گاز شدید و رفلاکس شدید معده

با سلام و عرض ادب من ب ای ایشان پرودکل های درد شکم وسو هاضمه رو به صورت ترکیبی انجام دادم و به معده هم با نارنجی انرژی دادم ولی متاسفانه با کوچکترین چیزی که می خورند معدشون شدیدا گاز تولید می کنه ممنون میشم. راهنمایی بفرمایید

Dr.Aram

تیم مدیریت
پروتکلی برای گاز شکم نداریم
و این کاری که شما انجام دادید ارتباط خیلی زیادی برای گاز شکم ندارد به خاطر همین نتیجه نگرفتید

برای رفلاکس معده یکی از مشکلات معده مثل سوء هاضمه یا زخم معده را برای او انجام دهید
و به معده انرژی آبی فراوان و بعد بنفش بدهید

و این کاری که شما انجام دادید ارتباط خیلی زیادی برای گاز شکم ندارد به خاطر همین نتیجه نگرفتید

برای رفلاکس معده یکی از مشکلات معده مثل سوء هاضمه یا زخم معده را برای او انجام دهید
ممنونم استاد🙏

سلام استاد بزرگوار ودوستان عزیز
خواستم بگم خدمتتون که خدا رو شکر انرژی درمانی من روی بیمار ذکر شده خدا رو شمر بسیار خوب جواب داده به طوری که بیمارم قبل از انجام درمان من خیلی اذیت میشد وبادرمان دارو و طب سنتی هم مشکلش حل نشده بود ولی خدا رو شکر با انجام یک روز درمیان انرژی درمانی بسیار بهتر شدند و خدا رو شکر بسیار راضی عستند خواستم ازتون بابت آموزشهای خوب وکاربردیتون تشکر کنم سپاس🙏سالم وسلامت وپر انرژی باشید🌹

hashemi

ناظم انجمن
خواستم بگم خدمتتون که خدا رو شکر انرژی درمانی من روی بیمار ذکر شده خدا رو شمر بسیار خوب جواب داده به طوری که بیمارم قبل از انجام درمان من خیلی اذیت میشد وبادرمان دارو و طب سنتی هم مشکلش حل نشده بود ولی خدا رو شکر با انجام یک روز درمیان انرژی درمانی بسیار بهتر شدند و خدا رو شکر بسیار راضی عستند خواستم ازتون بابت آموزشهای خوب وکاربردیتون تشکر کنم سپاس🙏سالم وسلامت وپر انرژی باشید🌹
👌👌👌

Dr.Aram

تیم مدیریت
بسیار عالی هست پشت کار همیشه نتیجه می‌دهد

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا