درمان یبوست

مرتضی زمانزاده

کاربر ویژه
با سلام و درود خدمت استاد

عمل جارو کردن عمومی را ۳ بار هم از جلو و هم از پشت کامل با سبز ۴۰ درصد با توجه به چاکرای گلو که اینکه نور سفید با دم وارد گلوم میشه و با بازدم نور سبز روشن ۴۰ درصد از دستام خارج میشد که با اون پاکسازی انجام دادم.۲ سپس جارو کردن موضعی رو بروی چاکرای خورشیدی جلویی و پشتی و ناف و ناحیه شکمی انرژی به اینصورت که به گلوم فکر کردم با دم سفید وارد و با بازدم نور سبز روشن ۳۰ درصد به چاکرای جلویی انرژی دادم دستمو تکوندم به قاعده ای فک کردم با دم و بازدم نارنجی روشن دادم و پاکسازی کردم ضمنا ناحیه شکمی رو به سه قسمت تقسیم کردم و پاکسازی انجام دادم .۳ با سبز روشن مایل به سفید و قرمز روشن مایل به سفید به چاکرای شبکه خورشیدی از جلو و از پشت انرزی دادم و موضعی پاکسازی کردم.۴.به چاکرای ناف با توجه به گلوم با سبز روشن مایل به سفیددادم دستمو تکوندم و با توجه به قاعده ای نارنجی دادم تکوندم دستمو و قرمز روشن دادم و دوباره جارو کردم.۵عمل جارو کردن موضعی رو با رنگ سبز و نارنجی بر روی چاکرای قاعده ای انجام دادم و بعد با توجه به قاعده ای انرژی پرانای قرمز روشن مایل به سفید با سه. تنفس دادم و تثبیتش کردم و در اخر قطع لینک انجام دادم و اتش سبز رو خاموش کردم .خوشبختانه بیمار همون لحظه مشکل برطرف شد .سپاس از استاد بزرگوارم

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا