سوال در مورد آدمک مغزی

نرگس عطار

کاربر ویژه
سلام استاد . میشه بفرمایید برون ریزی تمرین آدمک مغزی معمولا چطوریه؟
اگر بیش از ۳ بار در روز انجام بدیم چی میشه؟
اگر خوابمون ببره اون قسمت تکرار جملات آخر فایل رو انجام ندیم آیا باز هم تاثیری در تسلط ما بر خودمون و آرامشمون داره؟
این تمرین فقط برای همون جمله کنترل خود و آرامش داشتن هست یا بعدا میشه ازش برای خواسته های دیگه استفاده کنیم؟
این تمرین خیلی شبیه یوگا نیدراست که من تا چند روز قبل انجام می‌دادم با این تفاوت که اونجا خواسته خودمون رو با پیدا کردن سنگل پا در مدیتیشن جایگزین می کنیم البته حتما شما اطلاعات خیلی بیشتری دارین ممنون میشم در این مورد هم اطلاعاتی به من بدین

Dr.Aram

تیم مدیریت
این یکی از تکنیک‌های خلق آینده هست که به شما کمک می‌کند بتوانید در خلسه عمیق قرار بگیرید
در همین جا متوقف نمی‌شود و تکنیک‌های دیگر به این اضافه می‌شوند تا سریع‌تر بتوانیم به خواسته و چیزی که می‌خواهیم برسیم
خواب رفتن شما همونطور که در کلاس هم گفتم علت‌های مختلفی دارد
یکی از دلایل آن این هست که تکنیک بسیار خواب آور است و علت دیگر آن این هست که بدن شما به دلیل فشارها و تنش‌هایی که بر روی آن شده است نیاز به خواب دارد تا خودش را بتواند ترمیم کند
پس نگران خواب نباشید.
نگران جملات هم نباشید
همین که آن را در اول می‌گویید تاثیر خودش را دارد
نیازی نیست کمالگرا باشید اجازه بدید خود به خود اتفاق می‌افتد آنچه که از دستتان برمی‌آید انجام بدید به خودتان فشار وارد نکنید

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا