تجربه من از موندن در تاریکی مطلق

به هر حال برای انجام دادن هر تمرین انرژیکی یک ایده‌آل داریم و ایده‌آل آن این هست که در مکانی که در عمق طبیعت وجود دارد و از هرگونه ابزارهای انسانی دور هست این تمرین انجام شود
ولی از آنجایی که چنین چیزی نداریم و چنین غاری فعلاً در اختیار نداریم که تاریک باشد مجبوریم از جاهایی مثل محبوس کردن خودمان در یک اتاق یا در حمام یا جایی شبیه آن استفاده کنیم
به هر حال انرژی‌هایت را بر روی ما تاثیر می‌گذارند
ولی فکر می‌کنم آقای دهینی در ویلا انجام دادم و طبیعتاً مشکل فاضلاب به اون صورت وجود ندارد
سلام استاد گرامی اگر اینکار را بکنیم بعلاوه تمریناتی که مرتب و هر روز انجام میدهیم آخرش من و پاندا موفق میشویم؟

Dr.Aram

تیم مدیریت
در دوره چشم سوم تکنیک‌های زیادی بود و هر کدام از آنها را می‌توانید انجام دهید قرار نیست که بهترین تکنیک یا قوی‌ترین تکنیک را انجام دهید قرار است آن تکنیکی که می‌توانید و در توانتان هست را انجام دهید
برای نتیجه‌گیری بهتر باید وسوسه رسیدن به نتیجه را در خود کنترل کنید وگرنه هر چقدر علاقه بیشتری به رسیدن به نتیجه باشید نتیجه گرفتنتان کمتر می‌شود

زکریا ذکاوت

کاربر ویژه
در دوره چشم سوم تکنیک‌های زیادی بود و هر کدام از آنها را می‌توانید انجام دهید قرار نیست که بهترین تکنیک یا قوی‌ترین تکنیک را انجام دهید قرار است آن تکنیکی که می‌توانید و در توانتان هست را انجام دهید
برای نتیجه‌گیری بهتر باید وسوسه رسیدن به نتیجه را در خود کنترل کنید وگرنه هر چقدر علاقه بیشتری به رسیدن به نتیجه باشید نتیجه گرفتنتان کمتر می‌شود
بله درست همان است شما میفرماید استاد چون دوستان تجربه خیلی عالی داشتن ما را هیجان ساخت🥰

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا