صدای سگ

مهین جواهری

کاربر ویژه
خانه خواهرم مهمان بودم و شب را انجا ماندم در اتاق خواهر زادهم پشت ان ساختمان در حال احداث بود که سگهای در انجا بودند صدای سگها و پارس کردن انها به طرز بدی بود که وحشتناک و باورنکردنی بود یک لحظه هم ساکت نمی شدند
با بنفش و ابی به گلوی سگ و روان انها سگها را دور کردم از نارنجی استفاده نکردم این انرژی مخرب هست بدتر به سگ اسیب میزد و با دستور ۳بار تکرار به سگ ارام شو ساکت شو بعد از یک ربع تقریبا سگها رفتند جالبتر اینه که دیگر هیچ سگی نیست تقریبا یکماهی میشود صدای هیچ پارسی نیست

القا ذهنی و دستوری روی حیوانات هم اثر میگذارد

سعید شیرزادی

کاربر ویژه
درود فراوان .
هزارماشالله خانم جواهری خیلی پشرفت خوبی دارین واقعا ایده های خیلی خوبی بکارمیبرید برام جالبه .بابنفش وآبی گلوی حیوون رو پاکسازی کردین وسپس بنفش وآبی انرژی دادین؟

اکرم کیانوش

کاربر ویژه
خانه خواهرم مهمان بودم و شب را انجا ماندم در اتاق خواهر زادهم پشت ان ساختمان در حال احداث بود که سگهای در انجا بودند صدای سگها و پارس کردن انها به طرز بدی بود که وحشتناک و باورنکردنی بود یک لحظه هم ساکت نمی شدند
با بنفش و ابی به گلوی سگ و روان انها سگها را دور کردم از نارنجی استفاده نکردم این انرژی مخرب هست بدتر به سگ اسیب میزد و با دستور ۳بار تکرار به سگ ارام شو ساکت شو بعد از یک ربع تقریبا سگها رفتند جالبتر اینه که دیگر هیچ سگی نیست تقریبا یکماهی میشود صدای هیچ پارسی نیست

عالی مثل همیشه❤🌹👏👏👏👏👏

Dr.Aram

تیم مدیریت
من فکرمی کنم به همه ی پرسش وپاسخها دسترسی ندارم میشه راهنمایی کنید?
اینجا تجربیات افراد نوشته می‌شود و سوالات در بخش سوال‌ها پرسیده می‌شود آیا شما در بخش سوالات دسترسی ندارید به هر بخشی که دسترسی ندارید اسکرین شات در تلگرام بفرستید

سعید شیرزادی

کاربر ویژه
متاسفانه دستم خورد عکس رو سه بار ارسال کردم .ولی باید شمابه این صفحه دسترسی داشته باشین وبخشهای دیگه رو مطالعه بفرمایید.

اکرم کیانوش

کاربر ویژه
اینجا تجربیات افراد نوشته می‌شود و سوالات در بخش سوال‌ها پرسیده می‌شود آیا شما در بخش سوالات دسترسی ندارید به هر بخشی که دسترسی ندارید اسکرین شات در تلگرام بفرستید
دروداستاد دربخش سوال ها دسترسی دارم خیلی کم سوال جواب میبینم
اینکه اقایشیرزادی فرستادند دسترسی ندارم

خلیل شهریاری

کاربر ویژه

سلام
منم روی گربه هایی که تو حیاط میومدن دستوری کار کردم بدون رنگ 😊
و تاثیر گذاشت و الان گربه ای نمیاد تو حیاط👍😄😄

خلیل شهریاری

کاربر ویژه
درودآقای شیرزادی
این متن که فرستادین کلیک می کنم صفحه خالی میاد
میگه شمابه مشکل برخوردید
اخه برام سوال شد که ۲۰۰نفر هستند چرامن پرسش وپاسخی نمیبینم
لطفاراهنمایی کنید
سلام
منم کلیک کردم همین پیام اومد
به کانال روانشناس خوب هدایت میشد ولی وصل نمیشد

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا