درمان هموروئید

فاطمه هراتیان

کاربر ویژه
درود بر استاد آرام عزیزو دوستان
درمانجو آقای ۶۷ ساله هستند و حدود ۶ ماه هست که از مشکل هموروئید رنج میبرند
تا امروز ۸ جلسه درمان هموروئید رو طبق پروتکل کتاب برای ایشون انجام دادم و خوشبختانه التهاب و تورم و بی اختیاری ایشون تاحد زیادی کاهش پیدا کرده.
در شبکه خورشیدی انباشتگی خیلی زیادی بود. جلسات اول تا ۴۰۰ بار جاروی موضعی انجام میدادم تا احساس کردم سبکتر شده اما مجددا تا نوبت بعدی درمان انباشتگی زیاد میشد. از جلسه پنجم به بعد شبکه خورشیدی نسبتا متعادل شد.
یک دنیا سپاس از استاد بزرگوار
به لطف آموزه های ناب شما و با یاری پرودگار روند درمان بسیار عالی و سریع هست🥰

مهین جواهری

کاربر ویژه
تا امروز ۸ جلسه درمان هموروئید رو طبق پروتکل کتاب برای ایشون انجام دادم و خوشبختانه التهاب و تورم و بی اختیاری ایشون تاحد زیادی کاهش پیدا کرده.
در شبکه خورشیدی انباشتگی خیلی زیادی بود. جلسات اول تا ۴۰۰ بار جاروی موضعی انجام میدادم تا احساس کردم سبکتر شده اما مجددا تا نوبت بعدی درمان انباشتگی زیاد میشد. از جلسه پنجم به بعد شبکه خورشیدی نسبتا متعادل شد.
خدا قوت فاطمه جان مثل همیشه عالی و خوب بودی
فقط هر چقدر مریضی مدت زمان و طول زمان بیماری زیاد چندین ساله باشه باید زیاد روی اون کار کرد ۲ماه یا شاید ۴ماه زمان بره
هربار هم چاکراها رو سانت کن ببین چقدر پیشرفت کرده و یاداشت کن

فاطمه هراتیان

کاربر ویژه
خدا قوت فاطمه جان مثل همیشه عالی و خوب بودی
فقط هر چقدر مریضی مدت زمان و طول زمان بیماری زیاد چندین ساله باشه باید زیاد روی اون کار کرد ۲ماه یا شاید ۴ماه زمان بره
هربار هم چاکراها رو سانت کن ببین چقدر پیشرفت کرده و یاداشت کن
تشکر از توجه و راهنماییهای خوبت مهین عزیز🥰
اتفاقا چون با سالمندان در ارتباط هستم اکثرا مشکلاتی دارند که سالهاست با اون درگیر هستند و درمانهایی که انجام میدم تقریبا همه بیشتر از ۲-۳ ماه طول کشیده و بعد هم مرحله پایدار کردن درمان رو ادامه میدم. از وقتی انرژی درمانی رو یاد گرفتم هر مشکلی براشون پیش میاد زود به من اطلاع میدن و برای درمان اقدام میکنیم. در تایید صحبت شما واقعا درمان بیماری های تازه خیلی سریعتر انجام میشه
فکر میکنم یکی از بهترین درسهایی که از انرژی درمانی آموختم صبوری هست. واقعا من آدم صبوری نبودم همیشه برای تمام کردن هرکاری عجله داشتم 😄

مهین جواهری

کاربر ویژه
تشکر از توجه و راهنماییهای خوبت مهین عزیز🥰
اتفاقا چون با سالمندان در ارتباط هستم اکثرا مشکلاتی دارند که سالهاست با اون درگیر هستند و درمانهایی که انجام میدم تقریبا همه بیشتر از ۲-۳ ماه طول کشیده و بعد هم مرحله پایدار کردن درمان رو ادامه میدم. از وقتی انرژی درمانی رو یاد گرفتم هر مشکلی براشون پیش میاد زود به من اطلاع میدن و برای درمان اقدام میکنیم. در تایید صحبت شما واقعا درمان بیماری های تازه خیلی سریعتر انجام میشه
فکر میکنم یکی از بهترین درسهایی که از انرژی درمانی آموختم صبوری هست. واقعا من آدم صبوری نبودم همیشه برای تمام کردن هرکاری عجله داشتم 😄
دورود فاطمه جان
چه خوبکه به اون درجه از اگاهی و باور رسیدن که بیماریشون رو اطلاع میدن جدایی از صبوری درمانگرا بیمارا دنبال شفای درجا هستند😂
و خوشا بسعادت فاطمه جان بهترین مکان مشغول خدمتی که یکی از بهترین عباداتم هست درکارمای خوب هستی عزیزم در نور باشی خدا قوت

فاطمه هراتیان

کاربر ویژه
درود مهین عزیز
دقیقا به باور و آگاهی خوبی رسیدن و واقعا اونها هم صبوری میکنن 😄
با اینکه قبل از شروع درمان براشون توضیح میدم که زمانبر هست و بابت بهبودی کامل و طول درمان هیچ قولی بهشون نمیدم خیلی مشتاقانه پیگیر درمانشون هستن.
واقعا سعادتی هست که میتونم در خدمتشون باشم.
الان تو مجموعه ی ما همه استاد آرام رو میشناسن و خیلی دوستشون دارن ❤️

سلام وقت بخیر به چه دلیل ۴۰۰ بار جارو انجام دادید چرا از روش خلاف جهت عقربه ساعت استفاده نکردید ؟

فاطمه هراتیان

کاربر ویژه
سلام وقت بخیر به چه دلیل ۴۰۰ بار جارو انجام دادید چرا از روش خلاف جهت عقربه ساعت استفاده نکردید ؟
درود بر آقای اخلاقی عزیز
جلسه اول من پاکسازی پیشرفته رو برای درمانجو انجام دادم احساس درد و پیچش شدیدی در ناحیه شکم و قفسه سینه داشتند اما زمانیکه پاکسازی رو با روش جاروی موضعی ابتدایی انجام میدادم احساس راحتی بیشتری داشتند فکر کردم این راحتی ممکنه بخاطر تکرار درمان باشه، جلسه سوم پاکسازی پیشرفته رو انجام دادم و مجددا درمانجو همان احساس پیچش و درد و ناراحتی رو تجربه کردند به همین دلیل با همون روش جاروی مبتدی براشون کار کردم.

مهین جواهری

کاربر ویژه
دونوع مدل جارو کردن هست یکی همان شکل جارو کردن سنتی و دیگری خلاف عقربه ساعت هست و خانم هراتیان اصلا اشاره نکردن چه مدل جارو صورت گرفته هر جقدر چاکراه الودتر و نصقان ان بیشتر باشد نیاز به پاکسازی زیاد هست

Dr.Aram

تیم مدیریت
معمولا هر فردی زمانی که در حال انرژی درمانی هست به صورت خود به خود دریافت‌هایی را دارد که این دریافت‌ها به او کمک می‌کند که بهتر بتواند کارش را انجام دهد
ما معمولا به دریافت‌هایمان موقع انرژی درمانی اعتماد می‌کنیم
همیشه پیشترفته ترین کار جواب نمی‌دهد بعضی موقع‌ها ساده‌ترین کار جواب می‌دهد

مرضیه جعفری

کاربر ویژه
درود مهین عزیز
دقیقا به باور و آگاهی خوبی رسیدن و واقعا اونها هم صبوری میکنن 😄
با اینکه قبل از شروع درمان براشون توضیح میدم که زمانبر هست و بابت بهبودی کامل و طول درمان هیچ قولی بهشون نمیدم خیلی مشتاقانه پیگیر درمانشون هستن.
واقعا سعادتی هست که میتونم در خدمتشون باشم.
الان تو مجموعه ی ما همه استاد آرام رو میشناسن و خیلی دوستشون دارن ❤️
چه جالب..باریکلا 👍🏻👏🏼👏🏼🌺🌺

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا