سندروم کوندالینی

آرش سپهری

کاربر انجمن
سلام
من تازه با این انجمن آشنا شدم. من برای مشکل سندروم کوندالینی به دنبال مشاوره با یک استاد معنوی هستم. با کمی جستجو در اینترنت با موسسه تجسم خلاق آشنا شدم که گفتند امکان مشاوره با دکتر آرام نیست.... به من دوره پرانیک هیلینگ رو پیشنهاد کردند که ربطش رو متوجه نشدم، خودم ریکی سطح 3 دارم... همه دوره ها هم آنلاین هستش... من دنبال دوره تکنیکال نیستم. و اینکه در مورد مباحث خود شناسی دوره آنلاین برای من قابل درک نیست.
سپاسگزار میشم اگه بتونید کمکم کنید...

Dr.Aram

تیم مدیریت
درود بر آقای سپهری عزیز
خوش آمدید
از نظر ما سندروم کندالینی سندروم خوبی نیست و باید آن را آرام کرد
به همین دلیل تنها تکنیکی که می‌تواند به شما کمک کند که بتوانید این سندروم را آرام کنید و عوارض آن را کاهش بدهید می‌تواند
دوره پرانیکلینگ باشد که با استفاده از تکنیک‌هایی که به افراد آموزش داده می‌شود و پاکسازی‌هایی که در ناحیه و در مسیر انرژی کندالینی بر روی افراد ایجاد می‌کند می‌تواند این انرژی را آرام کند و فردا به شرایط عادی برگردد.
در تکنیک‌های ریکی و روش‌های دیگری که مبنای آنها بیشتر بر انرژی دادن هست سندروم کندرینی تحریک می‌شود
ما در مرکز بیشتر بر روی تکنیک‌ها متمرکز هستیم تا مباحث عرفانی.
چون مباحث عرفانی بسیار شخصی هستند و هر فردی می‌تواند هر جوری که دوست دارد آنها را توجیه کند.
ولی در تکنیک‌ها افراد خود به خود مسیر صحیح را پیدا می‌کنند

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا