فیلم چگونه بیاموزیم

اعظم غلامی

کاربر ویژه
ضمن تشکر از استاد عزیز بابت ارسال این فیلم پربار ،برداشتی که من از فیلم داشتم این بود که با اعتماد به مربی با تجربه،کاردان و دلسوز و انجام مداوم تمرین ها، در طی زمان حرکات دست و بدن با ذهن منطبق شده و با تمرکز بر آنچه که میخواهیم و هدف ماست میتوانیم به خواسته هامون برسیم.و صد البته باید رنجی که در ابتدای این مسیر متحمل میشویم را برای رسیدن به هدف والا و مقدس بپذیریم.

بهزاد حسینی

کاربر ویژه
با سپاس فراوان از فیلم آموزنده و پرورشی چگونه بیاموزیم
مربی هوشمند بسیار خلافانه و موجز می تواند شاگرد بی صبر و هیجان زده را با روشهایی جالب و بدون آنکه فرد بداند در حال آموزش و پیشرفت است به سوی اهداف از پیش تعیین شده هدایت کند.
روشی که در پرورش استفاده می شود ولی آموزش آن بی بهره است.
اگر خواسته ای داریم می بایست برای آن نهایت تلاشمان را انجام دهید هر چند به ظاهر سخت باشد، رنجی نیست بلکه سراسر امید است و هدایت و اگر رنجی باشد ناکام می مانیم.
اعتماد بی قید و شرط به استاد لازمه پیشرفت و رشد است.
اگر استاد را انتخاب کرده ایم پس باید همه آنچه که می گوید را بی چون و چرا انجام دهیم و نظر و تفسیر خودمان را کنار بگذاریم چون نسبت به انتخاب استاد مسئولیم
با سپاس از این آگاهی
با سپاس از ذکاوت استاد
با سپاس از مهرتان
جاوید باشید و مانا

Dr.Aram

تیم مدیریت
درود بر خانم غلامی و آقای حسینی عزیز
از ابراز نظراتتون بسیار ممنونم و من هم مشتاق هستم مشتاق‌تر از شما که بتوانم انرژی درمانی را به شما
یاد بدهم و می‌دانم که اینگونه می‌توانیم به عزیزانمان کمک‌های زیادی را بکنیم
و امیدوارم که این اعتماد شما را بتوانم جبران کنم و چیزهایی که در این ۳۰ سال گذشته آموخته‌ام و در مورد انرژی درمانی بوده است را در یک ماه به شما انتقال دهم
سپاس از اعتماد شما

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا