خشکی مفصل کمر

مونا خلجی

کاربر ویژه
درود بر شما استاد عزیزم ، استاد جان من مهره ۵ یا ۶ کمرم دارای خشکی مفصل هست به پزشک مراجعه کردم گفتن بر اثر کمبود آب بوجود اومده ، الانه من روش درمان استخوان انتحای ستون فقرات رو انجام میدم ، اول پاکسازی عمومی ، بعد روی چاکرا قلب جلویی و پشتی کبد پاکسازی میکنم موضعی و باسبز و ابی و بنفش بهش انرژی میدم ، چاکرا شبکه خورشیدی جلویی و عقب هم همچنین انجام میدم و در انتها روی قسمت اسیب دیده پاکسازی موضعی با سبز میکنم فقط چون میگم نزدیک طحال هست بهش نارنجی نمیدم گفتم شاید تاثیر گذار باشه مجدد این الان درسته من انجام میدم ؟ تو کتاب گفته فقط پاکسازی نگفته با چه پرانایی بعدش با سبز و ابی و زرد بهش انرژی میدم و قاعده ای و ناف و پاکسازی و انرژی میدم فقط نمیدونم پاکسازی ناف فقط با سبزه ؟ یا اونم چون جز غیر حساس هست دو دلم که با نارنجی انجام بدم یا نه در نهایت به ناف با سفید انرژی میدم دردم میافته خیلی عالیه ، اصولا یکروز درمیون انجام میدم خواستم بدونم این پرتکلی که استفاده میکنم مناسب خشکی مهره ی کمرم هست ؟ یا پرتکل خاصی داره ؟ چون این بیماری اسمی نداره ممنون از راهنماییتون

Dr.Aram

تیم مدیریت
دقیقاً بر اساس پروتکل پیش بروید
پیش تصوراتی که داری در مورد چاکرای جنسی یا راه های دیگر که انرژی به طحال منتقل می شود درست نیست و با انرژی که گفته می‌شود باید به آنها پاکسازی یا انرژی داد.
به طور کلی پاکسازی ناحیه های حساس با سبز و بنفش و پاکسازی های غیر حساس با سبز و نارنجی.
در هیچ موردی به جز خانم های باردار از سبز استفاده نمی کنیم آن هم فقط در چاکرای جنسی و نافی.

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا