تکنیک تجسم خلاق

مریم شیرخانی

کاربر ویژه
سلام
چند بار تکنیک تجسم خلاق استاد رو انجام دادم تصمیم گرفتم بر اساس این تکنیک خودم تجربه جدیدی داشته باشم . ی صبح با دوچرخه ثابت یک جاده ی سراشیب تند ساحلی کنار یک اقیانوس زیبا رو تجسم کردم . درحالی که سوار دوچرخه بودم باسرعت بسیار زیادی از اون سراشیبی پایین میومدم موج ها به موج شکن می خورد وآب به صورتم می پاشید تصاویر بسیار روشن و زند ه بود . هیجان فوق‌العاده ای داشت حسم کاملا واقعی بود سرعت زیاد دوچرخه سراشیبی، آب اقیانوس که به صورتم میخورد ، توصیف کردنی نیست. بعد یک جاده ی جنگلی رو تجسم کردم که انواع حیوانات دو طرف جاده ایستاده بودن و منو تماشا میکردن . در ضمن من خیلی حیوانات رو دوست دارم . و من با دوچرخه از جاده عبور میکردم . اینقدر حس خوبی داشت من متوجه گذشت زمان نشدم فقط خدا میدونه چقدر رکاب زدم شاید دوساعت دوچرخه روی شماره سه بود . خلاصه تموم شد و من به کارهای عادی خودم پرداختم اون روز خیلی پرنشاط بود . شب موقع خواب دیدم یا خدا پاهام داره از درد میترکه سریع گرفتم اوضاع خیلی خرابه ی قرص استامینوفن ۵۰۰ خوردم ندایی آمد که یکی کمه دومین قرصم خوردم و خوابیدم . نتیجه اخلاقی دوستان حواستون به زمان باشه ۲۰ دقیقه کافیه.

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا