انرژی درمانی

سکینه مرادی

کاربر ویژه
سلام و احترام استاد عزیز درمورد فیلمی که گذاشتین واقعا جالب بود من هم به جای اون پسر صبرم تموم شده بود مثل همیشه اونی که استاد میبینه شاگرد باید حالا حالاها منتظر بمونه واسه دیدنش خدا کنه یه روز بتونم مثل شما درمانگر خوبی بشم سپاس

سکینه مرادی

کاربر ویژه
عرض ادب استاد عزیز برای خردسالان اگه بخوام تکنیکی استفاده کنم برای پذیرش چکار کنم پای خواهرزاده‌ام پیچ خورده بود روی زمین نشست و پاش رو دراز کرد منم انجام دادم بهتر شد ولی هنوز توراه رفتن لنگ میزنه

Dr.Aram

تیم مدیریت
معمولاً پرده گوش و وزوز یا سرگیجه ارتباطی با همدیگر ندارند احتمالاً سرگیجه او برای گوش داخلی هست و یا علت دیگری دارد
همونطور که پزشک او گفته است باید معاینات تکمیلی انجام شود تا علت مشخص شود و بر روی علت کار کند
می‌توانیم بر روی گوش داخلی کار کنیم و می‌توانیم بر روی مخچه یا هر جای دیگر کار کنیم فقط باید دقیقاً بدانیم که علت سرگیجه او چیست

سکینه مرادی

کاربر ویژه
سلام و احترام استاد عزیز برای بیماری که حالش خوب نیست یا کودکی که نمیشینه و حالت پذیرش نداره باید چکار کرد آیا تو هرحالتی میشه ؟

سکینه مرادی

کاربر ویژه
سلام و عرض ادب خدمت استاد عزیز یکی از بستگان به دکتر مراجعه کرده و تشخیص بیماری بهجت هست که دهان و دستگاه تناسلی زخم میشه و بهش داروی کورتون داده و گفته این بیماری درمان قطعی نداره فقط باید کنترل بشه خواستم ببینم میشه واسش کاری انجام بدم ؟و قابل درمان هست؟

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا