آخرین فعالیت

• مهین جواهری
    مهین جواهری به موضوع خانه با رنگ آبی پاسخ داد.
    از طلایی استفاده کنید همه مسیرهای که به سمت ماشین و یانمایشگاه هست طلایی بکشیدبعد یک دستور بدهیدمثلا کیفیت بهتر زیبایی ویاقیمت مورد نظر...
  • مهین جواهری
    ممنونم ازتون که انقدر دقیق توضیح دادید. برای فروش فوری ماشین با قیمت مناسب از چه تکنیکی استفاده می کنیم؟
  • مهین جواهری
    مهین جواهری به موضوع توری نارنجی پاسخ داد.
    بهتره القا ذهنی کنید
  • مهین جواهری
    برای مورچه ها از نارنجی استفاده کردم خیلی کمتر شدند. آبی هم برای خانه همسایه استفاده کردم این چند روز ساکت بودند اما باز از دیشب شروع...
  • ن
    نسرین گندمی به موضوع توری نارنجی پاسخ داد.
    برای مورچه ها از نارنجی استفاده کردم خیلی کمتر شدند. آبی هم برای خانه همسایه استفاده کردم این چند روز ساکت بودند اما باز از دیشب شروع...
  • ن
    نسرین گندمی به موضوع خانه با رنگ آبی پاسخ داد.
    ممنونم ازتون که انقدر دقیق توضیح دادید. برای فروش فوری ماشین با قیمت مناسب از چه تکنیکی استفاده می کنیم؟
  • ن
    رنگ بنفش رو از تاج میگیریم یا سفید و یا خود بنفش رو وارد تاج میکنیم بعد محیط پاکسازی میکنیم بعد برای ایجاد چاکرای محیط ۷تنفس رنگ طلایی...
  • ن
    به محیط که میخوایم بنفش میدیم صدرصد بعد دستور میدیم که چاکرا ایجاد بشه برا افزایش مشتری
  • م
    عرض سلام دارم خدمت استاد عزیزم نهایت ادب و احترام ودارم خدمت شما که همیشه راهنما و مشوق بودید . خیلی سعی کردم که این مطلب و به اشتراک...
  • م
    درود.امروز روی کیسی که گرفتگی گردن و عضلات شاته داشت کار کردم.پاکسازی عمومی و سپس پاکسازی موضعی و سپس پاکسازی چاکراهای فرعی دست و به...
  • م
    مژگان ملک محمدی به موضوع پرانای طلایی پاسخ داد.
    حتما مطالب و به اشتراک میزارم شیفت کردن در دوره چشم سوم هست که آموزش خاص خودش و داره 🙏🙏
  • م
    ممنون از لطف شما در کدام کشورها هستند و هرکدام چه انرژی دارند و راه شیفت کردن راهم توضیح بدید ممنون میشم از بردباری شما در پاسخگویی...
  • حسین امیدوار
    درود.امروز روی کیسی که گرفتگی گردن و عضلات شاته داشت کار کردم.پاکسازی عمومی و سپس پاکسازی موضعی و سپس پاکسازی چاکراهای فرعی دست و به...
  • محمدتقی بیگی
    محمدتقی بیگی به موضوع پرانای طلایی پاسخ داد.
    ممنون از لطف شما در کدام کشورها هستند و هرکدام چه انرژی دارند و راه شیفت کردن راهم توضیح بدید ممنون میشم از بردباری شما در پاسخگویی...
  • محمدتقی بیگی
    محمدتقی بیگی reacted to Dr.Aram's post in the thread پرانای طلایی with Like Like.
    بله چاکراهای زمین هم ۷ عدد هستند و از چاکرای قاعده‌ای یا ریشه گرفته و به چاکرای آجنا و تاج منتهی می‌شوند که هر کدام از آنها در منطقه...
دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا