استفاده کردن قرص ملاتونین

سهیلا بهرامی

کاربر ویژه
بازم سلام مجدد. استاد میشه بگید برای قرص ملاتونین شبی چند تا خورد چجور؟ زیر زبون یا بخوریم؟ از بی خوابی دیونه شدم شب ساعت 12میرم تو رختخواب و ساعت 3 شاید 4 خوابم ببره ممکنه منشاء افسردگی داشته باشه یا چیز دیگه؟ این برمیگرده ب اول دوره بلوغم تا حالا که 58 سالم هست آیا چی میتونه باشه؟ چند ماه باید بخورم؟ میشه شبی دوتا خورد لطفا کمکم کنید این معضل بی خوابی من. 🙏

Dr.Aram

تیم مدیریت
داروی ملاتونین یک هورمون طبیعی بدن هست که برای بدن بسیار مفید است و زیر زبانی استفاده می‌شود
از دوز کم آن شروع کنید
این دارو به شما کمک می‌کند تا بهتر بخوابید
بی خوابی اثرات بسیار بدی بر روی بدن دارد و می‌تواند باعث بیماری‌های مخربی در بدن گردد
پس به هر ترتیبی که شده است باید حداقل ۶ الی ۷ ساعت بخوابید حتی با استفاده از قرص
اما همانطور که می‌دانید قرص‌ها درمان کننده نیستند و فقط به شما کمک می‌کنند که آن شب را خوب بخوابید
شاید اگر یک دوره دو سه ماهه مرتباً استفاده کنید بدنتان کم کم عادت کند که خوب بخوابد
در کنار آن از درمان بی‌خوابی استفاده کنید و درمان بی‌خوابی را برای خودتان به مدت یک ماه انجام دهید تا بدنتان کم کم تغییر کند و خواب منظم و مرتب و عمیقی داشته باشید

سهیلا بهرامی

کاربر ویژه
بازم سلام مجدد. استاد میشه بگید برای قرص ملاتونین شبی چند تا خورد چجور؟ زیر زبون یا بخوریم؟ از بی خوابی دیونه شدم شب ساعت 12میرم تو رختخواب و ساعت 3 شاید 4 خوابم ببره ممکنه منشاء افسردگی داشته باشه یا چیز دیگه؟ این برمیگرده ب اول دوره بلوغم تا حالا که 58 سالم هست آیا چی میتونه باشه؟ چند ماه باید بخورم؟ میشه شبی دوتا خورد لطفا کمکم کنید این معضل بی خوابی من. 🙏

داروی ملاتونین یک هورمون طبیعی بدن هست که برای بدن بسیار مفید است و زیر زبانی استفاده می‌شود
از دوز کم آن شروع کنید
این دارو به شما کمک می‌کند تا بهتر بخوابید
بی خوابی اثرات بسیار بدی بر روی بدن دارد و می‌تواند باعث بیماری‌های مخربی در بدن گردد
پس به هر ترتیبی که شده است باید حداقل ۶ الی ۷ ساعت بخوابید حتی با استفاده از قرص
اما همانطور که می‌دانید قرص‌ها درمان کننده نیستند و فقط به شما کمک می‌کنند که آن شب را خوب بخوابید
شاید اگر یک دوره دو سه ماهه مرتباً استفاده کنید بدنتان کم کم عادت کند که خوب بخوابد
در کنار آن از درمان بی‌خوابی استفاده کنید و درمان بی‌خوابی را برای خودتان به مدت یک ماه انجام دهید تا بدنتان کم کم تغییر کند و خواب منظم و مرتب و عمیقی داشته باشید
ممنون استاد

سهیلا بهرامی

کاربر ویژه
سلام استاد با عرض پوزش من وارد نیستم که باید متن رو تو همین نوشت. راجب نوه ام هست این ترس از پی پی کردن داره جلوی خودش رو میگیره واین باعث یبوستش شده. باید روی شبکه خورشیدی‌ کارکنم که ترسش بریزه میشه راهنمایی کنید؟

سهیلا بهرامی

کاربر ویژه
من از اون دور هستم میشه وقتی خواب هست روی درمانش کارکنم. من خودم خوزستان هستم و نوه ام اصفهان هست ودیگه لازم نیس که اجازه وحالت پذیرش باشه چون بچه هست و چیزی حالیش نیست.

Dr.Aram

تیم مدیریت
همینطور که الان ادامه مطلب قبلیتان نوشتید هر بار مطلبتان را در یه جایی بنویسید که بدانیم قبلاً چه چیزی را از ما پرسیده‌اید که در مورد همان صحبت کنید

بله درمان را می‌توانید هر زمانی که او خواب هست انجام دهید

سهیلا بهرامی

کاربر ویژه
سلام استاد عزیز. راجب مدیتیشن دو قلب خواستم بپرسم. من حدود 18 روزه که انجام میدم احساس میکنم که خواب شبم خیلی دیر میشه شب هم چند بار بیدار میشم از خواب ممکنه چون شب انجام میدم علتش مال این مدیتیشن باشه ایا ممکنه مال ورزش نکردن باشه بنظر شما من چه زمانی باید انجام بدم؟ و باید حتما حتما قبل و بعد از مدیتیشن باید تخلیه انرژی بشه؟ یا اینکه میشه قبلش پیاده روی کرد؟ یانه حتما باید ورزش کرد؟ چه زمانی خوبه؟ این مدیتیشن رو خیلی دوست دارم. چه زمانی انجام بدم که خوابم مختل نشه؟ ممنون و سپاس گذارم.

سهیلا بهرامی

کاربر ویژه
ممنون استاد پیاده روی خوبه یانه چون سن من به ورزش‌های بپر بپر نمیشه کمی هم وزنم نسبت ب سنم بالاست باید حالت پرش باشه تا انرژی های باقی مانده تخلیه بشه یا همان پیاده روی مناسبه؟

سهیلا بهرامی

کاربر ویژه
ممنون و سپاس گذارم دکتر جان. یه سوال. دکتر من از پاهام تا زیر زانو همیشه سرده و برعکس از بالاتنه گرم هستم جوری که داعم عرق میکنم و گرمم میشه. گُر گرفتگی ندارم یعنی قبلا اوایل یاعسگی داشتم ولی چند سال هست که ندارم فقط احساس گرما دارم در بالاتنه و داعم عرق میکنم ولی کف پاهام سرده باید جوراب بپوشم این من رو عذاب میده. حالا باید روی کدام چاکرا ه کار کنم تا تمام بدنم متعادل بشه. ممنون از پاسختون🙏

Dr.Aram

تیم مدیریت
معمولاً بعد از یائسگی تغییراتی در سیستم انرژی و هورمونی بدن ایجاد می‌شود که بر روی چاکراها نیز تاثیر می‌گذارد
به نظر من بهتر هست که درمان‌هایی همچون پیشگیری از سیر کهولت را مدتی برای خودتان انجام دهید تا انرژی‌های بدن تنظیم شود و این مشکلات متعادل گردد

سهیلا بهرامی

کاربر ویژه
سلام استاد عزیز میشه بپرسم بی حوصلگی رو چجور درمان کرد؟ روی چاکراهای کارکرد یا باید روان درمانی بشه؟ یه سوال دیگه ( کسی که اصلا گریه نمیکنه علتش چی میتونه باشه؟)

Dr.Aram

تیم مدیریت
سلام استاد عزیز میشه بپرسم بی حوصلگی رو چجور درمان کرد؟ روی چاکراهای کارکرد یا باید روان درمانی بشه؟ یه سوال دیگه ( کسی که اصلا گریه نمیکنه علتش چی میتونه باشه؟)

پروتکل بالا را انجام دهید

Dr.Aram

تیم مدیریت
استاد میشه ب غذاها یا بعضی میوه. ها که بهشون حساسیت داریم پاک سازی کنیم مثل خرمالو بعضی انگورها و خیار؟
پاکسازی کردن مواد غذایی و میوه‌ها می‌تواند حساسیت شما را نسبت به آنها کمتر کند و اثرات مغذی بودن آنها را بیشتر کند

سهیلا بهرامی

کاربر ویژه
ممنون وسپاس. استاد یه سوال. چند روز پیش بلوز کسی رو پوشیدم که قبلا بهم داده بود. وقتی اون رو پوشیدم خیلی بهم ریختم و حالم خیلی بد شد جوری که داعم خواب آلود بودم و همان روز تا فردا خوابیدم و هنوز هم حالم خوب خوب نشده جوری هستم که مدیتیشن رو هم انجام ندادم و حوصله هیچ کاری رو ندارم نمیدونم اثرات حال بد طرف بود که بلوز رو داده بود؟ حالا اگه کسی لباسی رو بهمان میده چجور پاکسازی کنیم؟

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا