درمان یبوست حاد

غزل دهقانی

کاربر ویژه
درود بر استاد عزیز و همراهان گرامی
یبوست حاد بیمار ک با هیچ دارو و درمانی جواب نمی‌داد و تا 10 روز هم دفع نداشتن با انرژی درمانی پروتکل تنبلی روده و تقویت روده با رنگ قرمز در ده جلسه درمان شد
سپاسگزارم از استاد عزیزم ک تجربه حس شیرین درمان را به من آموختن ، این بهترین حس دنیاست ک بتونی به ديگران کمک کنی
نور و عشق بر شما

سعید شیرزادی

کاربر ویژه
یبوست حاد بیمار ک با هیچ دارو و درمانی جواب نمی‌داد و تا 10 روز هم دفع نداشتن با انرژی درمانی پروتکل تنبلی روده و تقویت روده با رنگ قرمز در ده جلسه درمان شد
سپاسگزارم از استاد عزیزم ک تجربه حس شیرین درمان را به من آموختن ، این بهترین حس دنیاست ک بتونی به ديگران کمک کنی
نور و عشق بر شما
درود واحسنت به خانم دهقانی .عالی بود

فاطمه توسلی

کاربر ویژه
نور و عشق بر شما
پرتوکل تنبلی روده داریمــ.؟

Dr.Aram

تیم مدیریت
پرتوکل تنبلی روده داریمــ.؟
پروتکلی به اسم تنبلی روده نداریم ولی همین تکنیکی که دوستمون انجام دادن در واقع ترکیبی از درمان یبوست و انرژی قرمزی که به روده‌ها داده می‌شه

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا