اعظم فنایی
کاربر ویژه
درگروه انرژی درمانی یکی از دوستان که سنگ کلیه دارن درمان انجام دادم وسنگ از کلیه خارج شده والان در نزدیکی مثانه قرار داره که امیدوارم زودتر خارج بشه ودیگه درد نداشته باشه
برای درمان سنگ کلیه از تکنیکی که به عنوان سنگ کلیه که به صورت کامل آوردهایم استفاده کنید که از آن از پاکسازی با سبز متوسط ۵۰ درصد و نارنجی متوسط ۵۰ درصد و انرژی آبی و سبز و نارنجی متوسط ۵۰ درصد انرژی می دهیمسلام دوستان عزیز وگرامی. دیشب دخترم رو پاکسازی کردم وسنگ کلیه داره
دیشب دردش کم شد ولی امروز فقط شکم دردداشت دوباره جاروکردم وانرژی آبی روشن مایل به سفید دادم کمی بهتر شد شما برای درمان سنگ کلیه چکار میکنید؟ ممنون
دورد استاد جان یک تجربه از تکنیک سنگ کلیه داشتم که مورد اولین بارم بود که برای پودر شدن سنگ کلیه استفاده کردم تاحالا پیش نیومده بود برای تفریح به جنگل رفته بودیم موردی بود سنگ کلیه اش در مجاری ادرار گیر کرده بود و انسداد ودفع ادرار ممکن نبود سنگ رو کاملا بالمسشون متوجه بودند که من ازاین تکنیک استفاده کردم کمتر از نیم ساعت خیلی تایم کمی بود که هیچ اثری از سنگ نبود پودر شده بودبله پاکسازی با همون جارو کردن با سبز متوسط ۵۰ درصد و نارنجی متوسط ۵۰ درصد هست که این فقط برای سنگ کلیه هست موارد دیگر از رنگهای روشنتر استفاده میکنیم.
و بعد توی مرحله انرژی دادن بعد از اینکه آبی و سبز و نارنجی را پشت سر هم دیگر و به ترتیب دادیم در آخر با آبی خیلی کمرنگ ۵ درصد تثبیت میکنیم
این کار را باید هر روز یا یک روز در میان انجام بدهید معمولا حدود یک الی دو هفته سنگ دفع میشود
بعضی از مواقع هست که ما احساساتی میشویم و انرژی زیادی از خودمان در درمان استفاده میکنیم به همین دلیل است که بعد از آن ممکن است دچار سرگیجه یا خستگی بشویمدورد استاد جان یک تجربه از تکنیک سنگ کلیه داشتم که مورد اولین بارم بود که برای پودر شدن سنگ کلیه استفاده کردم تاحالا پیش نیومده بود برای تفریح به جنگل رفته بودیم موردی بود سنگ کلیه اش در مجاری ادرار گیر کرده بود و انسداد ودفع ادرار ممکن نبود سنگ رو کاملا بالمسشون متوجه بودند که من ازاین تکنیک استفاده کردم کمتر از نیم ساعت خیلی تایم کمی بود که هیچ اثری از سنگ نبود پودر شده بود
فقط استاد خودم بعد یک ساعت یه سرگیجه گرفتم انگار که دارم بُعدم رو عوض میکنم ،زیاد انرژیم رفته بود،استاد برای تقویت خودم و کنترل این موارد پیش نیاد چه پیشنهادی میدید در طولانی مدت مشکل ساز نباشه
سپاس از پاسخگویتان استاد عزیزمبعضی از مواقع هست که ما احساساتی میشویم و انرژی زیادی از خودمان در درمان استفاده میکنیم به همین دلیل است که بعد از آن ممکن است دچار سرگیجه یا خستگی بشویم
باید تمرین انجام دهیم همونجور که از روز اول تا الان قدرتتان خیلی زیاد شده است و تبحررتان زیاد شده است متوجه شدهاید که انرژی درمانی بر پایه یک فیزیک سالم هست پس اگر مرتباً خوب بخورید خوب بخوابید خوب استراحت کنید خوب زندگی کنید و بدن و فیزیک خوبی داشته باشید
درمانگر قوی و بهتری خواهید بود