حفاظ روی دروازه تیم مورد علاقه ام

مهین جواهری

کاربر ویژه
به نام خدا

تیم مورد علاقه من بازی حساسی داشت و نتیجه این بازی خیلی مهم بود که پنالتی گرفته شد من از دور به دروازه انرژی دادم و چون جو خیلی متشنج بود به محیط هم انرژی داده و به داور هم انرژی دادم تا داور برای چک var رفت و بعد برگشت کاملا نظر عوض شد لغو شد پنالتی مشخصی بود انرژی به دروازه داده شده با رنگ نارنجی بود و از راه دور بود

مهین جواهری

کاربر ویژه

مهری محمدآبادی

کاربر ویژه
سلام خوبین منم امشب به دروازه تیم ملی نارنجی دادم پنالتی نتونست بزنه.فقط چند ثانیه قبلش دروازه رو نارنجی تصور کردم

مهری محمدآبادی

کاربر ویژه
خانم جواهری پسرم ۸ سالشه ولی مثل چسب به من چسبیده دلم میخواد از من جدا بشه کاراش خودش بکنه بنظرتون من بهش نارنجی بدم؟

مهین جواهری

کاربر ویژه
خانم جواهری پسرم ۸ سالشه ولی مثل چسب به من چسبیده دلم میخواد از من جدا بشه کاراش خودش بکنه بنظرتون من بهش نارنجی بدم؟
اصلا بهش نارنجی ندید انرژی تخریبی داره و اسیب زنندست
ریشه یابی کنید چرا به شما وابسته هست ایا خجالتیه یا ترس داره ویا هرچیزی که دوری شما باعث ازار کودک باشد رو پیدا کنیدو از بعد روانی روی بچه کار کنید

و اگر بازم درمانی نیاز بود استاد دراین مورد کمک میکنند

مهین جواهری

کاربر ویژه
سلام خوبین منم امشب به دروازه تیم ملی نارنجی دادم پنالتی نتونست بزنه.فقط چند ثانیه قبلش دروازه رو نارنجی تصور کردم
احسنت اینجور ادامه بدید ایران قهرمان اسیا میشه😂

تنها برای پنالتی نیست میتونی انرژی بدی کلا گلی وارد دروازه نشه
و انرژی بدی بچها گل زیادی بزنند

مهری محمدآبادی

کاربر ویژه
سلام عزیزم مرسی که جواب دادین .پسرم ترس از تنهایی و جدایی داره .یکی دوبار روش کار کردم ولی فراموش کردم حداقل یکماه ادامه بدم.

مهین جواهری

کاربر ویژه
سلام عزیزم مرسی که جواب دادین .پسرم ترس از تنهایی و جدایی داره .یکی دوبار روش کار کردم ولی فراموش کردم حداقل یکماه ادامه بدم.
پس روی ترس کار کنید و دوره درمان را کامل کنید از لحاظ ذهنی هم روش کار کنید مثلا باهاش بازی کنید یه تایم بدید بهش که بگید بعد مثلا چند دقیقه من صدات میکنم بیا منو پیدا کن و چندین بازی دیگه هست بزنید نت براتون میاره روی اعتماد بنفس کار کن

مهین جواهری

کاربر ویژه
سلام خانم جواهری به داور چه رنگی انرژی دادین؟خواهشا از این به بعد به تیم ملی فوتبال هم انرژی بدین قهرمان بشه
سلام خانم مهری عزیز

بازی ژاپن ایران به پنالتی اخر انرژی بنفش و قرمز به جهانبخش داده شد و بعد نیمه دوم دروازه نارنجی داده شد چون از نیمه دوم به بعد فوتبال دیدم و خیلی خوشحالم بابت پیروزی😍

برای انرژی دهی به بازیکنا قرمز بده و برای ارامششون بنفش بده تا تمرکز بره بالا

مریم قلی کیانی

کاربر ویژه
سلام خانم مهری عزیز

بازی ژاپن ایران به پنالتی اخر انرژی بنفش و قرمز به جهانبخش داده شد و بعد نیمه دوم دروازه نارنجی داده شد چون از نیمه دوم به بعد فوتبال دیدم و خیلی خوشحالم بابت پیروزی😍

سلام عزیزم
قرمز و یا بنفش رو تک به تک ،و جداگانه برای هر چاکرا کار میکنید؟یعنی روی تمام چاکراهای فرد کارمیکنید؟
ممنون

مهین جواهری

کاربر ویژه
سلام عزیزم
قرمز و یا بنفش رو تک به تک ،و جداگانه برای هر چاکرا کار میکنید؟یعنی روی تمام چاکراهای فرد کارمیکنید؟
ممنود

سلام عزیزم
ممنون
دورود

نه کلی میشه روی چندین نفر کار کرد حتی جو یه ورزشگاه بستگی به نفرات مورد نظرت داره

روی هاله افراد هم میشه کار کرد اکثرن با بنفش روی هاله کار میکنم و قرمز رو با قاعده بازیکن دادم بستگی به موقعیت داره که کجاها رو با چه رنگای کار کنی

مهری محمدآبادی

کاربر ویژه
سلام خانم مهری عزیز

سلام مهین جان
خداروشکر شما فوتبال دوست هستین.منم به هر یازده تا شون قرمز دادم و دروازه رو نارنجی .کلا روش خیلی خوبیه.ممنون از راهنمایی تون

زهرا قنواتی

کاربر ویژه
سلام دوستان گلم شبتون خوش ان شا الله که همیشه در کارای درمانیتون وخدمت رسانی به خودتون وبندگان خدا موفق باشید ولی بنطرم اگه از علمی که اموختیدوکاربا انرزی پاک الهی در جهت خدمت رسانی به حق استفاده کنید یعنی به نیت خیری که اسیبی برا کسای دیگه نداشته باشه استفاده کنید بهتره واجازه بدید حکمت الهی برنده وبازنده رو براساس تلاشی که کردن درتیم مشخص بشه ودر این جورشرایط برد وباختی وحتی شانس انرزی دادن ممکن شمارودچار کارماهای سنگین کند بخصوص که عاقبت بازنده شدن تیم حریف مختص به گروه بزرگی هست نه یک نفر پس کارماش سنگین تر میشه وحتی ممکن به مرور به امر الهی رو قدرت درمانی شما تاثیر منفی بذاره

hashemi

ناظم انجمن
سلام دوستان گلم شبتون خوش ان شا الله که همیشه در کارای درمانیتون وخدمت رسانی به خودتون وبندگان خدا موفق باشید ولی بنطرم اگه از علمی که اموختیدوکاربا انرزی پاک الهی در جهت خدمت رسانی به حق استفاده کنید یعنی به نیت خیری که اسیبی برا کسای دیگه نداشته باشه استفاده کنید بهتره واجازه بدید حکمت الهی برنده وبازنده رو براساس تلاشی که کردن درتیم مشخص بشه ودر این جورشرایط برد وباختی وحتی شانس انرزی دادن ممکن شمارودچار کارماهای سنگین کند بخصوص که عاقبت بازنده شدن تیم حریف مختص به گروه بزرگی هست نه یک نفر پس کارماش سنگین تر میشه وحتی ممکن به مرور به امر الهی رو قدرت درمانی شما تاثیر منفی بذاره
زهرای عزیز
چه نکات ارزشمندی رو اشاره کردی
مضاف بر این‌که
این افراد از ما درخواستی ندارند
و
این‌که انرژی دادن دستجمعی ما، چه مشکلاتی می‌تونه برای فرد ایجاد کنه
و
نگرش یه درمان‌گر
بهتره بره به سمت دیدن زیبایی‌های دنیا، همان‌طور که هستند؛نه آن‌گونه که ما می‌خوایم باشند.
در جهانم همه‌چیز نیکوست...
اینه که پیشرفت در درمان‌گری،
از مزایاش خودسازیه نه فقط خودآگاهی.
بینش‌ت واقعا زیباست! به‌به❤️🌱🌱🌱

مهین جواهری

کاربر ویژه
احسنت به خانم قنوانی عزیز فرمایشات شما خیلی خوب و عالی بود
ولی من روی استرس و یا جو متشنج محیط کار کردم که شامل تیم حریف هم میشود و اینکه روی قدرت بدنی کار کردم تا تمرکز برای پنالتی بهتر باشه و هیچ کارمای ندارد و استاد به ما خیلی تاکید داشتند که هرکاری عمل کارمای بد و خوب دارد
مثلا همین طرفدار یک تیمی بودند طرفداران تیمی دعا میکنند که تیم ما برنده بشن و در این دعا کردن هم اثرات هست البته فوتبال بستگی به قدرت بدنی و زیرکی بازیکنان و مربیان دارد فقط استرس و قدرت بدنی روی تیم مورد علاقت بعنوان طرفدار ان هم از بعد سالم بجای دعا کردن که تیمم برنده شود روی استرس و تنششون کار کرد

من حتی در خیابان هم دعوا تنش باشد روی هاله افراد کار میکنم تا ارامش بهشون برگرده بدون اینکه خبر داشته باشند

hashemi

ناظم انجمن
احسنت به خانم قنوانی عزیز فرمایشات شما خیلی خوب و عالی بود
ولی من روی استرس و یا جو متشنج محیط کار کردم که شامل تیم حریف هم میشود و اینکه روی قدرت بدنی کار کردم تا تمرکز برای پنالتی بهتر باشه و هیچ کارمای ندارد و استاد به ما خیلی تاکید داشتند که هرکاری عمل کارمای بد و خوب دارد
مثلا همین طرفدار یک تیمی بودند طرفداران تیمی دعا میکنند که تیم ما برنده بشن و در این دعا کردن هم اثرات هست البته فوتبال بستگی به قدرت بدنی و زیرکی بازیکنان و مربیان دارد فقط استرس و قدرت بدنی روی تیم مورد علاقت بعنوان طرفدار ان هم از بعد سالم بجای دعا کردن که تیمم برنده شود روی استرس و تنششون کار کرد

من حتی در خیابان هم دعوا تنش باشد روی هاله افراد کار میکنم تا ارامش بهشون برگرده بدون اینکه خبر داشته باشند
درود مهین عزیز
همه اعمال ما شامل کارماست
فَمَنْ يَعْمَلْ مِثْقَالَ ذَرَّةٍ خَيْرًا يَرَهُ ﴿۷﴾
وَمَنْ يَعْمَلْ مِثْقَالَ ذَرَّةٍ شَرًّا يَرَهُ ﴿۸﴾
معمولن
ما آدمها، کاری که مطلوب‌مون هست انجام میدیم و بعد دلایل و بهانه‌شو به‌طور منطقی یا قابل‌پذیرش توجیه و ارائه می‌کنیم.
فقط تصور کنید
که همه کسایی که پرانیک بلدند، به قاعده‌ای یک نفر انرژی بدن.
یا
ما بخاطر تمایلات ملی بخوایم گل نخوریم و گل بزنیم...
پرانیک
اقتدار و تقویت و استفاده از ظرفیت‌های خداداد رو به ما گوشزد می‌کنه.
این مسئله‌ای هست که خیلی ظریفه و در طی یک مسیر معنوی میشه بهش رسید.
مثل این‌که ورزش رو دوست داشته باشیم و در دلمون بخوایم کسی که تلاش کرده به حق خودش برسه.
درست مثل مدیتیشن دوقلو، که ما برای جهانیان طلب خیر داریم؛
نه دوست نه دشمن
نه عرب نه عجم
نه مسلمان نه کافر
بلکه برای همه.
یعنی بهتره
دنیا رو مشاهده کنیم
و دنبال این نباشیم که به زور هم که شده، رهنمون به بهشت باشیم.
و
بهترین کار
برای دیدن دنیایی زیبا، کار کردن روی خودمونه، نه دیگران.

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا