تجربه انجام دوقلب را در این بخش بنویسید

Dr.Aram

تیم مدیریت
درود دوستان عزیز تجربه‌هایی که از انجام مدیتیشن دوقلب دیروز داشتید خیلی زیبا بود
لطفاً در این بخش بنویسید که همه در یکجا باشد
سپاسگزارم عید بر همه عزیزان مبارک باد

❤️❤️🌹🌹🙏🙏

مسعود ارجمند

کاربر ویژه
تکان خوردن بدن،احساس چرخش چاکرا ی دست،اشک ریختن،دیدن نور طلایی و بنفش.همه ی این ها رو طی مدیتیشن دو قلب تجربه کردم.
اون سکوت آخرش خیلی لذت بخش بود و من نمی‌خواستم که از اون سکوت رها شم.

آزاده صفری

کاربر ویژه
سلام استاد عزیزم و دوستان
دیروز همراه با شما در مدیتیشن دو قلب احساس سبکی و بسیار خوبی رو داشتم .امروز هم که به تنهایی انجام دادم گز گز دستان و انرژی اونا رو حس می کردم یه جریان لطیف درست مثل مواقعی که اسکن انجام می شه .سپاس از شما

سمن افراشته

کاربر ویژه
من در دوره خلق آینده با ای مدیتیشن آشنا شدم بعد انجامش حالت سبکی میکنم و احساس انرژی زیادی دارم انگار تمام انرژی بین دو تا دستم قرار داره و باعث دور شدن دوتا دستم از هم دیگه میشه نا خودآگاه موقع مراقبه لبخند میزنم و گاهی اوقات اشک میریزم

آخرین ویرایش:

سمن افراشته

کاربر ویژه
مامانم پارسال بخش ای سی یو بستری شدن.هوشیاریشون خیلی پایین بود در گروه خلق آینده از دوستان خواستم تا براشون مدیتیشن دوقلب انجام بدن . صبح که رفتم بیمارستان کاملا برگشته بودن و هوشیاری کامل داشتن.پزشکشون تعجبکرده بود میگفت بیماری با این وضعیت از نظر ما برگشت ناپذیره . ولی متاسفانه مامانم در اثر کرونا فوت شدن .

من مدیتیشن دو قلب رو در کلاس آنلاین با شما ودوستان انجام دادم حس خیلی خوبی زمان عشق ورزیدن به چاکرای قلب وتاج داشتم وگریه ام گرفت وبه راحتی حس انتقال انرژی به ساکنان کره زمین و...داشتم ...امروز هم از فایل ارسالی در تلگرام به همراه دخترم انجام دادیم که دخترم تجربه جالبی داشت میگفت که هر دعایی که برای ساکنین زمین کردم رو بارنگ خاصی دیدم مثلا حس بخشش رو سبز وکمک به غمدیده ها رو بنفش وبرای موفقیت رو طلایی دیدم ...سپاس از استاد عزیز

حسین عباسی فر

کاربر ویژه
سلام استاد من تو مدیتیشن دو قلب همیشه خانه و خانواده خودم رو تجسم می کنم و انرژی میدم.
تاثیرات مثبت زیادی دیدم حال و احوال اعضای خانواده بهتر شده و ارتباط میان اعضا بهبود پیدا کرده و از خونمون نسبت به قبل صدای خنده بیشتری میاد.استاد مرسی که هستی❤️😍🙏🥰

hashemi

ناظم انجمن
مامانم پارسال بخش ای سی یو بستری شدن.هوشیاریشون خیلی پایین بود در گروه خلق آینده از دوستان خواستم تا براشون مدیتیشن دوقلب انجام بدن . صبح که رفتم بیمارستان کاملا برگشته بودن و هوشیاری کامل داشتن.پزشکشون تعجبکرده بود میگفت بیماری با این وضعیت از نظر ما برگشت ناپذیره . ولی متاسفانه مامانم در اثر کرونا فوت شدن .
سمن عزیز
خیلی از ما در اثر کرونا، عزیزانی رو از دست دادیم که اوضاع غیر معمول عزاداری‌ها هم، فشاری مضاعف بود.برای شما و همه عزیزانتان طلب صبوری و برای مادر بزرگوارتان آرامش آرزو دارم.همیشه بهترین تسلای خاطرمان این است که همه از اوییم و به‌سوی او باز میگردیم🙏💐

hashemi

ناظم انجمن
درود دوستان عزیز تجربه‌هایی که از انجام مدیتیشن دوقلب دیروز داشتید خیلی زیبا بود
لطفاً در این بخش بنویسید که همه در یکجا باشد
سپاسگزارم عید بر همه عزیزان مبارک باد

❤️❤️🌹🌹🙏🙏
روزی می‌رسد که از دوره‌های
🌱تجسم‌خلاق🌱 بی‌نیاز شوم یا نتایجش را به‌وضوح در زندگی‌م نبینم؟

حدود یک‌سال است که همسایه‌امان، گرفتار مواد افیونی است و این غم بزرگی بر دل ماست که دو جوان دارد.
و این غم بزرگتر می‌شود که می بینم این پسرک در تاریکی شب، چیزی لابلای شاخه‌ها قایم می‌کند و به خانه می‌رود.
اویی که بزرگ‌شدنش را به نظاره نشسته‌ای، زیبا و خوش قد و بالا و مؤدب...
شش ماهی می‌شد که این بوی لعنتی آزارمان می‌داد، انگار پشت دیوار خانه ما، بزمی بود که سیاهی‌ش ما را هم می‌بلعید.

دود و بوی شدیدی وارد خانه می‌شد، همسرم آماده شد که با همسایه صحبت کند...
ماهها بود دنبال چاره بودیم.
نه می‌خواستیم شخص سومی، مطلع شود و نه می‌خواستیم نتیجه معکوس بگیریم.

از او خواستم صبوری کنیم و جز بدنبال چاره بودن، دعا کنیم.

من یک‌بار با دعا، موجب ترک اعتیاد دختری شدم که نمی‌دانست من میدانم او مبتلاست.
چرا این‌بار نشود؟!
در مدیتیشن قلب دوقلو💞 ازین خانواده یاد کردیم و مضافا همانطور که استاد آرام عزیزم به ما آموخته بود، دست بر چاکرای قلبمان می‌گذاشتیم و با دستی دیگر برایشان برکت، شادمانی، آرامش می‌خواستیم، چندین بار در روز...
مناسباتمان با هم مثل قبل بود.
حدود دو هفته گذشت.
به همسرم گفتم می‌بینی دیگر بوی آزار دهنده نمی‌آید!
ایشان تأیید کرد.
پشت دیوار مشترکمان پایکوبی کردیم.
در دلم از خدا خواستم، برایم نشانه‌ای بیاورد که ازین معجزه خاطرجمع شوم.
چند روز بعد، ساک ورزشی در دستشان بود و گفتند از باشگاه میاییم.
این بار در دلمان رقصیدیم...
این نتیجه دوره ارتباط مؤثر بود؟
نتیجه خلق آینده بود؟
نتیجه چهارشنبه‌ها با استاد بود؟
نتیجه دوره درمانگری بود؟
نتیجه تفکر سالم بود...
نمی‌دانم
او به من یاد داد
اشیا را بفهمم، دوست بدارم و قدردانشان باشم.
یادم داد
عاشق خودم باشم فارغ از هر دانش یا بدنی که دارم.

یادم داد همسایه‌ام را به اندازه خودم دوست داشته باشم؛ این فرمانی برآمده از بیرون نیست، بلکه یک مشاهده است.
وقتی همسایه‌ت را دوست داری، در حال دوست‌داشتن خودت هستی؛ وقتی عاشق خودت هستی، نمی‌توانی عاشق همسایه‌ت نباشی.
همسایه‌ت «خودت» هستی.
تجلی و بروز خالص ذهن.

وقتی در درمان، از درمان دعایی می‌گوییم، برای خیلی‌ها ناباورانه بنظر می‌رسد.
من به شما می‌گویم روزگاری فرصت درمان نداشتم و دیابت مادرم را با این روش درمان کردم و انسولینش قطع شد.

حدود شش ماه گذشته واز آشیانه همسایه‌مان، رایحه سلامت به مشام جان می‌رسد...💖

وقتی از شفا می‌گوییم از «شدن» حرف می‌زنیم.
و من در حال یادگیری هستم، یاد گرفتن از او تمامی ندارد...
هر روز به من یادآور می‌شود که کلینیک و معبد و مدرسه و مقصد، همین قلب من است...💜
فردا
شروع دوره بی‌نظیر «رمزگشایی درون» است که روزهای زیادی منتظرش بودم...🥰🍀

استاد فرهیخته ما!
سایه مهر و آگاهی‌ت مستدام🌹

Dr.Aram

تیم مدیریت
درود بر خانم هاشمی عزیز
تاثیرات مدیتیشن دو قلب همیشه بر زندگی ما و اطرافیان مان نفوذ می کند.
برخی از مواقع گفته اند می خواهیم دیگران را تغییر دهیم و در بسیاری از مواقع به صورت ناخواسته با انجام مدیتیشن دو قلب باعث تغییر دیگران خواهیم شد.
زمانی که در مورد ارتعاش در مدار ثروت صحبت می کنیم برخی از افراد به اشتباه فکر می‌کنند که باید در مداری باشد و آنها در آن مدار قرار بگیرد.
آنها نمی دانند که مدار ثروت یا مدار شفا را خودمان می سازیم و زمانی که ما این مدار را و ارتعاش را میسازیم و از خودمان بیرون می دهیم هر کسی که در این مدار قرار گیرد شفا پیدا میکند.
مدیتیشن دو قلب ایجاد مدار ثروت شفا برکت آگاهانه است به این طریق برای تمام عزیزانمان طلب خیر برای چقدر عشق و شادی می کنی و اینگونه عملاً به آنها عشق می دهیم و قدرت عشق بی قید و شرط را تجربه می کنید .

hashemi

ناظم انجمن
درود بر خانم هاشمی عزیز
تاثیرات مدیتیشن دو قلب همیشه بر زندگی ما و اطرافیان مان نفوذ می کند.
برخی از مواقع گفته اند می خواهیم دیگران را تغییر دهیم و در بسیاری از مواقع به صورت ناخواسته با انجام مدیتیشن دو قلب باعث تغییر دیگران خواهیم شد.
زمانی که در مورد ارتعاش در مدار ثروت صحبت می کنیم برخی از افراد به اشتباه فکر می‌کنند که باید در مداری باشد و آنها در آن مدار قرار بگیرد.
آنها نمی دانند که مدار ثروت یا مدار شفا را خودمان می سازیم و زمانی که ما این مدار را و ارتعاش را میسازیم و از خودمان بیرون می دهیم هر کسی که در این مدار قرار گیرد شفا پیدا میکند.
مدیتیشن دو قلب ایجاد مدار ثروت شفا برکت آگاهانه است به این طریق برای تمام عزیزانمان طلب خیر برای چقدر عشق و شادی می کنی و اینگونه عملاً به آنها عشق می دهیم و قدرت عشق بی قید و شرط را تجربه می کنید .
سپاس استاد جان، برای این تشریح ناب.در سایه‌سار مهر ایزدی🌹

هادی زنده دل

هادی زنده دل
با درود
من دبیر ریاضی هستم ،در دوره مردادماه ۱۴۰۱ افتخار شاگردی استاد عزیز رو داشتم ،امروز شنبه ۲۶ فروردین۱۴۰۲ به کلاسی رفتم که یکی از دانش آموزانم تنها خواهرش رو در روزهای پایانی سال۱۴۰۱ بدون هیچ سابقه بیماری از دست داده و دانش آموزم که پایه دهم و رشته‌ی تجربی هست ،بسیار وضعیت روحی نامساعدی داره ،به ذهنم رسید خوبه با همکلاسی هاش یه مدیتیشن دو قلب رو برای آرامش ایشون و خانواده ش انجام بدیم ،به بچه هایی که تمایل نداشتند گفتم ته کلاس بنشینند و سکوت رو رعایت کنند،براشون توضیحات لازم رو دادم و در عین اینکه کلاس در طبقه‌ی دوم ساختمان هست و امکان ورزش قبل از مدیتیشن فراهم نبود چند حرکت ورزشی و نرمش بهشون دادم و بعد فایل صوتی مدیتیشن با صدای استاد عزیزمون رو اجرا کردم،بهشون گفتم موقع تصور کره ی زمین خانواده خودشون و همینطور دوستشون رو در نظر بگیرند،با پایان مدیتیشن رنگ و روی دانش آموزم خیلی عالی شده بود و دوسه نفر از بچه ها هم تجربه ی خیلی عالی از ورود نور و خروج اون از دستانشون رو برای بقیه تعریف کردند،اونقدر حس و حال عالی بود که حیف اومد با شما عزیزان به اشتراک نگذارم.
از اینکه وقتتان رو به خوندن این مطلب اختصاص دادید متشکرم،بهترین ها رو برای همه شما و تمام مردم کشورم آرزو می کنم.
غرق در نور الهی و در پناه حق باشید.

hashemi

ناظم انجمن
درود
چقدر عالی عمل کردی هادی عزیز.
در کلاس‌های حضوری استاد، دوستانی گزارش می‌دادند که در کمپ‌های ترک اعتیاد، ازین مدیتیشن زیاد استفاده میشه با صدای استاد عزیز.
این خلاقیت شما هم بسیار به‌جا بوده.خدا را سپاس.طلب نور و آرامش🙏🙏🙏💞

Dr.Aram

تیم مدیریت
با درود
من دبیر ریاضی هستم ،در دوره مردادماه ۱۴۰۱ افتخار شاگردی استاد عزیز رو داشتم ،امروز شنبه ۲۶ فروردین۱۴۰۲ به کلاسی رفتم که یکی از دانش آموزانم تنها خواهرش رو در روزهای پایانی سال۱۴۰۱ بدون هیچ سابقه بیماری از دست داده و دانش آموزم که پایه دهم و رشته‌ی تجربی هست ،بسیار وضعیت روحی نامساعدی داره ،به ذهنم رسید خوبه با همکلاسی هاش یه مدیتیشن دو قلب رو برای آرامش ایشون و خانواده ش انجام بدیم ،به بچه هایی که تمایل نداشتند گفتم ته کلاس بنشینند و سکوت رو رعایت کنند،براشون توضیحات لازم رو دادم و در عین اینکه کلاس در طبقه‌ی دوم ساختمان هست و امکان ورزش قبل از مدیتیشن فراهم نبود چند حرکت ورزشی و نرمش بهشون دادم و بعد فایل صوتی مدیتیشن با صدای استاد عزیزمون رو اجرا کردم،بهشون گفتم موقع تصور کره ی زمین خانواده خودشون و همینطور دوستشون رو در نظر بگیرند،با پایان مدیتیشن رنگ و روی دانش آموزم خیلی عالی شده بود و دوسه نفر از بچه ها هم تجربه ی خیلی عالی از ورود نور و خروج اون از دستانشون رو برای بقیه تعریف کردند،اونقدر حس و حال عالی بود که حیف اومد با شما عزیزان به اشتراک نگذارم.
از اینکه وقتتان رو به خوندن این مطلب اختصاص دادید متشکرم،بهترین ها رو برای همه شما و تمام مردم کشورم آرزو می کنم.
غرق در نور الهی و در پناه حق باشید.

درود بر هادی عزیز
تجربه زیبای بود
باشد که همه عزیزانی که از دست رفته اند روحشان در آرامش باشد نزدیکانشان در نور و برکت باشد
مدیتیشن دو قلب روش در هر زمینه ای می توان از آن استفاده نمود و تاثیرات بسیار قوی مخصوصاً زمانی که در طولانی مدت انجام دهید دارد.

برکت و عشق و نور در زندگیتان باد🌹🌹🌹🌹❤️❤️❤️❤️😊😊

هادی زنده دل

هادی زنده دل
درود بر هادی عزیز
تجربه زیبای بود
باشد که همه عزیزانی که از دست رفته اند روحشان در آرامش باشد نزدیکانشان در نور و برکت باشد
مدیتیشن دو قلب روش در هر زمینه ای می توان از آن استفاده نمود و تاثیرات بسیار قوی مخصوصاً زمانی که در طولانی مدت انجام دهید دارد.

برکت و عشق و نور در زندگیتان باد🌹🌹🌹🌹❤️❤️❤️❤️😊😊
درود بر شما استاد جانم
همه چیز را مدیون وجود پرخیر و برکت شما هستم.🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

سحرمباشر

کاربر ویژه
سلام وقتتون بخیر میشه معنی اوم در مدیتیشن دو قلب و اینکه توی آخر سکوت ۳تا صدای دینگ چی هست؟پیش هر کسی میذارم همه از من اینو میپرسن؟ولی بعد اتمام همه بسیار راضی و حس خوبی دارند.

هادی زنده دل

هادی زنده دل
سلام وقتتون بخیر میشه معنی اوم در مدیتیشن دو قلب و اینکه توی آخر سکوت ۳تا صدای دینگ چی هست؟پیش هر کسی میذارم همه از من اینو میپرسن؟ولی بعد اتمام همه بسیار راضی و حس خوبی دارند.
سلام و وقت بخیر
البته من جلوی اساتید درس پس میدم ولی در حدی میتونم،برای سوال شما توضیحاتی بنویسم:
اوم یک مانتراست در ورژن جدید استاد به جای اوم میفرمایند آمین.
هر چاکرایی مانترای خودش رو داره که میتونید توضیحات اونرو جستجو کنید و یا در انجمن از استاد عزیز و پشتیبانهای محترم بپرسید.
در ضمن تا جایی که من میدانم در تهیه فایلهای صوتی و تصویری موسسه تجسم خلاق از تکنیک ها و تکنولوژی های ویژه جهت اثر بخشی بیشتر بصورت ناخودآگاه استفاده شده(میتوانید راجع به سابلمینال ها جستجو کنید) و صدای دینگ که می‌فرمایید باید یک فرکانس صوتی در همین راستا باشه.
حتماً پاسخ من نقایصی خواهد داشت که اساتید تصحیح خواهند فرمود

Dr.Aram

تیم مدیریت
درود و تشکر از آقای زنده دل عزیز
بله همونجور که فرمودند ام یک مانترا هست
یک صوت و صدا هست که باعث تحریک انرژی‌های بدن می‌شود و هرچند که برای او معانی یا توجیه‌هایی را می‌کنند ولی نیازی به معنا داشتن نمی‌کند و همین صدا می‌تواند اثر تحریکی بر روی انرژی‌های بدن داشته باشد

سحرمباشر

کاربر ویژه
درود و تشکر از آقای زنده دل عزیز
بله همونجور که فرمودند ام یک مانترا هست
یک صوت و صدا هست که باعث تحریک انرژی‌های بدن می‌شود و هرچند که برای او معانی یا توجیه‌هایی را می‌کنند ولی نیازی به معنا داشتن نمی‌کند و همین صدا می‌تواند اثر تحریکی بر روی انرژی‌های بدن داشته باشد

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا