آخرین فعالیت

• م
    سلام مهین عزیزم امیدوارم که خوب و عالی باشی کاملا با شما موافقم برای خود من هم خیلی موارد پیش اومده فقط کافیه انرژی وارد بدن بشه . خیلی...
  • مهین جواهری
    مهین جواهری به موضوع توری نارنجی پاسخ داد.
    حتی بفنش رو اطراف توله سگی که از مادرش جداشده و درخواب ناله میکرد و میلرزید بنفش کشیدم
  • م
    دورد مژگان جان طبق گفتها و اموزشهای استاد انرژی خیلی باهوش هوشمنده برای هردرمانی که وارد بدن بشود جاهای که نیاز به درمان هم باشه انرژی...
  • مهین جواهری
    دقیقا کارشون مثل سپر هست ولی اینجا میتونیم حالت اوژانسی بجای انرژی فرستادن درجا یه خط بنفش دور ان شخص بکشید تا ارام بشود من مثل خودم...
  • مهین جواهری
    این مدل ابی و بنفش هم میتونید استفاده کنید برای کسی که کابوس میبینه و بدخوابه دورش ابی بنفش بدید و یا تنها بنفش بدید شبیه سپر عمل میکنه
  • مهین جواهری
    اگر جای هستید بیرون و یاخانه،طبیعت از گزند حشرات درامان باشید دور جای که میخواهید بخوابید نارنجی بکشید به اندازه جای خوابتون دورتون...
  • مهین جواهری
    درود براستاد عزیز و بزرگوارم یک تجربه میخوام به اشتراک بگذارم که حتمن بقیه دوستان ازان استفاده میکنند و تجربه جدیدی نیست ولی اینجا ثبت...
  • مهین جواهری
    دورد مژگان جان طبق گفتها و اموزشهای استاد انرژی خیلی باهوش هوشمنده برای هردرمانی که وارد بدن بشود جاهای که نیاز به درمان هم باشه انرژی...
  • مهین جواهری
    عرض سلام و درود خدمت استاد بزرگوارم 🌹 درمانجویی داشتم با مشکل عدم تعادل شدید که مربوط به جابجایی مایع داخل گوش بود همراه با ضعف و...
  • Dr.Aram
    درود مژگان جون...🙏چقدر عالی!!! ممنونم که بهم یادآوری کردید عزیزدلم...🙏🌈🥰🌹
دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا