جدول کانال پکیج خودهیپنوتیزم

مریم اخلاقی

کاربر ویژه
سلام خدمت استاد گرامی و همه دوستان

آقای دکتر من میخوام برای درآمد بیشتر تمرین کنم
تو جدول نوشته شده
نقشه گنج ۶ ، تسلط بر کار ۷ و همینطور چند تا فایل دیگه که عددهاش ۷ بود

منظور از این عددها چیه ؟ متوجه نشدم منظور تعداد هست؟ روز هست ؟ اگر چند فایل هست چطور همه رو انجام بدم ؟
اگه منو راهنمایی کنین خیلی ازتون ممنون میشم 🙏

مریم قلی کیانی

کاربر ویژه
سلام خدمت استاد ارام عزیز
استاد این جدول رو من ندارم .داخل فیلم کلاس بهش اشاره شد.ومن به بچه های موسسه تماس گرفتم که یه عکس از این جدول برای من بفرستند که بدونم برای هر منظور هر تکنیک رو چند بار باید انجام بدم .ولی متاسفانه نفرستادند
لطفا اینجا عکس جدول رو قرار میدین
ممنون

Dr.Aram

تیم مدیریت
سلام خدمت استاد ارام عزیز
استاد این جدول رو من ندارم .داخل فیلم کلاس بهش اشاره شد.ومن به بچه های موسسه تماس گرفتم که یه عکس از این جدول برای من بفرستند که بدونم برای هر منظور هر تکنیک رو چند بار باید انجام بدم .ولی متاسفانه نفرستادند
لطفا اینجا عکس جدول رو قرار میدین
ممنون
در کانال تلگرامی در پست‌های آخری گذاشته شده است

مریم قلی کیانی

کاربر ویژه
استاد من فقط خود هیپونیزم مقدماتی رو داخل تلگرام دارم و خودهیپنوتیز حرفه ای رو هم داخل اسپات پلیر دارم که جدول دردهیچ کدومشون نیست
میشه لطفا برای خودهیپنوتیزم حرفه ای من رو در کانال تلگرامی هم اضافه بکنن تا به جدول دسترسی داشته باشم؟
ممنون

Dr.Aram

تیم مدیریت
استاد من فقط خود هیپونیزم مقدماتی رو داخل تلگرام دارم و خودهیپنوتیز حرفه ای رو هم داخل اسپات پلیر دارم که جدول دردهیچ کدومشون نیست
میشه لطفا برای خودهیپنوتیزم حرفه ای من رو در کانال تلگرامی هم اضافه بکنن تا به جدول دسترسی داشته باشم؟
ممنون

خانم قلی کیانی عزیز
دسترسی ندارم که بتونم شما رو به کانالی اد کنم
لطفاً با مرکز تماس بگیرید و با اون‌ها در میون بذارید

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا