فلج خواب(بختک) ـ کندالینی

hashemi

ناظم انجمن
رویاهای شفاف می‌تواند تجربه‌ای چنان قدرتمند باشد که نیروی رویاهایتان شما را در بر بگیرد، به طوری که دچار فلج خواب شوید، به این معنی که هوشیاری آنقدر درگیر واقعیت رویای شفاف است که نمی‌خواهد خود را از آن بیرون بکشد. فلج خواب می‌تواند بیش از دوازده ساعت در یک زمان ادامه یابد. با این حال، می‌توانید در همان مدت زمان، یک عمر شادی و خوشبختی فراتر از زمان و مکان را در دنیای رویای شفاف تجربه کنید. فلج خواب می‌تواند یک مشکل باشد اگر صبح روز بعد کاری برای انجام دادن داشته باشید. باید یاد بگیرید که با این مشکل کنار بیایید زیرا اگر آن را تجربه می‌کنید، تا زمانی که به طور طبیعی بیدار نشوید، خلاص شدن از آن آسان نخواهد بود. من این مشکل را داشتم، به خصوص در دو تا سه سال اول پس از بیداری، بعضی شب‌ها
تا شانزده ساعت می‌خوابیدم و کاملاً نمی‌توانستم تا پایان تجربه بیدار شوم. فلج خواب در سال‌های اولیه بیداری کندالینی شایع‌تر از سال‌های بعدی است، زیرا هوشیاری شما در حال تطبیق با جهان‌های درونی است که در درون شما برای کاوش باز می‌شوند. وقتی سعی می‌کنید در یک رویای شفاف از فلج خواب بیدار شوید، فشار فوق‌العاده‌ای بر مغز خود وارد خواهید کرد زیرا چرخه‌های مغز شما هنوز با این واقعیت درونی طنین‌انداز می‌شوند. علاوه بر این، فعالیت مغز در طول فلج خواب افزایش می‌یابد زیرا مغز تحت این تصور است که آنچه تجربه می‌کند واقعی است. همانطور که هوشیاری شما به مرور زمان با واقعیت رویای شفاف تطبیق می‌یابد، یاد می‌گیرد که بین دنیای درونی و واقعیت بیرونی. به این ترتیب، شما قادر خواهید بود به فرمان، بین این دو حالت تغییر وضعیت دهید و از آنها خارج شوید. این مهارت آموختنی با تجربه توسعه می‌یابد...
: من هرگز نشنیده‌ام که فلج خواب برای شما یا سلامتی‌تان مضر باشد. همانطور که گفته شد، چالش اصلی بیدار شدن از آن در زمانی است که از شما خواسته شده است. اگر تقریباً هر شب رویای شفاف می‌بینید، ممکن است با این مشکل مواجه شوید، بنابراین برای این اتفاق آماده باشید. اگر نمی‌توانید برنامه‌های صبحگاهی خود را انجام دهید، اگر بهانه‌ای از قبل آماده داشته باشید، مفید خواهد بود. گفتن ساده‌ی «نمی‌توانم بیدار شوم» در دنیای مدرن کافی نیست. همچنین، به خاطر داشته باشید که در حالی که فلج خواب را تجربه می‌کنید، از نظر افرادی که شما را در این حالت می‌بینند، جن‌زده به نظر خواهید رسید.
پس مراقب باشید چه کسی هنگام خواب به اتاق شما دسترسی دارد. توصیه می‌کنم این موضوع را به هر کسی که با او زندگی می‌کنید بگویید تا اگر شما را در این حالت دیدند، شما را تنها بگذارند. من بارها به یاد دارم که سعی می‌کردم از فلج خواب بیدار شوم و لحظه‌ای که خودم را مجبور به باز کردن چشمانم و نشستن می‌کردم، واقعیت درونی مرا گرفت و مرا به عقب روی تخت هل داد. این کمکی نمی‌کند که وقتی در حال رویای شفاف هستید، بدن فیزیکی شما آنقدر سنگین به نظر می‌رسد که انگار از سرب ساخته شده است. گاهی اوقات ممکن است احساس کنید که واقعیت‌های بیرونی و درونی برای برتری بر آگاهی در حال مبارزه هستند.
با این حال، هرچه آگاهی شما از این جهان‌های درونی مختلف آگاه‌تر شود و آنها را تجربه کند، قادر خواهد بود به فرمان وارد واقعیت‌های دیگر شود و از آنها خارج شود. فلج خواب خطرناک نیست. جدا از اینکه بعد از آن احساس گیجی و خستگی می‌کنم، هرگز هیچ عارضه جانبی دیگری را تجربه نکرده‌ام و از افراد دیگر که کوندالینی بیدار کرده‌اند نیز چیزی در این مورد نشنیده‌ام. خستگی ناشی از درگیر شدن تمام عملکردهای درونی شما در یک رویای شفاف است که به جای استراحت، فشار بیشتری بر بدن فیزیکی شما وارد می‌کند.
همچنین اضافه می‌کنم که ممکن است در این واقعیت رویای شفاف چنان اوقات خوشی را سپری کنید که هر کاری هم که روز بعد انجام دهید، نخواهید از آن بیرون بیایید. همچنین، توجه داشته باشید که بدن شما ممکن است در این مدت بیش از حد معمول گرم شود و منجر به تعریق شدید شود. فلج خواب، انرژی کندالینی را قادر می‌سازد تا شما را از درون متحول کند، بنابراین در این حالت فعالیت کندالینی افزایش می‌یابد.

From Part VIII-Kundalini and Lucid Dreams

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا