سوال روان درمانی نشخوار ذهنی

فخری صالحیان

کاربر ویژه
درود بر استاد گرانقدر
میشه یک پروتکل کامل برای درمان لکنت زبان بفرمایید،
بیمار پسر نوجوانیست که گویا در اثر استرس های وارده از طرف والدین وتوقعات زیاد از او، عارض شده وگلو درد هم زیاد داره
ومدتی است که از استخوان ران اش یک زائده استخوانی رشد کرده وداره رشد میکنه ومی خوان عملش کنند با انرژی درمانی با چه پروتکلی؟

فخری صالحیان

کاربر ویژه
سلام استاد گرانقدر
فردی که سرطان خون داره در حال حاضر بدلیل عفونت خون در بیمارستان بستری شده چه درمانی روش انجام بدم؟

Dr.Aram

تیم مدیریت
فردی که سرطان خون دارد باید درمان سرطان خون در کتاب پیشرفته برای او انجام شود
و اگر عفونت خون دارد باید علاوه بر سرطان خون عفونت خونین نیز برای او انجام شود
که بر اساس اولویت که الان کدام یک از مشکلات بیشتر او را اذیت می‌کند که در حال حاضر به نظر می‌رسد عفونت خون مشکل حاد او هست عفونت خونی را ابتدا انجام بدهید و بعد سرطان خون را انجام دهید.
بتمن پروتکل را بخوانید در برخی از جاها ممکن هست که انرژی‌هایی داده شده برعکس باشد در آنجاها انرژی ندهید یا فقط سفید بدهید

فخری صالحیان

کاربر ویژه
سپاس استاد🙏🌹
تو پروتکل ها ی انجمن و کتاب گشتم عفونت خون را پیدا نکردم میشه عفونت خون را بفرمایید روی ریه ها باید کار کنم لطفا راهنمایی کنید تا بتونم روی این بیمار کار کنم
ممنون

Dr.Aram

تیم مدیریت
تکنیک پاکسازی خون که فکر می‌کنم در pdf که به شما دادیم صفحه ۱۲۵ هست کتاب پیشرفته

فخری صالحیان

کاربر ویژه
سلام ودرود
بیماری دارم که آلرژی حاد دردستگاه تنفسی دارند نسبت همه بوها وبسیاری از مواد غذایی حسایت دارند ودچار تنگی نفس وسرفه وگرفتگی صدا می شوند
6سال هست که این بیماری را دارند و70ساله هستند
دو جلسه پروتوکل آلرژی حاد را دارم کار میکنم
ریه ها را از جلو پشت با سبز ونارنجی پاکسازی میکنم وبا دادن آبی وسپس سبز ونارنجی وقرمز از پشت وجلو انرژی می دهم این کارم درسته؟
با توجه که 71ساله هستند چند بار در هفته انجام بدم

Dr.Aram

تیم مدیریت
سلام ودرود
بیماری دارم که آلرژی حاد دردستگاه تنفسی دارند نسبت همه بوها وبسیاری از مواد غذایی حسایت دارند ودچار تنگی نفس وسرفه وگرفتگی صدا می شوند
6سال هست که این بیماری را دارند و70ساله هستند
دو جلسه پروتوکل آلرژی حاد را دارم کار میکنم
ریه ها را از جلو پشت با سبز ونارنجی پاکسازی میکنم وبا دادن آبی وسپس سبز ونارنجی وقرمز از پشت وجلو انرژی می دهم این کارم درسته؟
با توجه که 71ساله هستند چند بار در هفته انجام بدم
پروتکل را اگر انجام دادید ، درست هست .

آخرین ویرایش:

فخری صالحیان

کاربر ویژه
درود استاد
بیماری که شروع بیماریش با سرطان استخوان بوده وبعد چند سال درمان، به کبداش سرایت کرده والان تمام کبد درگیر شده وکبدکارش را انجام نمیده
آیا می توانیم با انرژی درمانی کاری براش انجام بدیم؟

Dr.Aram

تیم مدیریت
منظورتون از اینکه کاری برای بکنیم دقیقا چیه؟
درود استاد
بیماری که شروع بیماریش با سرطان استخوان بوده وبعد چند سال درمان، به کبداش سرایت کرده والان تمام کبد درگیر شده وکبدکارش را انجام نمیده
آیا می توانیم با انرژی درمانی کاری براش انجام بدیم؟

Dr.Aram

تیم مدیریت
باز همان صحبت قبلی را فرمودید
انرژی درمانی براش فایده ای داره منظورتون چیه؟
اگر منظورتون این هست که صد درصد خوب بشه کسی نمی دونه در این مورد نظر بده .
اما اگه منظورتون این هست که میشه بهش کمک کرد و تا شرایط زندگی براش بهتر بشه . بله می تونید درمان سرطان و سیروز کبد را انجام بدید
بستگی به شرایط بیمار و پشتکار خودتون تاثیر درمان متفاوت هست.
بیشتر به پشتکار شما ارتباط داره و بر اساس پروتکل انجام بدید ، ربطی به تازه کار بودن زیاد ندارد .

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا