شروع درمان بیمار دچار چسبندگی لگن و مهرهای کمر و گرذن و

روشنک شکرخدایی

کاربر ویژه
با سلام بیمار من خانم و غضروف لگن و بین مهرها کاملا از بین رفته الان ۴ جلسه است که دارم درمان را اجرا میکنم بقدری عالی شده که میگه این همه سال دکتر نتونستن ارامش الان رو به من هدیه بدن ان شالله تا اخر ادامه بدهیم و دعاگوی دکتر هستن
البته خار پاشنه هم دارن فقط یک بار وقت شد نارنجی بدم ولی بعدا ادامه میدیم

سعید شیرزادی

کاربر ویژه
با سلام بیمار من خانم و غضروف لگن و بین مهرها کاملا از بین رفته الان ۴ جلسه است که دارم درمان را اجرا میکنم بقدری عالی شده که میگه این همه سال دکتر نتونستن ارامش الان رو به من هدیه بدن ان شالله تا اخر ادامه بدهیم و دعاگوی دکتر هستن
البته خار پاشنه هم دارن فقط یک بار وقت شد نارنجی بدم ولی بعدا ادامه میدیم
سلام. خانم شکرخدایی درمان عالیی انجام دادین خوشحال شدم.یه سوال ازشما دارم آیابیمارتون در راه رفتن یا ایستادن سرپا درد داشتن؟هردوطرف لگن یا هردوطرف لگن درد داشتن؟ خواستم ازتجربیات شما آگاه بشم پدرخودمم حین راه رفتن ازناحیه لگن خیلی درد داره.ممنون ازشما

روشنک شکرخدایی

کاربر ویژه
سلام دوستان من پاکسازی عمومی رو دوبار انجام دادم و بعد اجنا رو تمیز کردم سبز و بنفش دادم و بعد گلو رو کامل تمیز کردم و سبز و بنفش دادم خورشیدی جلو دچرو دوبار تمیز کردم سبز و بنفش و جنسی رو هم تمیز کردم و سبز و کمی قرمز دادم
روی نقطه لگن از جلو پاکسازی کردم و سبز و ابی دادم از پشت کمر سرتاسر مهره ا رو دو بار تمیز کردم از گردن تا پایین و سبز و ابی دادم
خورشیدی رو دوبار پاکسازی کردم سبز وابی دادم
لگن رو از پشت ناحیه ای ای که درد میکرد رو جارو کردم و سپس سبز و قرمز دادم
تک تک مهر هایی که. درد داشتن رو همینجور واگه بیمارتون فشار خون داره مینگ رو کوچیک کنید یا ببندید
قاعدگی رو خیلی جارو کردم بزرگ شده بود نرمالش کردم سبز و فرمز و بنفش کمی دادم
و بیمار من چون نمیتونست بشینه و راه رفتن واسش سخت بود استخوانهای پا رو هم تمیز کردم سبز و قرمز دادم و یکم انرژیشون رو کشوندم سمت لگن و تمام وقتی کارم تمام شد بیمار با پای خودش رفت خونه دو هفته هم بیشتر طول نکشید

روشنک شکرخدایی

کاربر ویژه
در التهابهای بافتها قرمز کمی بدید تا ترمیم بشه اینو من از درمان زانودردی که دکتر توی ویسها گفته بود استفاده کردم البته بگم که بعد از جلسه دوم تمام درد بیمار به معیوب ترین مهره اش سرایت کرد و درد شدیدی داشت که بازم همون کارا رو کردم و نقطه دردناک رو با ابی ۷۰ درصد پر کردم تا درد رفع شد و فردا درمان رو تکرار کردم خدارو شکر الان خوبه

سعید شیرزادی

کاربر ویژه
در التهابهای بافتها قرمز کمی بدید تا ترمیم بشه اینو من از درمان زانودردی که دکتر توی ویسها گفته بود استفاده کردم البته بگم که بعد از جلسه دوم تمام درد بیمار به معیوب ترین مهره اش سرایت کرد و درد شدیدی داشت که بازم همون کارا رو کردم و نقطه دردناک رو با ابی ۷۰ درصد پر کردم تا درد رفع شد و فردا درمان رو تکرار کردم خدارو شکر الان خوبه
احسنت کارتون عالیه موفق وپیروزباشی خواهرگرامیم

سلام دوستان من پاکسازی عمومی رو دوبار انجام دادم و بعد اجنا رو تمیز کردم سبز و بنفش دادم و بعد گلو رو کامل تمیز کردم و سبز و بنفش دادم خورشیدی جلو دچرو دوبار تمیز کردم سبز و بنفش و جنسی رو هم تمیز کردم و سبز و کمی قرمز دادم
روی نقطه لگن از جلو پاکسازی کردم و سبز و ابی دادم از پشت کمر سرتاسر مهره ا رو دو بار تمیز کردم از گردن تا پایین و سبز و ابی دادم
خورشیدی رو دوبار پاکسازی کردم سبز وابی دادم
لگن رو از پشت ناحیه ای ای که درد میکرد رو جارو کردم و سپس سبز و قرمز دادم
تک تک مهر هایی که. درد داشتن رو همینجور واگه بیمارتون فشار خون داره مینگ رو کوچیک کنید یا ببندید
قاعدگی رو خیلی جارو کردم بزرگ شده بود نرمالش کردم سبز و فرمز و بنفش کمی دادم
و بیمار من چون نمیتونست بشینه و راه رفتن واسش سخت بود استخوانهای پا رو هم تمیز کردم سبز و قرمز دادم و یکم انرژیشون رو کشوندم سمت لگن و تمام وقتی کارم تمام شد بیمار با پای خودش رفت خونه دو هفته هم بیشتر طول نکشید
درودوبسیارعالی ،،قاعدگی بزرگ بوده بازقرمز دادین؟

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا