تمرین آدمک مغزی

مریم احمدی

کاربر ویژه
با درود خدمت استاد آرام نازنین و دوستان عزیز
گزارش تمرین آدمک مغزی
در روز سوم تمرین،
در نوبت اول
من انرژی بسیار زیادی در کف پاهام حس کردم که به سرعت حرکت میکرد مثل آب در حال جوشیدن بود ولی گرم نبود، در وسط تمرین کف سرم بی حس شد بعد سرد شد و دست و پام به صورت غیر ارادی پرش داشت، حرکت انرژی در بدنم با سرعت زیاد را حس کردم اولش ترسیدم و چشمام را باز کردم ولی دوباره از اول تمرین را انجام دادم اولش استرش شدیدی با هجوم افکار مختلف داشتم بعد گفتم بعدا بهت فکر میکنم و تمرین را انجام دادم ولی حس میکنم پر انرژی تر شدم و درد هایی که دارم حس میکنم کمی آرامتر از قبل شدند و به اون شدت آزار دهنده نیستند،
اما
در روز سوم نوبت دوم انجام تمرین، در دستهام از کتفم درد شدیدی شروع شد که آزار دهنده بود، و اینکه من قبلا فتق دیسک گردنم را عمل کرده بودم و سمت چپم ضعیف تر از سمت راستمه ولی در طول تمرین سمت چپم به شدت درد میکرد و دردش هنوز هم ادامه داره ولی الان ارامتر شده از نظر شدت، قبل از تمرین درد نداشتم ولی در طول انجامش در نوبت دوم این اتفاق افتاد و اینکه انرژی زیادی در کف پاهام حس کردم و در سر و گردنم هم همینطور، البته به سرعت و شدت کف پاها نبود،
من بسیار پر انرژی شدم و خستگی قبل را ندارم😍
و اینکه وقتی تمرین را انجام میدم، قسمتهایی از گردن و دستهام و زانوم که ارتروز دارن درد شدیدی میگیرند و بعد از تمرین کمی آرامتر میشن.
این خوبه یا بده؟
آیا این نواحی مشکل دار خوب میشن؟
ممنون و سپاسگزارم
🙏🙏🙏🙏

Dr.Aram

تیم مدیریت
بسیار عالی انجام دادید تکنیک‌ها را و تجربه خیلی خوبی داشتید و این نشان می‌دهد که تصمیم قطعی گرفته‌اید که تغییرات خیلی خوبی را در خود ایجاد کنید و به شما تبریک می‌گویم

هر زمانی که شما تکنیک را انجام می‌دهید اگر بخشی از بدنتان درد گرفت نشان دهنده انسداد انرژی در آن هست که بعد از چند بار انجام دادن آن معمولاً برطرف می‌شود
با توجه به تکنیک‌هایی که در بخش سلامتی به شما می‌گوییم شما می‌توانید مستقیماً بر روی آنها نیز کار کنید و بخش‌هایی را بهتر کنید

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا