روان درمانی درمان خشم

علی آل ابراهیم

کاربر ویژه
من سال ها با موضوع روانی خشم درگیر بودم و بارها میشد که ساعت ها فکرم رو درگیر میکرد و ارامش زندگیم رو میگرفت و باعث دعوا با اطرافیانم میشد و واقعا به جنون میذسیدم گاهی و زجر میکشید
و زمانیکه روان درمانی خشم رو انجام دادم زندگیم عوض شد و به ادم دیگه ای تبدیل شدم ، اون انرزی شیطانی درونم بیرون رفته و انگار ازاد شدم به حس رهایی داره ، الان زندگیم بهتره ارتباطاتم بهتره کلا دیدگاهم به دنیا عوض شده و همه اینا تو چند دقیقه اتفاق افتاد و واقعا الان به فکر ساخت یه بیزینس جدیدم و دارم اروم اروم به معنای واقعی طعم ارامش رو میچشم و ارتباطم با ادما و جامعه بی نهایت بهتر شده و عزت نفسم بیشتر شده و از خودم بیشتر خوشم میاد و هیچ دوره ای نمیتونست و نتونسته بود همچین کاری کنه. من با روشی که استاد گفتند ازاد شدم و الان دارم زندگی میکنم و لذت میبرم بی نهایت سپاسگزارم چون اگه این موارد رو یاد نمیگرفتم قادر به ادامه دادن نبودم
گاهی ادم زیر فشار به تموم کردن زندگی فکر میکنه تا اینکه افراد و اساتیدی سر راه ادم قرار میگیرن که زندگی دوباره ای به ادم میبخشن و من یک‌روز برای استاد عزیز جبران میکنم. خیلی خیلی خیلی ممنونم

Dr.Aram

تیم مدیریت
درود بر آقای ابراهیم عزیز
طرز تفکرات ما باعث می‌شود که احساس خشم در ما ایجاد شود و این احساس خشم طرز تفکرات خشم ما را بیشتر می‌کند و این دوره تازه باعث می‌شود که ما سال‌ها در خشم خودمان فرو برویم و نتوانیم اطرافمان را به خوبی و وضوح ببینیم.
پاکسازی خشم دقیقاً این چرخه را از بین می‌رود و متوجه می‌شویم که بیرون چقدر زیباست.

قابل توجه همه دوستان:
خشم به خاطر کارهایی که دیگران می‌کنند نیست به خاطر افکاری هست که ما در درونمان داریم و این افکار انرژی منفی و آلوده زیادی را در درون ما ایجاد کرده است.
هر احساس منفی دیگری نیز می‌تواند این گونه از بین برود
تبریک میگم
موفق باشید

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا