درمان سکسکه ناگهانی

سعید شیرزادی

کاربر ویژه
باسلام، توی خونه نشسته بودیم که همسرم ناگهانی دچارسکسکه شد یه لقمه نون خورد یه لیوان آب خورد اماسکسکه بندنیومد خانومم خیلی کلافه شده بوددچار استرس زیادی شد منم کتاب انرژی درمانی رونگاه کردم پروتکل قطع سکسکه رو براش انجام دادم خداروشکر وبه لطفا آموزه های استادآرام عزیز ، بعداز دودقیقه سریعا سکسکه بند اومد. هم خودم وهم خانومم کلی برای استاد آرام دعا کردیم که این علم وآگاهی والا و الهی رو به من آموزش دادند . هزاران درود برشما

رویا نجفی

کاربر ویژه
سلام

این پروتکل در کتاب مقدماتی هست . شما فقط با رنگ سفید درمان رو انجام دادین ؟

یکی از درمانجوها چند ساعتی هست که دچار سکسکه شده و من دو دور پروتکل سکسکه رو انجام دادم البته با رنگ سبز و بنفش پاکسازی و انرژی دادم و درمان دستوری هم انجام دادم ولی هنوز قطع نشده سکسکه .
نمیدونم چه کار دیگه ای باید انجام بدم

Dr.Aram

تیم مدیریت
معمولاً پاکسازی کردن چاکرایی شبکه خورشیدی و انرژی دادن نتیجه می‌دهد البته بهتر هست که خود دیافراگم و معده را نیز پاکسازی کنید و انرژی بدهید با توجه
با توجه حساس بودن یا غیر حساس بودن پاکسازی کنید و انرژی بدهید

رویا نجفی

کاربر ویژه
تشکر از راهنماییتون

امروز صبح که دوباره سکسکه شروع شد و استفراغ هم داشتن به پزشک مراجعه کردن و پزشک گفتن مشکل از نارسایی کلیه بیمار هست .
چند تا بیماری کلیه رو باهم دارن و بیماری های دیگه مثل زخم معده . چند روزه درمان براشون انجام میدم ولی نتونستم مرتب روی یک بیماری کار کنم چون هر روز یه ناراحتی جدید اضافه میشه به قبلی ها متاسفانه .

Dr.Aram

تیم مدیریت
همیشه به افراد گوشزد می‌کنیم که اگر یک پروتکلی را برای بیمار انجام دادید و نتیجه نگرفت احتمالاً پروتکل اشتباه انجام می‌شود یا اینکه یک بیماری وجود دارد که ما اون بیماری را درمان نمی‌کنیم
درمانی که در کتاب آمده است و در مورد سکسکه به خاطر ناهماهنگی هست که در عضلات دیافراگم ایجاد می‌شود و با همان درمان هم اتفاق می‌افتد.
اما بیمار شما ظاهراً سکسکه علائم آن بوده و خود بیماری نبوده و باید مستقیم بر روی مشکلات کلیه یا بیماری دیگری که دارد کار کنیم

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا