افسردگی گرفت افسردگی ش حالت حاد داشت و گفت تو ناحیه ی قلب و شکمش حس دلشوره و بی قراری داره اصلا نمیتونست با کسی صحبت کنه ایشون که بچه هم دارخ وظایفشو نمینونست انجام بده گفت چند نوع تنفس و گفتن جملات تاکیدی کار کرده ولی جواب نگرفته من به ایشون گفتم در حالت پذیرش قرار بگیره و شروع کردم اول جارو کردن عمومی و بعد جارو کردن موضعی چاکراه قلب و چاکراه خورشیدی و چاکراه اجنا و چاکراه تاج رو با انرژی بنفش روشن انجام دادم و تثبیت و آزاد کردم نیم ساعت بعد دوستم گفت انگار بار سنگینی از دوشش برداشته شده حالش بهتر شده و شروع کرده تمیز کردن خونه شون ... سپاسگزار استاد عزیرم دکتر ارام هستم که کمک کرده با دستهای خالی مون بتونیم به عزیزانمون کمک کنیم و با وجود اینکه مبتدی هسنم تونستم کار بزرگی بکنم ممنونم

Dr.Aram

تیم مدیریت
درود بر یسری عزیز
در نظر داشته باشید که همونطور که در این هفته به شما آموزش می‌دهیم درمان‌های روان درمانی و مشکلات ذهنی و روانی بهتر هست که با تکنیکی مجزا از این استفاده شود ولی این تکنیک هم جواب می‌دهد
ولی شما همیشه از تکنیکی که در این هفته به شما آموزش می‌دهیم استفاده کنید

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا