روانشناس خوب
انجمن
ارسال های جدید
جستجو در انجمن ها
تازه چه خبر
ارسال های جدید
جدیدترین ارسال های پروفایل
آخرین فعالیت
کاربران
کاربران ثبت نام شده
بازدید کنندگان کنونی
جستجو در ارسال های پروفایل
ورود
جستجو
جستجو
جستجو فقط در عنوان ها
توسط:
ارسال های جدید
آخرین فعالیت
منو
ورود
نصب
روانشناس خوب
تازه چه خبر
جاوا اسکریپت غیر فعال است برای تجربه بهتر، قبل از ادامه، جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال کنید.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
آخرین فعالیت
تازه چه خبر
ارسال های جدید
آخرین فعالیت
م
مژگان ملک محمدی
به موضوع
شنیدن صدای کبوتر🕊️
پاسخ داد.
🩷🩷🩷🩷🩷
2026 , August 27
م
مژگان ملک محمدی
reacted to
سمیه حسینی نسب's post
in the thread
شنیدن صدای کبوتر🕊️
with
Like
.
درود مژگان عزیزم...🙏 ممنونم قشنگم...🥹🙏🩵 چقدر خوشحالم میبینم شما هم الهامات بصری و شنیداریت عالی عزیزدلم...🥰🩷 پس شما العان احساس من رو به...
2026 , August 27
سمیه حسینی نسب
reacted to
مژگان ملک محمدی's post
in the thread
شنیدن صدای کبوتر🕊️
with
Like
.
وقتی که شما تمرین زیاد انجام بدی روی خودت کار کنی فرکانست بالا بره تجربیاتی برات پیش میاد که اصلا قابل درک نیست برای افراد عادی که...
2026 , August 27
سمیه حسینی نسب
به موضوع
شنیدن صدای کبوتر🕊️
پاسخ داد.
درود مژگان عزیزم...🙏 ممنونم قشنگم...🥹🙏🩵 چقدر خوشحالم میبینم شما هم الهامات بصری و شنیداریت عالی عزیزدلم...🥰🩷 پس شما العان احساس من رو به...
2026 , August 27
سمیه حسینی نسب
reacted to
مژگان ملک محمدی's post
in the thread
شنیدن صدای کبوتر🕊️
with
Like
.
سمیه جان چقدر تجربیات قشنگ و زیبایی داری 😍🥹الهاماتت خیلی قوی هست من الهامات بصری دارم ولی شنیداری فوق العاده زیاد که خیلی هم لذت بخشه...
2026 , August 27
م
مژگان ملک محمدی
به موضوع
شنیدن صدای کبوتر🕊️
پاسخ داد.
وقتی که شما تمرین زیاد انجام بدی روی خودت کار کنی فرکانست بالا بره تجربیاتی برات پیش میاد که اصلا قابل درک نیست برای افراد عادی که...
2026 , August 27
م
مژگان ملک محمدی
به موضوع
شنیدن صدای کبوتر🕊️
پاسخ داد.
سمیه جان چقدر تجربیات قشنگ و زیبایی داری 😍🥹الهاماتت خیلی قوی هست من الهامات بصری دارم ولی شنیداری فوق العاده زیاد که خیلی هم لذت بخشه...
2026 , August 27
م
مژگان ملک محمدی
reacted to
سمیه حسینی نسب's post
in the thread
شنیدن صدای کبوتر🕊️
with
Like
.
سلام و درود خدمت استاد عزیزم و همه دوستان و بزرگواران...🙏 من هر روز لبه تراس خونه، برای کبوترها دونه میریزم... اون ها میان میشینن، دونه...
2026 , August 27
سمیه حسینی نسب
ارسال کرد در موضوع
شنیدن صدای کبوتر🕊️
در
انجمن تلپاتی
.
سلام و درود خدمت استاد عزیزم و همه دوستان و بزرگواران...🙏 من هر روز لبه تراس خونه، برای کبوترها دونه میریزم... اون ها میان میشینن، دونه...
2026 , August 27
م
مژگان ملک محمدی
reacted to
سمیه حسینی نسب's post
in the thread
توری نارنجی
with
Like
.
سلام و درود بر همه بزرگواران...🙏 من امروز فقط برای یکی از پنجره های خونه ام یک توری نارنجی کشیدم تا ببینم چه اتفاقی میافته و دیدم که...
2026 , August 27
م
مژگان ملک محمدی
reacted to
سمیه حسینی نسب's post
in the thread
درمان پرانیک منییر
with
Like
.
واقعا جالب!!!!!!!!😃 ممنونم مژگان جونم که روش تکنیک رو توضیح دادی...🙏🙏🙏 خیلی پرکاربرد عزیزم...💝💚🩵♥️💖💜🧡
2026 , August 27
Dr.Aram
reacted to
مهین جواهری's post
in the thread
درمان پرانیک منییر
with
Like
.
دورد مژگان جان طبق گفتها و اموزشهای استاد انرژی خیلی باهوش هوشمنده برای هردرمانی که وارد بدن بشود جاهای که نیاز به درمان هم باشه انرژی...
2026 , August 27
Dr.Aram
reacted to
مهین جواهری's post
in the thread
توری نارنجی
with
Like
.
دورد برشما،نارنجی رو میتونید به مسیرهاشون بدید و دستور دفع و دور شدن بدید و یا کلی تصور کنید درزهای کل محیط خانه رو بعد انرژی کلی نارنجی...
2026 , August 27
Dr.Aram
reacted to
سمیه حسینی نسب's post
in the thread
توری نارنجی
with
Like
.
سلام و درود بر همه بزرگواران...🙏 من امروز فقط برای یکی از پنجره های خونه ام یک توری نارنجی کشیدم تا ببینم چه اتفاقی میافته و دیدم که...
2026 , August 27
Dr.Aram
reacted to
مهین جواهری's post
in the thread
توری نارنجی
with
Like
.
دقیقا کارشون مثل سپر هست ولی اینجا میتونیم حالت اوژانسی بجای انرژی فرستادن درجا یه خط بنفش دور ان شخص بکشید تا ارام بشود من مثل خودم...
2026 , August 27
دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
روانشناس خوب
تازه چه خبر
بالا