روانشناس خوب
انجمن
ارسال های جدید
جستجو در انجمن ها
تازه چه خبر
ارسال های جدید
جدیدترین ارسال های پروفایل
آخرین فعالیت
کاربران
کاربران ثبت نام شده
بازدید کنندگان کنونی
جستجو در ارسال های پروفایل
ورود
جستجو
جستجو
جستجو فقط در عنوان ها
توسط:
ارسال های جدید
آخرین فعالیت
منو
ورود
نصب
روانشناس خوب
تازه چه خبر
جاوا اسکریپت غیر فعال است برای تجربه بهتر، قبل از ادامه، جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال کنید.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
آخرین فعالیت
تازه چه خبر
ارسال های جدید
آخرین فعالیت
Dr.Aram
reacted to
مژگان ملک محمدی's post
in the thread
شنیدن صدای کبوتر🕊️
with
Like
.
استاد جان از نظر خود من اصلا توهمی وجود نداره هر فکر و هر صدا هر حس ششمی که درباره اتفاقات آینده دارم وقتی که یک روز بعد عینا اتفاق...
2026 , August 29
آزاده جهانگیری
reacted to
مهین جواهری's post
in the thread
توری نارنجی
with
Haha
.
من هروقت برم پشت بام انگار میرم ازمایشگاه فیزیک ولی تحهیزاتم رنگیه مثلا نارنجی تست میکنم خط میکشم از نقطه ای که مورچه حشره بالدار یا مگس...
2026 , August 29
ف
فاطمه سادات حسینی
reacted to
مهین جواهری's post
in the thread
توری نارنجی
with
Like
.
من هروقت برم پشت بام انگار میرم ازمایشگاه فیزیک ولی تحهیزاتم رنگیه مثلا نارنجی تست میکنم خط میکشم از نقطه ای که مورچه حشره بالدار یا مگس...
2026 , August 29
مهین جواهری
به موضوع
وقتی پرانا، باشگاه ورزشی را به خانه می آورد!💪 کاربرد پراناهای رنگی در تجسم ابزارهای ورزشی🏋️
پاسخ داد.
انرژی تاچند روز میتونه دوام بیاره؟ خودتونم تست کنید ببینید اصلا امکان همچین موردی هست یانه شاید شد شاید نشد هرکسی یه جور خلاقیت داره...
2026 , August 29
ف
فاطمه سادات حسینی
reacted to
مهین جواهری's post
in the thread
ریزش مو_سفیدی مو_رنگ خاکستری شد
with
Like
.
سلام روی عصبهای مغز کار کردم روی چاکراه خورشیدی جلوئی و پشتی،گلو، پیشانی،قاعده ای اجنا،تاج،فرعی پشت سر و از همه مهمتر القا فکری و تکنیک...
2026 , August 29
مهین جواهری
reacted to
آزاده جهانگیری's post
in the thread
درمان پرانیک منییر
with
Like
.
تبریک میگم مژگان جونم🦄🌈 موفق و مانا باشی 💫🌈
2026 , August 29
مهین جواهری
به موضوع
توری نارنجی
پاسخ داد.
2026 , August 29
مهین جواهری
reacted to
آزاده جهانگیری's post
in the thread
توری نارنجی
with
Like
.
تکنیک های سد و توری واقعا عالی هستن و بسیار فوری جواب میدن در کسری از ثانیه من که مدام باهاشون سرگرمم خودت می دونی😂
2026 , August 29
مهین جواهری
به موضوع
شنیدن صدای کبوتر🕊️
پاسخ داد.
درود براستاد بزرگوارم دقیقا ایجاد منیت میشه و کاملا از مسیر اصلی خارجمون میکنه سپاس از یاداوری اموختهای ارزشمندتون
2026 , August 29
مهین جواهری
reacted to
Dr.Aram's post
in the thread
شنیدن صدای کبوتر🕊️
with
Like
.
تجربه جالبی بود درباره بیان تجربیات باید این مسئله رو خدمتتون بگم که بیان تجربیات باعث میشود که توهم قدیس شدن را از ما میگیرد و...
2026 , August 29
ف
فاطمه سادات حسینی
reacted to
مهین جواهری's post
in the thread
درمان پرانیک منییر
with
Like
.
دورد مژگان جان طبق گفتها و اموزشهای استاد انرژی خیلی باهوش هوشمنده برای هردرمانی که وارد بدن بشود جاهای که نیاز به درمان هم باشه انرژی...
2026 , August 29
م
مژگان ملک محمدی
به موضوع
شنیدن صدای کبوتر🕊️
پاسخ داد.
استاد جان از نظر خود من اصلا توهمی وجود نداره هر فکر و هر صدا هر حس ششمی که درباره اتفاقات آینده دارم وقتی که یک روز بعد عینا اتفاق...
2026 , August 28
م
مژگان ملک محمدی
به موضوع
شنیدن صدای کبوتر🕊️
پاسخ داد.
درود بر شما استاد عزیزم 🌹🌹🌹🌹
2026 , August 28
م
مژگان ملک محمدی
reacted to
Dr.Aram's post
in the thread
شنیدن صدای کبوتر🕊️
with
Like
.
تجربه جالبی بود درباره بیان تجربیات باید این مسئله رو خدمتتون بگم که بیان تجربیات باعث میشود که توهم قدیس شدن را از ما میگیرد و...
2026 , August 28
دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
روانشناس خوب
تازه چه خبر
بالا